Atunci când vine vorba de tunsori bob cu volum, nimeni nu poate refuza. Aceste tunsori sunt feminine și sexy, iar dacă le-ai încercat deja, știți cât de ușor de îngrijit sunt. Din fericire, există o mulțime de tipuri de bob cu volum pe care le puteți încerca, și fiecare poate fi personalizată pentru a se potrivi stilului tău facial și coafurii tale. Să vedem ce opțiuni are de oferit trendul bob cu volum.

Tunsorile bob cu volum sunt exact ceea ce le spun ele: tunsori bob care sunt filate puternic, creând volum și lăsându-vă cu un aspect parfumat și feminin. O tunsoare bob este o tunsoare scurtă sau medie care are bucle sau bucle lineale și se termină în linie dreaptă pe partea din față. Multe dintre noile stiluri sunt foarte curate și moderne, deoarece frontul parului se așează lângă față. Cel mai bun lucru legat de bob cu volum este că poate fi personalizat în funcție de forma feței tale, astfel încât să se potrivească perfect în stilul tău.

Beneficii ale tunsorilor bob cu volum

Tunsorile bob cu volum au multe avantaje, printre care:

● Poate crea un aspect feminin și îngrijit.-Tunsorile bob cu volum pot adăuga o mulțime de volum și spațiu, oferind un aspect feminin și îngrijit.

● Arată bine la orice vârstă. – Bob-ul cu volum poate arăta bine oricând, ceea ce îl face ideal pentru orice tip de vârstă.

● Ușor de îngrijit.-Tunsorile bob cu volum sunt ușor de îngrijit, deoarece parul se așează bine și nu trebuie să faceți mare lucru pentru a ține coafura în formă pe tot parcursul zilei.

● Este versatil.-Tunsorile bob cu volum sunt foarte versatil, astfel încât puteți crea o mulțime de stiluri diferite și look-uri.

Tipuri de tunsori bob cu volum

Tunsorile bob cu volum sunt foarte versatil și le puteți personaliza în functie de aspectul pe care doriți sa îl aveți. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni

  1. Bob Lung Cu Volum: Dacă doriți un bob mai elegant, acest stil este perfect pentru dvs. Bob-ul lung cu volum are un volum la baza gâtului și se mulează pe fața dvs., ceea ce face ca această tunsoare sa arate foarte feminină și îngrijită.

  2. Bob Vârful Asimetric: La acest stil, volumul este concentrat asupra vârfului capului, creând o coafură mai curbă și mai uimitoare. Această tunsoare arată bine atât pe părul drept, cât și pe părul ondulat, iar volumul adaugă o privire chic și modernă.

  3. Bob Iconic cu Volum: Această tunsoare este classic și ușor de recunoscut. Ca și în cazul altor stiluri bob, volumul se concentrează asupra vârfului capului, ceea ce face sa arate mai cu adevărat efectul și să ofere un aspect modern și feminin.

  4. Bob Ondulat cu Volum: Așa cum îi spune și numele, acest stil este ideal pentru părul ondulat! Coafura se concentrează asupra volumului, iar bobul este măturat în jos, care îi oferă o privire irezistibil!

  5. Bob Ușor scurt cu Volum: Dacă doriți un bob mai scurt și ușor, atunci aceasta este cea mai bună alegere pentru tine. Tunsoarea bob ușor este ușor de îngrijit, iar volumul adaugă un plus de feminitate acestui stil!

Cum sa obtineti o tunsoare bob cu volum

Tunsorile bob cu volum sunt foarte ușor de obtinut, si oricine o poate purta cu succes. Ce trebuie sa faceti este sa mergeti la un specialist de încredere care poate lucra magia! Mai întâi, discutați cu specialistul despre ce tip de bob cu volum doriți, și prezentați-i exemple ale unor coafuri pe care le-ați văzut și pe care le-ați dori. Specialistul vă poate oferi sfaturi cu privire la ce tip de șuvițe, lungimi și texturi sunt mai potrivite pentru voi și stilul dvs. Este important sa fie un stil care arata bine la voi si sa va potriviti cu forma fetei.

Îngrijirea ușoară a parului bob cu volum

Îngrijirea parului bob cu volum este ușor de făcut. Pentru îngrijirea corectă, urmați aceste pași:

● Folositi o perie speciala pentru volum si onduleuri. Perierea parului cu avocado sau să fie foarte subtil și încet.

● Utilizarea produselor de styling. Utilizati produse de styling, cum ar fi spray-uri de netezire sau ceara pentru par, pentru a duna aspectul parului.

● Foloseste produse calmante si hidratante Dupa spalarea parului, folositi produse de îngrijire pentru a menține parul tau hidratat și frumos.

● Utilizate produse de întărire. Pentru o durată mai lungă, utilizați produse pentru decolorare, care vă vor ajuta să părasti aspectul si sa va protejati parul