Despre noi

LittleBucharest este un site online dedicat vieții din București și a fost creat cu scopul de a oferi cititorilor o perspectivă unică asupra orașului. Suntem un grup de pasionați ai vieții urbane și am decis să împărtășim experiențele noastre cu toți cei care iubesc Bucureștiul la fel de mult ca și noi.

Echipa noastră este formată din scriitori, jurnaliști și bloggeri cu o vastă experiență în domeniu. Suntem oameni care cunosc orașul din toate unghiurile și suntem mereu în căutarea celor mai interesante subiecte. Articolele noastre sunt scrise cu o abordare personală și sunt concepute pentru a fi citite cu plăcere.

În LittleBucharest veți găsi informații despre stilul de viață din București, povești despre artă, cultură, muzică, gastronomie, călătorii și multe altele. Ne dorim să oferim cititorilor noștri cele mai bune sfaturi și sugestii despre cele mai bune locuri din oraș și să îi ajutăm să descopere frumusețea și diversitatea Bucureștiului.

Suntem dedicați să oferim o experiență de calitate pentru toți cititorii noștri și îi încurajăm să ne urmărească pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți despre București. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim că ați ales să fiți alături de noi în această călătorie a descoperirii Bucureștiului!