Testul de prietenie poate fi o modalitate excelenta de a te asigura ca persoana pe care o sunteți parte a vieții dvs. este adevărată. În zilele noastre, mulți oameni se concentrează atât de mult asupra obținerii avantajelor și înfloririi în activitățile lor încât iubirea și prietenia devin încețoșate. Este important să știți cât de adevărată este prietenia ta și când se cade sa faci un test de prietenie.

Ce este un Test de prietenie?

Un test de prietenie este o serie de întrebări pe care le puteți pune ca să determinați adevărata natură a unei relații. Este conceput pentru a elimina o parte importantă la suportul pe care partenerii trebuie să și-l ofere. Fiecare întrebare are un scop și ajută la obținerea unei lecturi mai bune asupra adevărului și integrității colegilor dvs.

Momente potrivite pentru a face un test de prietenie

Testele de prietenie sunt destul de utile în cazul în care următoarele evenimente au loc:

• Schimbări bruște de comportament – Dacă sunteți un prieten apropiat și observați că comportamentul prietenului dvs. s-a schimbat de la una la alta, puteți face un test de prietenie pentru a determina cauza acestei schimbări.

• Sfărâmându-se unele relații – Într-un grup sau chiar într-o familie se întâmplă adesea ceva sau cineva care sfărâmă relațiile, și realizând ceea ce a provocat această rupere poate dura ani de zile. Un test de prietenie poate ajuta la descoperirea motivelor cauzei și la determinarea dacă este ceva ce puteți face pentru a salva relația.

• Îngrijorare excesivă în cadrul achizițiilor – Când cumperi un obiect de la un prieten sau lucrați la un proiect împreună, îngrijorările excesive sunt adesea semn de ceva întunecat. Un test de prietenie vă poate ajuta să descoperiți dacă există ceva în spatele comportamentului.

• Bănuielile partenerului tău – Dacă partenerul tău începe să bănuiască că îți petreci timpul cu familia și prietenii, poate fi indicat să faci un test de prietenie, pentru a ajuta la confirmarea sau infirmarea acestora.

Beneficiile unui Test de prietenie

• Permiteți-vă să vă concentrați asupra adevărului despre o relație – Realizând că o veste bună sau o veste proastă, vi se oferă șansa de a descifra adevărul în relația dvs.

• Acesta vă oferă posibilitatea de a lua masuri în cazul în care ceva e în neregulă – Există ceva despre cunoașterea cauzei că știind că este ceva care duce la ruperea relației, vă oferă șansa de a face ceva pentru a o salva.

• Testul de prietenie vă ajută să vă asumați responsabilitatea în modul în care ați trata o relație – El vă ajută să realizați condițiile în care se desfășoară un bun devalorizat sau, de asemenea, că vă puteți schimba și atitudinea față de relația dvs.

• Acesta implică adesea întrebări despre relații și gândirea subiectului – Aceste întrebări ajută la înțelegerea de ce cineva gândește și se comportă într-un anumit fel, făcându-l pe subiect să constientizeze mai bine propriile sentimente și sentimentele altora.

Exemple de întrebări pe care le puteți folosi in testul de prietenie

  1. Ai văzut vreodată ceva în care nu aveți încredere în relația ta cu acel prieten?

  2. Ești dispus să faci angajamente personale pentru a menține relația?

  3. Cum te simți atunci când este adus la discuție un subiect pe care nu l-ai fi lăsat de obicei să intre în conversație?

  4. Care sunt propriile tale lucruri pe care le-ați oferi unei prietenii?

  5. Te simți confortabil să împărțiți informații personale și emoții cu acel prieten?

  6. Încurajezi și îmbrățișezi schimbarea când vine vorba de relația ta cu acea persoană?

  7. Acea persoană va rămâne lângă tine când ai cea mai mare nevoie?

  8. Ai încredere completă în acea persoană să păstreze secretul tău?

  9. Cum crezi că se va schimba în viitor relația ta cu acea persoană?

  10. Mergeți împreună și faceți lucruri împreună în mod regulat?