Barbatii din zodia Berbec sunt cunoscuti pentru caldura lor, entuziasmul si energia care-i caracterizeaza si in pat. Puterea lor fizica si energie isi gasesc expresia prin focul pasiunii, acestia fiind foarte interesati sa exploreze si sa experimenteze noi modalitati de conectare emotionala si intima cu partenerii lor.

Ce Caracteristici Definesc un Barbat Berbec in pat?

 1. Puterea Fizica

Barbatii Berbec sunt extrem de puternici fizic si poseda forta de a face minuni in dormitor. Ei afiseaza o mare incredere in fortele lor fizice si sunt preocupati sa-si foloseasca energia astfel incat sa satisfaca si sa-si rasfete partenerul.

 1. Experientele Coremate

Iubitorii de aventura, masculii Berbec au tendinta de a gasi noi modalitati de a diversifica cu regularitate experientele emotionale si de simtire. Ei cauta sa ofere cate ceva nou fiecarei sesiuni de iubire si sunt foarte reci in a raspunde tehnicilor si miscarilor lor.

 1. Expresivitate

Barbatii Berbec sunt parteneri vocali, isi arata deschis convingerile si trairile pe care le experimenteaza in timpul experientei de conectare intima si de aceea pot fi extrem de satisfacatori pentru partenerii lor. Ei sunt deschisi si curiosi vizavi de sinceritatea exprimata in timp ce fac sex.

 1. Emotie si Convingeri Forte

Care sunt atrasi de emotiile extreme pe care le poate simti in ceea ce priveste iubirea, acestia pot avea anumite repetari in ceea ce priveste comportamentul lor in acelasi timp. Acestia au o deschidere si o incredere pe care le-au acordat in relatii anterioare si acest lucru le poate influenta si le poate afecta pe cele viitoare.

De ce Este Placerea in pat atat de Importantă pentru Barbatul Berbec?

Natura vorace si generoasa a barbatilor Berbec se reflecta de obicei in ceea ce priveste placerea pe care o simt in timpul actului sexual. Pentru ei, aceasta experienta este vitala si poate fi unul dintre cele mai importante moduri prin care ei si partenerul lor se pot conecta emotia si intelept.

Lista de Faciori Care Contribuie la Placerea in pat a barbatului Berbec

 1. Fizicul

Barbatii Berbec sunt preocupati de aspectul lor fizic si de cum arata sau se simt in pat. Ei se bucura de activitati intensitate fizice precum sarcini grele, dansul sau sexul.

 1. Permisivitate

Berbecii sunt deschisi noilor experiente si ideauri si le pot provoca partenerilor lor cu dorinta lor de a face lucruri noi sau neobisnuite. Ei se bucura sa exploreze produsele de sexshop si tehnici noi.

 1. Credinta

Deoarece crezul lor este sa-si satisfaca partenerul prin mijloace grele sau usoare, acestia simt adanc ca daca ceea ce ei fac nu este potrivit cu asteptarile partenerului, sentimentul lor de autocunoastere poate fi in pericola.

 1. Aprecierea si Respectul

Barbatii Berbec iubesc sa fie apreciati si respectati atat verbal cat si fizic. Ei vor sa i se determine nevoia de recunoastere atat de la partenerul lor cat si de sine insisi si vor experimenta satisfactii din aceasta dorinta.

 1. Emotia

Pentru Barbatii nascuti berbec, denumiti si “focul pasiunii”, jocul pentru a obtine un set de trairi emotionale intense este deseori mai important decat izbucnirile fizice la un moment dat. Acestia sunt atenti sa-si exprime simtirile si firea lor vorace face ceea ce simt sau ce vor sa simta extrem de convingator.

Cum Sa ii Faci placere unui Berbec in Timpul Experientei Sexuale

 1. Invata sa fii Activa

Fii cu un pas inaintea partenerului tau Berbec si gandeste ca el ar putea fi chiar acum surprins de tehnicile si miscarile tale. Fii insistenta si determinata in ceea ce faci si gandeste-te cum isi poate prezenta intensitatea si energia lui pentru a te rasfata.

 1. Spune-i

Barbatii Berbec adora sa-si primeasca complimentele si sa auda aprecieri despre el. Explica-i exact ce ii place de el, de stilul lui de a fi si de performanta sa, facandu-l sa se simta admirat si apreciat.

 1. Experimenteaza

Mutati-va de pe scaunul usual si incercati noi pozitii, locuri sau tehnici in care sa va exprimati pasiunea si conectarea fizica si emotionala. Asta il va incanta pe partenerul tau Berbec!

 1. Cearta-te cu el

Barbatii Berbec adora sa vorbeasca despre imaginatie si placerea sexuala, asa ca vorbeste-i despre fanteziile tale si provoaca-l sa isi exprime toate dorintele sale si ideile despre ce ar putea face in pat, chiar si daca sunt exotice sau indraznete.

 1. Raftul de Dezbracare

Atmosfera si curiozitatat ei se pot potrivi perfect cu un joc de dezbracare, asa ca adu-ti vestimentatia pregatita pentru a le juca impreuna. Acest lucru ii da si mai multa determinare lui sa te seduca.

 1. Satisfactia

Barbatii Berbec sunt firi preocupate de satisfacerea partenerilor lor si se preocupa de ei mai mult decat de propria lor placere. Privati-l pe el in timp ce satisfaceti propriile tale nevoi si facial sa simta cum se conecteaza in aceeasi experienta plina de emotii.

 1. Taria si Intemeiata

La fel ca si in relatiile lor, barbatii Berbec au nevoie sa se simta in siguranta, asa ca avand incredere si interdependeta in experienta pe care o au, asigurati-va ca va conectati in mod corespunzator emotional la toate nivelurile.

In concluzie, Barbatii nascuti in Zodia Berbec sunt cunoscuti pentru calduara lor, entuziasmul si energia emotionala si fizica. Ei simt nevoia sa se conecteze pe diferite niveluri, sa experimenteze si sa exploreze noua dorinta de comunicare emotionala si in pat. Pentru a-l satisface pe barbatul nascut Berbec, este important sa te asiguri ca experimentesi aceasta conectare fizica, cea emotionala si cea intelectuala.