Când vine vorba de relații intime sau sexuale, mulți dintre noi ne-am încercat jocul – de la experimentarea cu jucării erotice și fantezii și până la schimbare săptămânală a poziției – poate că vă întrebați mai departe dacă un sex în grup ar fi ceva ideal pentru voi. Sexul în grup poate fi un lucru foarte ofertant, dar și o provocare pentru mulți ca să se simtă confortabil. 

Dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre această experiență, dar sunteți încă pe îndelete cu luarea unei decizii, acest articol vă poate ajuta să luați o hotărâre bazată pe informații și nu pe percepții legale.

Sexul în grup poate fi o experiență memorabilă și intensă pentru cei implicați. Cu toate acestea, schimbarea echipei poate fi înspăimântătoare sau chiar destabilizatoare, dacă nu există suficiente precauții și sinceritate. Dacă sunteți interesați de încercarea sexului în grup, acest articol vă ajută să luați o hotărâre informată și sfințiți, prin prezentarea pro și contra acestei experiențe.

Sexul în grup: Pro

Avantajele Sexului în grup

Deși sexul în grup poate echivala cu riscuri imense, pe măsură ce parcurgeți drumul spre unul, există și foarte puține avantaje. Acestea sunt:

  1. Noi experiențe: Acesta este tipul de sex pe care nu l-ai experimentat până acum și – deși poate fi foarte cancer – ar putea fi un mod excelent să explorezi. A face sex cu altcineva poate fi o experiență încântătoare; la urma urmei, este mai bine să încercați ceva nou decât să mergeți în cercuri familiare.

  2. Mai multă libertate: Deoarece există mai mulți parteneri implicați în timpul acestui tip de sex, veți vedea că există mai multă libertate de a experimenta și de a face lucrurile pe care le-ați vrut. De exemplu, dacă unul dintre voi cuplurile e singurul care dorește să experimenteze anumite fantezii sau jucării, e foarte posibil ca acești alți parteneri să fie mai deschiși la introducerea lor în mix.

  3. Intensificarea conexiunilor intime: Sexul în grup poate fi o modalitate excelentă de a intensifica conexiunile intime între toate persoanele implicate. Siguranța, încrederea, încrederea și conexiunile emoționale care sunt dezvoltate, pot avea un efect imens în relațiile voastre secundare și în ceea ce privește partenerii sexuali suplimentari.

Sexul în grup: Contra

Dezavantajele sexului în grup

Chiar și cu atâtea beneficii, fără unele dezavantaje și îngrijorări asociate sexului în grup, nu ar fi la fel de încântător. Acestea ar fi:

  1. Riscuri legale și indiscreții: Acest tip de experiență poate fi ilegal în anumite state sau culturi și învăluit în stigma socială. Pe lângă acest lucru, există de obicei multe crime legate de acesta. De exemplu, există niscaiva riscuri legate de difuzarea fotografiilor și filmărilor. Așadar, fiecare partener al sexului în grup ar trebui să fie cuminți să stea departe de orice fotografii sau înregistrări de încredere.

  2. Superficialitate: Nu există îndoială că sexul în grup este la adresa superficialității și, dacă sunteți cineva care căuta ceva mai mult din relațiile voastre, atunci aceasta poate fi destul de popustoare.

  3. Riscuri de infecții: Cu toate că sexul în grup poate fi plin de plăceri, acesta poate fi, de asemenea, un vector bun pentru infecții. De aceea, înainte de a începe, toate persoanele implicate ar trebui să fie testate pentru diferite tipuri de infecții (cum ar fi HPV, HIV și altele) și să se protejeze cu toate mijloacele.

Care este decizia dvs.?

După ce ați luat la cunoștință aceste avantaje și dezavantaje ale sexului în grup, este evident că aceasta este o decizie bazată pe preferințe și preferințe individuale. Încălcarea legilor și nesocotirea vieții private și sănătății sunt îngrijorări majore atunci când vine vorba de sexul în grup. Deci, înainte de a vă duce să îl încercați, asigurați-vă că ați descoperit și căutați mai multe despre această experiență și câți ani sunt persoanele implicate și sunteți dispuși să luați toate măsurile de precauție adecvate.