Pozitiile intime in cuplu reprezinta modurile in care partenerii se pot apropia unul de celalalt si sa se bucure de dragostea partenerului lor. In pofida presetarilor comune, exista multe pozitii intime pe care partenerii le pot incerca pentru a-si diversifica viata sexuala. Multe pozitii intime sunt potrivite pentru cuplurile care se stiu deja, altadata, si deja se bucura de stimulare reciproca, ceea ce poate duce la placerea crescuta.

Dupa cum l-a descris cunoscutul ganditor sexual, fetele care isi iubesc partenerii trebuie sa invete sa divinizeze actul sexual prin descoperirea propriilor pozitii preferate si descoperirea noilor pozitii intime regulate. Cand partenerii experimenteaza diferite pozitii sexul devine mai interesant si poate aduce satisfactie si multumire mai intensa.

Iata ce analistii de varf au de spus despre cateva pozitii intime comune ale cuplurilor.

  1. Missioara

Missioara este o pozitie intima faimoasa care are o prezenta marcanta in filme si poezii, dar cu adevarat excelent impresia se face doar desfaşurata de persoana care o simte. In aceasta pozitie, iubitul se aseaza confortabil in pat, iar iubita se urca deasupra lui. Ea va plutii deasupra lui, putand sa-si controleze adancimea si viteza miscarilor. Unul din avantajele acestei pozitii este oferirea gazdei de a se bucura pe deplin de placerea partenerului sau prin realizarea miscarilor verticale.

  1. Fosa stantara

Fosta stantara este si ea cunoscuta sub numele de lotus inversat. In aceasta pozitie, partenerul care urca se aseaza astfel incat picioarele sa-i incolaceasca gatul. In ceea ce priveste cel de jos, el va lua pozitia de alungit, bratele extinse in lateral, sotul pe aceasta aruncand umerii. Miscarile acestei pozitii sunt profund respingatoare, iar miscarea in aceasta pozitie stimuleaza atat clitorisul cat si corpul partenerului.

  1. Vaza Pisoiasului

Cuvantul care descrie cel mai bine aceasta pozitie este intensa. In aceasta pozitie, partenerul care urca isi incolaceste picioarele in jurul corpului partenerului de jos si apoi incepe sa se miste inainte si inapoi. Partenerul de jos poate dubla efectul pe care aceasta pozitie il are printr-o presiune verticala profunda. Aceasta pozitie se frecventeaza des intrucat datorita sustierii reciproce a partenerilor se obtine un control mult mai mare al miscarilor.

  1. Arc de cupola

In aceasta pozitie, partenerul de jos isi intinde picioarele si apleaca spatele in arcul unei cupole. Partenerul din partea de sus se va asaza pe el, folosind bratele pentru a se sprijini. Acestea sunt o pozitie foarte intim si se poate obtine un adanc contact prin sustinerea acestora. Aceasta pozitie iti ofera si partenerului care este jos sa se bucure si mai mult de stimulare.

  1. Pozitia Cowgirl

Pozitia Cowgirl este considerata a fi de cea mai multa lume cea mai eficienta pozitie intima. In aceasta pozitie, partenera se urca pe iubitul sau si inainteaza in timp ce iubitul isi tine palmele pe soldurile iubitei sale. Aceasta pozitie este perfecta pentru a-l face pe amandoi sa se bucure reciproc, chear si realizand o miscare usoara.

  1. Pozitia pentru fata

In aceasta pozitie, barbatul este deasupra si penetreaza in partenera de jos. Pentru aceasta pozitie este necesara o stransa apropiere intre cei doi, rezultand o conectare emotionala intre amandoi. Amandoi partenerii pot vedea adanc ochii celuilalt in aceasta pozitie timp de ore intregi.

  1. Pozitia in picioare

Pozitia in picioare nu trebuie subestimata, desi este mai putin cunoscuta. Partenerul care este alfa in aceasta pozitie se apleaca deasupra partenerei sale si se bucura de miscarea de jos in sus. Aceasta pozitie necesita o maturitate si abilitate la ambii parteneri, dependenta fiind data de marimea partenerului care se apleaca si de forta sale.

  1. Pozitia sezand

Pozitia sezand nu este subestimata, pentru ca este si ea foarte eficienta. In aceasta pozitie, partenerula isi tine picioarele prinse de gatul partenerului si poate masca spatele cu bratele. Lucrandu-se in aceasta pozitie, atat penisul cat si clitorisul primesc stimulare, cu avantajul ca aceasta pozitie iti face pe ambii parteneri sa se simta apropiati.

  1. Pozitia Spider

In aceasta pozitie, partenerul care sta sus isi tine picioarele dezlipite atat de apropiate de abdomen cat incat sa poata sa se bucure de o stimulare puternica. Partenerii se misca in aceasta pozitie reciproc si este una foarte buna pentru a obtine satisfactia si satisfacerea cea mai buna din partea partenerilor. Implica toate miscari mici si stimularea clitorisului prin acest gen de miscare profunda.

Pozitiile intime in cuplu ofera partenerilor modalitati de a se bucura unul de celalalt. Aceste pozitii nu necesita efort sau furnizarea de alimente speciale si sunt potrivite pentru fiecare cuplu care vrea sa-si sporeasca satisfactia si placerea in acest sens. Sunt in principiu baza unei vieti sexuale de succes; experientele adancite care rezulta de la experimentarea acelor pozitii intime adesea elevate viata sexuala a partenerilor la un nivel superior.