Atunci când vine vorba de ce îi place unui bărbat în pat, multe femei au de luptă. Cu toate acestea, femeile trebuie să înțeleagă că lucrurile care îi plac unui bărbat în pat nu sunt puțin și înțelegând acest lucru poate ajuta mult în crearea unei experiențe plăcute și satisfăcătoare pentru amândoi partenerii. Uitați-vă la principalele lucruri care le place unui bărbat în pat și învățați cum să le folosiți pentru a vă trata partenerul cu o plăcere maximă și neobișnuită și pentru a vă simți plini de excitare.

1. Un sentiment de încredere și siguranță

Unul dintre cei mai importanti factori care le place barbatilor in pat este sentimentul de comfort si securitate. Oamenii au nevoie sa se simte in siguranta pentru a se relaxa si pentru a se bucura de moment. Ca femeie, este important sa dati un sentiment de încredere partenerului dvs., pentru că acesta ar trebui să se simtă confortabil și să aibă sentimente pozitive față de experiența sa sexuală.

2. Stimularea vizuala

Multe studii au arătat că stimularea vizuală este unul dintre factorii cheie care le place bărbaților în pat. Pe lângă faptul că un bărbat se va bucura de faptul că tu îi oferi o imagine satisfăcătoare și plăcută despre corpul tău, vibratia și imaginile vor oferi un amestec de senzații care nu pot fi simțite prin alte mijloace.

3. Partener care se bucura

Orice bărbat are nevoie să știe că partenerul său se bucată și se simte răsfățat și reimprospătat atunci când face sex. În acest mod se asigură că înapoi se simte îndrăgostit și protejat.

4. Prezenta constanta

Faptul că partenerul tău present este foarte important, acesta va ajuta la crearea unei conexiuni mai strânse și mai intime. Acest lucru va permite, de asemenea, partenerului tău să se simtă mai conectat cu tine și să experimenteze o mai bună plăcere în pat.

5. Contactul tactil

Atunci când vine vorba de existența unei conexiuni intime între un bărbat și o femeie, trebuie să existe un contact fizic adânc și convingător. Bărbații se vor bucura de numeroase tipuri de contact, cum ar fi mângâierea, masajul și alte forme de îmbrățișare. Acest lucru le va stimula și se va face mai orgasmic.

6. Final fantezist

Barbatii adora jocul si ideile creative in pat. Stimularea finalului fantezist le ofera un sentiment de excitare si ofera o experienta mult mai profunda si satisfacatoare. Deci, nu ezita sa ai idei creative in dormitor.

7. Prezenta

Prezenta si comunicarea verbalii sunt foarte importante pentru a crea o legatura intima cu partenerul tău. Cine ar putea sa faca sex, daca nu ar fi mai intai prezent? Prin prezenta constanta, vei crea un sentiment de conectivitate adancă. Acesta este motivul pentru care un bărbat și o femeie au nevoie să stea împreună pentru a se simti mai apropiați și mai intimi.

8. Un loc primitor

Un mediu intim și curat creează o atmosferă de relaxare și de holism. Acesta este motivul pentru care oamenii ar trebui întotdeauna să-și facă pregătirile și să-și îmbunătățească mediul din dormitor înainte de actul sexual.

9. Sinceritate

Sinceritatea este importanta daca vrei sa iti cunosti bine partenerul si sa oferi o experienta sexuala satisfacatoare. Este important sa stii ce ii place partenerului tau si sa il intrebi despre asta. Acest lucru va face ca conexiunea voastra sa fie mai buna si mai profunda.

10. Un partener misterios

Barbatii adora sa exploreze. Explorarea si descoperirea secretelor partenerului le va oferi o experiență de neuitat și se va simti liber să viseze și să-și exprime sexualitatea. Pe lângă explorare, misterul si surprizele tind sa ii incante pe barbatii in dormitor, asa ca nu ezita sa faci ceva misterios si neasteptat când vine vorba de sex.

11. Stimularea intelectuala

O discutie inteligenta in pat poate oferi mult mai multa conectare intre parteneri. Femeile vor găsi că discuția inteligenta si extinsa despre interesele reciprocale le face pe amândouă partenerii să se simtă mai conectați.

12. Atentia

Tot ceea ce trebuie sa faca o femeie este sa fie alaturi de partenerul sau si sa acorde atentie. Atentia unui partener ii face sa se simta special si ii ofera o nevoie necesara pentru a se simti important si iubit.

13. Sex oral

Chiar daca aceasta practica nu este neaparat una dintre preferintele femeilor, partenerii care se simt in siguranta doresc sa le ofere placeri intime si neobișnuite partenerului lor. Iar de multe ori sexul oral este-simbolul respectului și al conexiunii.

14. Curiozitatea

Curiozitatea este un atu major al unei relatii intime. Fii curios in pat si provoca partenerul tau sa se gandeasca la ceva ce nu a experimentat niciodata inainte.