Manichiura clasica – Unghii albe
O manichiură clasică și bine pregătită îți poate oferi un aspect elegant și relaxat. Există mai multe stiluri de manichiura tradițională disponibile pe piața astăzi, inclusiv clasicul alb. Această manichiură poate fi utilizată pentru o ocazie specială sau chiar o întâlnire obișnuită.

Unghiile albe, sau nuanțele de crem și albastru, sunt tot mai populare în zilele noastre. Sunt frumoase și, dacă sunt îngrijite corespunzător, pot rezista mai mult decât variantele clasice. Aceste culori pot face ca mâinile să arate frumoase și curate. Acest articol va explora în detaliu ce înseamnă o manichiură clasică și albă, cum se realizează și modul în care este îngrijita.

Ce înseamnă manichiura clasică?
Manichiura clasică se referă la modul tradițional și vechi de a vopsi unghiile. În acest stil, vei obține un aspect imaculat și curat al unghiilor. Nail tech-urile utilizează următoarele produse pentru a se asigura că unghiile dvs. sunt perfecte și a oferi clientului cele mai bune rezultate:

• Ojă și top coat – Acestea sunt cele mai comune produse folosite pentru a obține culoarea dorită. Aceste produse sunt disponibile în diferite culori și uneori se îmbină pentru a crea culori noi și interesante.

• Pigmenți – Acestea sunt folosite pentru a adăuga adâncime unghiilor și pot face ca manichiura ta să arate mai interesantă și mai atractivă.

• Acrylux – Acest produs este utilizat pentru a asigura că unghiile tale rezistă mai mult timp și prevenirea scufundării și a crapării.

• Buffer – Acest produs este utilizat pentru a asigura uniformitatea culorii și pentru a reduce respingerea unghiilor.

• Kituri de manichiură – Acestea sunt folosite pentru a adăuga strălucire și vitalitate unghiilor și sunt disponibile în diferite culori, texture și modele.

ȘASE PAȘI PENTRU O MANICHIURĂ CLASSICĂ ȘI ALBĂ

Pasul 1: Spălare și curățare

Primul pas în această manichiura este de a spăla și curăța mâinile bine pentru a pregăti unghiile pentru colorare și tratament. Este important să se spele stratul de murdărie de pe degete și unghii, în special în jurul cuticulelor și în spațiul dintre degetele.

Pasul 2: Prep și îndepărtare 

Acest pas implică pregătirea unghiilor pentru colorare prin utilizarea unor produse speciale și instrumente. Pentru aceasta, nail tech-ul va folosi o cuticulă sau o lămâie pentru a curăța mantaua de pe unghiile sale. Va utiliza de asemenea un castron de apă caldă pentru a slăbi cuticulele și acele și hârtie abrazivă pentru a îndepărta orice resturi de la procesul de pregătire.

Pasul 3: Celul

În acest pas, nail tech-ul va folosi o celulă sau o lămâie pentru a curăța și să facă uniformă suprafața unghiei. În acest scop, nail tech-ul va prezenta instrumentul în sus și în jos și se va baza pe unghie înainte de a-și da seama dacă există încă Zone murdare sau rugoase care trebuie îndepărtate.

Pasul 4: Aplicarea Ojei și a top coat 

O dată ce unghiile sunt curățate și lizate, nail tech-ul poate trece la aplicarea ojei și top coat. El va face acest lucru prin turnarea unei picături de ojă pe o pensulă și aplicarea pe unghii. De asemenea, el va încerca să se crească în jurul cuticlelor și în spațiile dintre degete. După aceea, el poate aplica un top coat pentru a se asigura că se obține un efect de durabilitate și luciu.

Pasul 5: Aplicarea Pigmenților și a Acrylux 

După ce se aplică oja și top coat, nail tech-ul poate reflecta asupra unghiilor și poate decide dacă mai dorește să adauge ceva pentru unghiile tale. El poate aplica pigmenți sau chiar Acrylux. Acest lucru asigură că unghiile se vor bucura de o culoare sau luciu și durabilitate cât mai mult timp.

Pasul 6: Finisare și îngrijire 

Ultimul pas în procesul de manichiură și manichiură clasică și albă este de a lucra în finisajul unghiilor. Pentru acest lucru, nail tech-ul ar trebui să aplice un buffer suplimentar pentru a le uniformiza și să adauge strălucire. De asemenea, ar trebui să se asigure că se formează un strat subțire de Acrylux pentru a evita scufundarea și craparea unghiilor.