Modelele unghiilor gel pot fi o modalitate excelenta si distractiva de a-ti transforma manichiura in cel mai elegant si cool look. Unghiile gel french, sau gelul alb natural sunt probabil cei mai populare modele, fiind ales cu preponderenta si cuprinzandu-se numeroase oferte si optiuni de design. Pe langa simplitatea lor, modelele unghiilor gel french iti ofera si confort si efecte de durata, cu multe avantaje de care va puteti bucura.

Îngrijirea și frumusețea unghiilor sunt importante pentru fiecare femeie și trebuie să fie o parte vitală din orice ritual de îngrijire al corpului. Modelele unghiilor gel ofera cea mai buna opțiune pentru a avea unghii perfecte și sănătoase, precum și mai multe variante de design. Printre cele mai populare și căutate tipuri de modele unghiilor se numără unghiile gel french, sau cum mai este denumit gelul alb natural, care s-a dovedit a fi un look extrem de elegant, clasic și cool în același timp.

Știați că?

• Unghiile gel french dateaza din anii 80 și au crescut în popularitate în ultimii ani.

• Sunt cea mai ragânduita și clasica manichiura și va ofere o stralucire neteda și sănătoasă și o manichiura perfecta, lejera cu o coeziune mare.

• Finish-ul gelului natural, deschis oferă fiecărui set de unghii un aspect matasos si stralucitor la fiecare manichiura!

Modele unghii gel french

Odata cu tendinta modei de a se reinventa in fiecare an, modelele unghiilor din gel french au suferit si ele transformari, inovandu-se si oferind o multitudine de optiuni, astfel incat acestea sa se potriveasca stilului fiecarei persoane. Acestea includ:

• Unghii par french: Unghii par french sunt unele dintre cele mai simple dar in acelasi timp cele mai elegante si intotdeauna clasice modele unghii gel. Culoarea alba se aplica pe cuticula de la varful degetului si pana la mijlocul unghiei, creandu-se astfel un efect french.

• Unghii par french cu glitter: Daca sunteti in cautarea unor modele unghii gel ceva mai extravagante, atunci acest model este perfect. Puteti incerca sa adaugati un pic de glitter sau pietricele fine peste unghiile par french, creand un finisaj stralucitor si glamour.

• Unghii par french neon: Pentru a iesi din tipar si de a-ti crea o manichiura distincta si moderna, modelele unghii gel french Neon ofera o optiune foarte cool.

• Unghii par french cu linii: Acest tip de unghii gel arata foarte bine prin adaugarea si combinarea a diferite culori si o linie subtire sau curba pentru a accentua si a obtine un aspect finit. Acest design adauga un element aditional unei manichiuri par french simple si ramane un look clasic si cool, fara sa il incarce.

Avantajele unghiilor gel french

• Rezistenta: Unghiile gel french ofera un plic de durabilitate crescuta si sunt foarte rezistente la intindere. In plus, aceste tipuri de unghii nu se vor rupe usor.

• Durabilitate: Manichiurile din gel ofera o durata mai mare fata de alte produse manunchiurale, astfel ca puteti sa va bucurati de frumoasa ta manichiura mai mult timp.

• Estetic: Aceste tipuri de unghii dau un aspect catifelat si elegant, proiectand o imagine pozitiva despre tine si stilul tau.

• Simplitate: Unghiile gel sunt foarte usor de aplicat si, in timp ce pot fi personalizate, unghiile gel french sunt usor de aplicat pregatind-o pentru cea mai buna experienta posibila.

Procesul de aplicare al unghiilor gel french

Iata pas cu pas, cum trebuie aplicate modele unghii gel par french:

 1. Exfoliati-va si curatati-va mainile cu ajutorul unui exfoliant si stoarcere folosind apa si sapun cu ph neutru.

 2. Tapetati-va stricte si scurgeti-va bine degetele.

 3. Dateze-va usor pentru pregatire.

 4. Aplicati un strat subtire de primer si, principala baza a unghiilor.

 5. Utilizati gelul alb pentru a crea o forma subtire si o tipa de la cuticula degetului dvs. pana la mijlocul unghiei.

 6. Utilizati un bloc tampon si apoi utilizati un tratament cu unghia de top coat cuticulare.

 7. Aplicati un nivel subtire si acelasi top coat pentru a asigura un aspect lucios si stralucitor.

 8. Goliti si uscati-va mainile cu o tavita fierbinte speciala.

 9. Indepartati boxtul cu alcool, daca acesta este prezent și masati-va mainile cu o lotiune hidratanta.

Cum sa va mentineti unghiile gel french

Mentinerea manichiurii unghiilor gel par french necesita strategia si tehnica corecta, astfel incat acestea sa se aseze cat mai bine casa cuticulelor.

 1. Pielea uscata trebuie first exfoliata, curatata si umezirea manuala sau cu ajutorul unor produse speciale dedicate acestei operatiuni.

 2. Geruronul unghiilor se poate indeparta cu usurinta cu un lichid neaaros si conservand uscatea la 90%

 3. Pentru taierea unghiilor, magazinului local, daca se utilizeaza un taietor special de unghii

 4. Cand decideti sa aplicati gelul extension unghiilor chiar daca sunteti la salon, asigurati-va ca acesta detine toate kiturile necesare pentru a aplica unghiile

 5. Manichiura trebuie actualizata minim o data la 2 saptamani, pentru a se asigura ca unghiile se afla in cel mai bine stari si suntete gata sa reziste la avalansele de pictura pe care vi le aplicati in fiecare zi.

 6. Se recomanda aplicarea unui tratament pentru intarire si pentru a oferi un aspect mai conceput.