Aruncă o privire de la tăieturi de păr ultra-modern la clasicul bob, atunci când vine vorba de tunsoare pentru femeile de peste 50 de ani, există multe stiluri și sfaturi pe care să le urmați pentru a obține exact culoarea sau stilul care îți place.

Indiferent că îți place să faci un stil feminin, modern sau elegant, există câteva reguli comune pe care femeile de peste 50 de ani trebuie să și le noteze când își aleg o tunsoare. Acestea includ:

• Întotdeauna alegeți un stil care încurajează volumul și se potriveste cu textura părului vostru natural.

•Încercați să vă despicați părul pe sau peste umeri.

• Asigurați-vă că forma feței dvs. se potrivește cu forma tunsoarei pe care o alegeți.

• Fii deschis la sugestiile coafeurului dvs., în special atunci când se referă la tunsori și coafuri.

• Evitați să vă faceți părul prea scurt.

• De asemenea, când iesi de la salonul de coafură, întreabă-l pe coaforul tău cum să îți folosești produsele pentru a îți defini cât mai bine stilul.

Iată câteva dintre cele mai populare tăieturi de păr și tunsori pentru femei peste 50 de ani pe care le puteți încerca:

1.Shag la umeri

Deși această tunsoare la nivelul umerilor poate fi întâlnită la persoane de toate vârstele, se potrivește mai ales pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani. Are o mulțime de viziune și de volum și nu este prea scurtă încât să îți arate vârsta.

2.Cascadă Bob

Această versatilitate se potrivește cu orice stil. Este rapid și ușor de aranjat și adaugă stil persoanelor de peste 50 de ani. Se potrivește persoanelor cu forma feței rotunde, ovale și patrata, dar mai ales persoanelor cu părul fin.

3.Fade-out Strâns

O altă tunsoare foarte populară pentru persoanele în vârstă de peste 50 de ani, această tăiere scurtă, dar groasa, aduce un stil modern și feminin.

4.Soft Chop

Această tăietură tendința face ca părul să preia forma feței și se simte extrem de feminin și modern.

  1. Bob cu bucle sau unduiri

Pentru femeile peste 50 de ani care doresc să se încadreze în stilul modern, dar să țină lucrurile ușoare și în același timp feminine, această tunsoare este excelentă.

6.Blunt Bob

Această tăiere de păr mai lungă, dar sub umeri, este perfectă pentru persoanele în vârstă de peste 50 de ani. Adaugă volum și strălucire și se simte feminin și elegant.

7.Șuvițe și lungimi asimetrice

O tunsoare care se potrivește cu orice formă de față si se poate potrivi cu orice tip de păr, această tunsoare are un stil feminin și modern și se simte mereu la modă.

Să nu uităm însă și de culoare! Există multe culori de păr care se potrivește cu această vârstă. Cum ar fi:

•Nuanțe deschise cu suvite și Contrasturi.

•Blond Platina

•Mahon și Castaniu

•Roșcat și Maro

•Caramel și Babylights

• Rosen și Plum

•Ciocolata și Caramel

Pentru a te fi sigur că tăietura și culoarea de păr pe care le-ai ales se vor potrivi cu forma feței tale, ar fi întotdeauna să consultezi un expert înainte de a merge la salon.

În general, ar fi intelecgent să efectuezi acest lucru înainte de a face vreo schimbare majoră și să te asiguri că ai făcut alegerea cea mai bună.

Un coafor profesionist va ști să descopere ce anume se potrivește stilului tău / feței tale și ce nu. Chiar și găsirea unei noi culori pentru a te face să pari mai tânără poate fi o misiune dificilă.

În acest fel, coafurile și coafurile simțești sigure cu rezultatele pe care le vei obține indiferent dacă ai decis să experimentezi sau să revii la ceva care ți s-a potrivit.

Nu în ultimul rând – asigurați-vă că mergeți la un salon în care profesioniștii să știe cum să vă ajute să obțineți exact această culoare sau stil pe care le doriți. Asigurați-vă că au suficientă experiență în lucrul cu tunsoarea și îngrijirea părului pe timp de 50 de ani.

În cele din urmă, trebuie doar să vă amintiți că se pot găsi stiluri care se potrivesc oricărei femei, indiferent de vârstă sau de stil.