Intrarea fiecarui barbat in dormitor este una specifica lor si din acest motiv putem trage unele concluzii in ceea ce priveste semnul sau zodiacal. Iata cum se comporta barbatul Taur in dormitor.

1. Increderea in sine

Barbatii din semnul Taurului par sa fie incredibil de increzatori in ceea ce priveste aptitudinile lor sexuale, ceea ce poate fi la fel de vindecator pentru partenera lor. Acest lucru le ofera partenerelor posibilitatea de a experimenta un sentiment de siguranta chiar si atunci cand sunt intimidate sa incerce lucruri noi. Un barbat Taur va privi cu entuziasm orice incercare care poate oferi placeri reciproce.

2. Natura calmanta

Un barbat Taur, in general, are o calitate asemanatoare cu liniiledulce ale unei adieri de vant. Este in general o informație mai relaxata și mai calmă in dormitor decat in alte locuri si asta se poate datoreaza naturii lor calmante. Aceasta poate fi o minunata schimbare de ritm tinand cont de faptul ca dormitorul unei persoane implica excitatea si presiunea de a face ceva si de confruntarea cu nemultumirea. Acest tip poate oferi un grad regulat de relaxare si deconectare despre care se crede ca doar barbatii Taur il au.

3. Entuziasmul sau

Taurii sunt cunoscuti pentru entuziasmul lor, iar in ceea ce priveste actul sexual, partenera lor poate sa profite din plin din aceasta. Acest entuziasm se poate transforma in ore de distractie plina de pasiune si de senzualitate in dormitor. Barbatul Taur isi va folosi la maximum din energia sa si isi va da intreaga atentie pentru ca partenera lor sa dobandeasca increderea in actului sexual.

4. Prezenta

Un barbat Taur poate fi prezent si implicat in actul sexual, chiar daca nu vorbeste foarte mult despre asta. Ei isi pot folosi de aceasta energie pentru a fi in prezent cu partenera lor si a se conecta la un nivel mai profund. Autocontrolul lor il poate face foarte dificil pentru partenera lor sa se concentreze asupra altor lucruri decat a actului sexual. Se pot concentra asupra conexiunii lor emotionale si a relatiilor lor intime.

5. Senioritatea

De obicei, Taurii se implica in actul sexual cu adevarat cu partenera lor. Ei pot face orice lucru necesar pentru ca partenera sa se simta confortabila si in siguranta. Acest lucru include planificarea actului sexual, abilitatea de a preveni disconfortul si satisfacerea preferintelor partenerei. Un barbat Taur poate oferi mai multa senzualitate, ceea ce conduce la atingeri mai puternice si experiente mai profundec alaturi de partenera lor.
partial, Taurii nu se tem sa iasa din zona lor confortabila pentru a experimenta lucruri noi și interesante. Partenera lor va fi una dintre profesorii lor avand in vedere ca vor fi in stare sa invete de la partenera lor despre care este ceea ce ii excita. Experienta lor se poate transforma in realizarea actului sexual prin asocierea fortelor lor si a avantajelor lor reciproce.

6. Caracterul sau curajos

Barbatul Taur isi va folosi curajul sau pentru a face lucruri neobisnuite și interesante. Este bine cunoscut faptul ca acestia sunt deschisi sa experimenteze si doresc sa imbunatateasca experientele lor sexuale. De asemenea, sunt intotdeauna dornici sa experimenteze toate pozitiile și frazele pentru a le oferi partenerei lor satisfactie si rasfat. Acest lucru are ca rezultat o experienta cu adevarat delocuitoare.

7. Sensibilitatea sa

Un alt lucru pe care un barbat Taur il da este sensibilitate. Sunt foarte atenti la nevoile partenerei lor si ceea ce ii face placere sau nu. Au abilitatea de a fi extrem de senzuali si de a oferi partenerei lor un nivel mai profund de conexiune emotionala.

8. Curatie si igiena

Barbatii Taur sunt extrem de constienti de nevoia de curatenie si igiena corecta fara de care orice act sexual poate fi foarte neplacut. Daca ati intalnit un barbat Taur, va recomandam sa va mentineti anumite standarde de curatenie si igiena, pentru ca ei sa se simta confortabil si sa-si dea intreaga atentie asupra partenerei lor. Acestia sunt de obicei preocupati de aceste lucruri si pot sa-si exprime convingerile lor din aceasta cauza.

9. Corectitudinea

Barbatii Taur sunt obisnuiti sa se creada foarte bine in ceea ce sunt si in ceea ce fac, acesta este unul dintre motivele pentru care sunt atat de constienti de ceea ce fac. Ei se vor stradui sa faca lucruri bine facute si corecte, si nu ca partenera lor sau prezenta lor sa fie ofensata sau umilita.

10. Prefera actul sexual intre patru perechi

Un barbat Taur va prefera actul sexual intre patru perechi in mod natural. Daca partenera lor are aceleasi preferinte, atunci lucrurile se pot intampla foarte frumos si la urmatorul nivel. Acestia sunt constienti de faptul ca pot fi mai provocatori sa experimentezi noi pozitii si alte lucruri cand experimentati actul sexual, decat sa fiti in patru. Prima data, partenera lor ar putea sa se simta indispusa, dar atunci cand experimenteaza ceva nou, aceasta poate fi o experienta frumoasa si plina de pasiune.

In concluzie, barbatul Taur poate fi un partener perfect pentru actul sexual, cu increderea sa, relaxarea sa, entuziasmul sau, prezenta sa, senioritatea sa, curajul sau si sensibilitatea sa. Acestia se straduiesc sa ofere cel mai bun act sexual posibil partenerei lor si s-au pregatit cu totul pentru aceasta. De asemenea, sunt constienti de nevoia de igiena si curatenie si se straduiesc sa nu faca lucrurile prea repede. Ei au principiile lor si le respecta, precum si prezenta lor poate face o diferenta majora in ceea ce priveste calitatea actului sexual.