Unghiile curcubeu sunt foarte populare in ziua de astazi, nu numai ca sunt o modalitate amuzanta si vesela de a renova stilul tau, ci au si insemnatul symbolic ascuns. Aceste unghii arata la fel de minunat pe persoane de toate varstele si sexele, de la copii la adulti, femei si barbati.

Despre ce sunt Unghiile Curcubeu?  

Unghiile curcubeu sunt unghii ornate cu modeluri si culori locale. Aceste unghii pot fi simple sau complicate, unele dintre ele ajungand mai mult decat sa utilizeze culori curcubeu-arcoiris (recunoaste deja de simbol) pentru a scoate in evidenta alte detalii precum modele geometrice, personaje anime si insemne personale. Aceste nail art design-uri apartin de catre bloggeri de moda, artisti si oameni obisnuiti, toate intre ele fiind vazute pe camere web si retele sociale in tari din intreaga lume.

Beneficii ale Unghiilor Curcubeu

Unghiile curcubeu ofera numeroase beneficii datorate culorilorlor vii si distractive. Aceste unghii pot da o zambare sau schimba un stil de baza in intregime, simbolizand optimismul, flexibilitatea si creativitatea.


Iata cateva beneficii obtinute din unghiile curcubeu.

  1. Ofera expresii individuale: Daca iti plac culorile si simti ca ai timp destul de mult pentru a-ti crea propriul stil, crearea de unghii curcubeu iti ofera sansa de a-ti expune stilul si simtirea personala. Poti adauga numeroase insemnate personale, adaugand unghii sanatoase si surprinzatoare intre ele.

  2. Ii face sa se simta mai bine pentru persoanele depresive: Emotiile negative, cum ar fi anxietatea, tristetea si depresia sunt adesea dificil de combatut. Printr-o nail art opulenta vei simti o schimbare emoționala pozitiva care poate tine depresia la distanta.

  3. Sunt usor de facut: Unghiile curcubeu nu sunt costisitoare sau dificil de facut. Cauta cateva articole pe internet, cu instructiunantape cum sa-ti faci unghiile curcubeu chiar de acasa si seteaza-ti lucratorul care sa te ajute.

  4. Se poate folosi in moduri multiple: Niciodata nu esti limitat sa folosesti aceleași stiluri. Unghiile curcubeu constituie si o unealta excelenta prin care se poate identifica sentimentul tau. Imaginea simpla, geometrică sau personajul tău anime preferat – orice ar fi potrivit pentru unghiile tale si vei căpăta scopul dorit.

  5. Ofera protectie pentru unghii: Daca te numeresti printre personele care obisnuieste sa se uite adesea la unghii, aceste unghii colorate iti ofera o anumita protectie. Nu va mai trebui sa iti ready unghiile sau sa le decolorezi daca iti faci unghiile curcubeu.

Cum pot sa-mi fac acasa unghiile curcubeu?  

Iata cateva sfaturi esentiale pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de a incepe sa-ti faci unghiile curcubeu:

  1. Alege-ti culorile. Daca te decizi sa le faci acasa, primul pas trebuie sa fie acela de a alege culorile preferate sau alegeri clare tematice precum culorile arcoiris.

  2. Amesteca-ti culorile. Daca esti anumtorul sa obtii modele blendate cu schimbarile adanci de la roz la lila, foloseste corect luciul de manichiura. Pentru a amesteca culorile asa cum trebuie si pentru a obtine cele mai bune rezultate, foloseste o pensula de unghii.

  3. Gata pensula. Foloseste o pensula fina si stralucita pentru a secti colturile albastre sau sa dai stil comadicului tau. O pensula subtire va face aceste detalii mai usor de controlat si mai simplu de creat.

  4. Foloseste diferite formate. Atunci cand vrei sa obtii ceva mai ciudat, créate-ti unghiile curcubeu folosind diferite formate in unghii. Cel mai bine este sa incerci formele creste sau curbate, acestea te facand sa se simti mai special.

  5. Finalizeaza-ti lucratorul. Cand ai terminat de finalizat unghiile, adauga un strat static prin mana top coat pentru a le proteja contra “scratchability”.

Sugestii speciale in ceea ce priveste unghiile curcubeu

Daca doresti sa te aprinzi cu o noua manichiura curcubeu, aminteste-ti sa urmezi aceste sfaturi speciale:

• Evita lacurile de unghii de vopsea mai ieftin. Acest lucru va provoca in mai multe cazuri decolicarea datorita programului mai slab si a texturii slabe.

• Alege-ti culorile preferate. Unul dintre motivele pentru care iti faci unghiile curcubeu este acela ca vrei sa te simti bine, asa ca foloseste culorile preferate care iti vor oferi starea de spirit pozitiva.

• Utilizeaza colectii distractive. Daca esti un “barbules” anime, ai putea folosi diferite personaje si imagini inspirate din desenele animate preferate.

• Utilizeaza forme noi. Daca dronesti de zeci de ani cu lacul de unghii alb, este festiv sa incepi cu forme unghii noi. Cele mai populare forme sunt cele in forma de lacrima, inaltime si rotunde.

• Invata sa umple culorile. Pentru a obtine modele complexe, invata sa umpli culorile. Fie ca folosesti modelul de bluzare sau de “doodling”, acest lucru presupune sa dodesti detalii la interiorul culorii, folosind pensula si nuante mai intunecate.

In concluzie, unghiile curcubeu sunt un trend actual care poate fi personalizat in schimbarea stilului tau. Cu culori vibrante, vei simti emoțional schimbate pozitive si o stare de bine pana la urmatoarea schimbare de stil. Acestea sunt foarte usor de facut acasa, asa ca invata cateva sfaturi si reuneste-ti lacurile de unghii si Pensuala pentru a obtine ceea ce iti doresti.