Vibratoarele reprezintă una dintre puținele modalități prin care poți explora sexualitatea ta și a partenerului tău într-un mod sigur și distractiv. Dacă dorești să afşi ce înseamnă să folosești un vibrator dar se întrebi cum se face acest lucru corect, te invităm să afli mai multe informații din acest articol.

Ce Sunt Vibratoarele

Vibratoarele sunt unul dintre cele mai utilizate și populare jucării de stimulare sexuala. Acestea oferă o mulțime de vibratii, care pot fi produse într-o gamă variate de intensități și viteze și care pot fi reglate pentru a se putea obține o plăcere intensă și variabilă, în funcție de preferințele tale și ale partenerului tău.

Vibratorul Serxob Pro

Unul dintre cele mai populare vibratoare este Serxob Pro, un jucăriu inovator. Acesta este prevăzut cu un design modern, care poate fi controlat printr-un telecomand specială, de la distanță. Acest vibrator poate produce vibratii într-o gamă variata de intensități și viteze, fiind ideal pentru a experimenta diferite niveluri de stimulare.

Vibrația este creată prin mașini mici din metal, care vibrează la o viteză foarte mare și în felul acesta fac vibratorul să vibreze. Vibrația este condusă către mâner, astfel încât acesta să producă o senzație plăcută și stimulatoare în timpul folosirii.

De asemenea, vibratorul Serxob Pro se axează foarte mult pe senzații, astfel încât să ofere o experiență de stimulare maximă și variabilă. Acesta poate produce și o varietate de vibratii intermitente, de care te poți bucura pentru a intensifica stimularea.

Domeniile De Utilizare A Vibratorului

Vibratorul nu este destinat doar pentru stimulare sexuală, ci poate fi folosit și pentru alte scopuri medicale și terapeutice. De exemplu vibratoarele au fost folosite în medicina sportivă pentru a reduce inflamațiile musculare, precum și pentru a trata diferite afecțiuni precum durerile de spate, artrita și alte afecțiuni musculare.

Pe de altă parte, vibratoarele au fost folosite de multă vreme și în domeniul terapiei sexuale. Acestea ajută la creșterea libidoului, stimulează circulația fluxului sanguin la nivelul zonei intime și pot oferi și alte beneficii.

Totodată, vibratoarele pot oferi o stimulare foarte intensă, în oricare parte a corpului tău și a partenerului tău. Astfel, poți avea parte de senzații noi și intense în orice parte a corpului, în funcție de preferințele tale și ale partenerului tău.

Cum Se Folosește Un Vibrator

Mulți oameni sunt îngrijorați că folosirea unui vibrator poate fi dureroasă și chiar periculoasă. Un vibrator poate fi folosit în siguranță și este în general destul de simplu de folosit. Pasii de mai jos te vor ajuta să înveți cum se foloseste un vibrator și să obții plăcere și în același timp să reții că se poate folosi un vibrator:

Pasul 1: Pre-Gândire Și Pre-Planificare

Înainte să folosești vibratorul, ar trebui să te gândești ce anume urmează să faci cu el. Această etapă presupune prelucrarea informațiilor cu privire la partea ta sau a partenerului tău și la ceea ce te vei face cu jucăria. De asemenea, ar trebui să cercetezi modalitățile prin care poți controla vibratorul și să înveți cum funcționează, astfel încât să poți să ajustezi rapid viteza și intensitatea vibratiilor.

Pasul 2: Preparare

În aceasta etapă, ar trebui să te asiguri că vibratorul este curat și sterilizat. De asemenea, uneori ar trebui să utilizezi un lubrifiant care să protejeze membrana mucoasă și preveni iritațiile.

Pasul 3: Asigurarea Unei Stări Relaxate

Ar trebui să începi folosind spray-urile parfumate, en-gros sau aromaterapie în camera ta, astfel încât atmosfera sa fie relaxată. Muzica poate fi, de asemenea, un plus, pentru a te transpune pe tine și pe partenerul tău într-o stare relaxantă.

Pasul 4: Utilizare

Când te simți relaxat, poți începe să folosești vibratorul. Împărtășește-ți partenerului tău despre preferințele tale și începe să folosești vibratorul împreună. Începe ușor și cresc intensitatea vibrațiilor lui pe măsură ce vei simți momentul, astfel încât să te bucuri de senzații plăcute și variabile.