Barbatul Scorpion ar trebui sa fie unu dintre cei mai distractivi, veseli și activate parteneri în pat. Singurul lucru reținut este că ei au nevoie să se asigure că partenerul lor este de acord cu toate mijloacele pe care le-au adoptat–Scorpionul are tendința să ceară ceva în plus sau altfel decât în mod normal așteaptă de la alți bărbați în pat.

Scorpionul este caracterizat de puterea sa sexuala si curiozitatea sa și se folosește de orice ocazie pentru a experimenta ceva nou și interesant în pat. El este provocator si excentric în relațiile lor. Asta înseamnă că preferă să-și încurajeze partenerul să exploreze latura sa sexuala și să se simtă mai confortabil cu ea.

De asemenea, Scorpionul poate atinge sentimente adânci și se poate dedica interesului său pentru plăcere și relaxare. El ar putea săruta cu foc, să se simtă și să vrea ca partenerul să se simtă iubit, aprobat și prețuit în pat. Cu toate acestea, trebuie reținut faptul că, în ceea ce privește căsătoria, sau relațiile mai serioase, Scorpionul începe să se simtă încătușat, ceea ce îl poate face să devină sălbatic și feroce în pat.

Ce fel de dragoste face Scorpionul in pat?

  1. Intens si Cufundat: Barbatul Scorpion face dragoste intens si pasionat, folosind o combinație de energii și sentimente. Îi place să exploreze, sa experimenteze, sa probeze tot ce se poate face în pat. El aduce intensitate emoționala, profunzime si se dedica cu drag cuplului și iubituluiui sau iubitei sale.

  2. Stimularea mentala: Scorpionul are un simț foarte ascuțit al sentimentelor și este foarte capabil să-și antreneze intelectul și penisul pentru a provoca intensitate si placere inegalabilă. El aduce atmosfera cu curiozitate si schimbare in camera si va face ca partenerul sa se simta traiasc ceva dinamic si interesant

  3. Puncte slabe: Scorpionul are adesea nevoie de o cantitate mare de multi stimuli și rutină in pat, pe care trebuie să și le satisfacă în relațiile sale. De asemenea, el poate fi foarte posesiv si gelos, ceea ce poate duce la probleme, mai ales în relațiile pe termen lung.

Ce atitudine isi arata Scorpionul in pat?

  1. Harnic si energic: In pat, Scorpionul se poate dedica complet partenerului său și poate să-și petreacă mare parte din timp, energia și imaginatia pentru a ajunge la fericirea si plăcerea partenerului sau. El poate fi atletic și mereu pregătit să pună ceva nou în pat. Dacă tu nu ești și tu la fel de energic, el poate fi încă imprevizibil și schimbator.

  2. Preocupat de sanatate: Scorpionul este în mod constant preocupat de propria sa sanatate si își dorește in mod constant să se asigure că este informat asupra modului optim de a-si pastra sanatatea fizica si emotionala. El acorda multa atentie igienei zilnice, dar vrea si sa experimenteze in toate modurile posibile.

  3. Extrem de îndrăgostit: Scorpionul este extrem de romantism și îndrăgostit când vine vorba de dragoste. El face totul pentru a se asigura că partenerul său își primește pe deplin dragostea și nevoile sale și face totul pentru a-l face pe celalalt să se simtă îndrăgostit și complet fericit.

Cum poti sa-l faci pe Scorpion sa se deschida in pat?

  1. A-l face sa se simta in siguranta: Scorpionul se simte deschis in pat când își simte partenerul ca fiind capabil să îl înțeleagă și să-l accepte așa cum este. El poate fi mai calm si confortabil in pat când constientizeaza ca partenerul lui ii intelege corpul si nevoile si nu se presupune nimic fără a se discuta despre asta în prealabil.

  2. Crede ca are motiv sa se deschida: Scorpionul poate fi mai deschis in pat când își simte condus de motivatia și curiozitatea sa de a împărtăși dragostea lui. El necesită încrederea ca și dragostea lui va fi întâmpinata și încercată cu cât mai multă compasiune.

  3. Sa nu fie judecat: El de asemenea trebuie să știe că va fi respectat indiferent ce schimbari avem in pat si sa nu fie judecat. Dacă Scorpionul poate crea acest mediu să se simtă în siguranță și confortabil, el va fi mai deschis si curios și va explora curajos tot ce se poate în pat.

Bărbatul Scorpion are un spirit sexual unic și puternic și poate fi extrem de distractiv și interesant în pat. El este deschis și curios să experimenteze și să-și exploreze latura sa sexuală, dar la fel de importante sunt sentimentele sale intense și sentimentele de romanticism profund. Pentru ca bărbatul Scorpion să se deschidă în pat, trebuie creat un mediu în care acesta să poată să se simtă în siguranță și confortabil.