Doamnelor, daca va intalniti cu un barbat experimentat, aveti nevoie de abilitati speciale si poate un pic de curaj pentru a-l excita. Intrucat un barbat experimentat stie exact ce vrea si se obisnuieste sa fie pus la incercare, va trebui sa obtineti cateva lucruri inainte de a crea acest sentiment pe care el il cauta.

Iata cum poti excita un barbat cu experienta:

  1. Cunoaste-ti obiceiurile sale favorite

In cautarea unui barbat experimentat, trebuie sa scrapesti adanc in cautarea preferintelor lui. Acest lucru va insemna sa aflati ce mancaruri ii place, ce marci ii plac, ce filme ii plac si, in special, ce fel de sex ii place. Cu adevarat va fi nevoie sa discutati despre aceste lucruri, sau poate doriti sa cercetati mai profund cuvintele sale dulci. Acest lucru se poate face folosind mesaje prin intermediul celor mai bune site-uri de dating.

  1. Fii sigura

O femeie care are incredere in propria persoana defineste cu adevarat feminitatea, iar acest lucru este foarte important pentru un barbat experimentat. Vei dori sa arati ca iti poti oferi singura placere si ca esti in control. In plus, el vrea sa stie ca va sta departe de nerespectarea regulilor si ca va putea sa se bucure in siguranta de momentul in care va fi cu tine.

  1. Stie ce vrea

Un barbat experimentat isi cunoaste propriile placuturi si cunoaste gustul si textura penisului si se concentreaza pe satisfactia sa. Incepe sa se deschida si sa discute despre ceea ce isi doreste si ce ii place in pat, astfel incat sa poata fi mai pregatit. Discutati despre momente plcau ale pasiunii sale si cum sa se simta bine in timp ce va derulati in pat.

  1. Comunica direct

A fi direct si deschis este esential pentru ca acest lucru sa functioneze. O industrie in plina dezvoltare inseamna ca trebuie sa va asigurati ca sunteti clare in pasii pe care ii faceti si in ceea ce doriti si cum doriti sa se desfasoare povestea. Un barbat experimentat vrea sa stie cu exactitate ce se intampla si ce asteptari are.

  1. Fa-l sa rada

Un barbat experimentat poate fi uneori foarte serios si vrea sa se simta relaxat si relaxat. Fa-l sa rada, strangeti-l si fiti amuzanti – aceasta nonverbalitati relaxata va fi foarte bine primita. El va fi capabil sa-si relaxeze corpul si mente si, astfel, va fi mai deschis spre intentiile si abilitatile tale de excitare.

  1. Impresioneaza-l

Un barbat cu experienta iubeste sa fie impresionat si el va lua dorinta sa de a se simti din nou sedus de doua ori mai rau. Impresioneaza-l cu cunostintele tale intelectuale si cu abilitatile tale in pat. El va aprecia ceea ce cunoasteti cu adevarat atat de mult incat abia va putea sa-si ascunda entusiasmul.

  1. Asigurati-va ca te simti confortabil

Mai presus de orice, va trebui sa va asigurati ca te simti confortabil si ai incredere in propria persoana. Daca te simti confortabil si sigure, poti trece mai usor la urmatorul nivel si iti va fi mult mai usor sa-l faci sa se simta confortabil si, astfel, sa te ajunga la nivelul dorintelor lui.

  1. Prezinta-i ceva nou

Ei bine, de aceea te-a intalnit, nu-i asa? El vrea sa incerce ceva nou si sa-si satisfaca aceleasi placeri. Prezinta-i ceva nou, fie ca este vorba de pozitii noi sau de alte fantezii, care ii va aminti ca iti poti bucura mai mult senzatiile. Acest lucru ii va permite sa-si satisfaca toate experientele.

  1. Stimuleaza-i simturile

Un barbat experimentat incearca sa isi imbunatateasca experientele prin stimularea simturilor lui. Stimulati-i simturile cu ajutorul unor arome speciale sau facand calea pentru lumea ta plina de caldura si placere. Poate simti mirosul sau poate auzi muzica ta preferata sau poate ai pregatit ceva special, cum ar fi un dans exotic sau un masaj erotica.

  1. Fii tu insati

Cea mai importanta parte a intalnirii cu un barbat de experienta este sa fii tu insati. Sa nu incerci sa fii ceea ce el isi doreste sau sa prefaci ca ti se potriveste. El vrea sa se simta bine in prezenta ta si sa te exprime deci trebuie sa fii tu insati.

In cadrul unui sezon de sex cu un barbat experimentat, principala ta grija trebuie sa fie sa te bucuri de acea experienta si sa nu ai teama sa ceri ceea ce doresti si sa incercati lucruri noi. Incercati sa simtiti si sa fiti in prezent si sa gasiti forma optima pentru a va bucura unul de celalalt. Experienta dvs. de sex poate fi cu adevarat uluitoare, dar va trebui sa fiti deschisi si sa oferiti cel mai bun show de sex posibil, astfel incat sa aveti corabia. Daca urmati aceste pasiuni si urmati intuitia, atunci veti reusi sa va bucurati amandoi in acea experienta.