Plânsul în vise înseamnă adesea că încercați să vă exprimați sentimentele profunde sau frustrarea pe care le simțiți și că tot ce nu puteți controla începe sa vă macine. Indiferent daca este un vis ciudat, sau misunându-te intr-o stare de adâncă tristețe, lacrimile în visul tau pot lucra prin vocea inimii tale.

Atunci când plângem în somn ne simțim trădați, vulnerabili, nedreptățiți, desconsiderați, trădate, suprimați sau nepine. Dacă am urmări cu atenție aceste stări putem, de obicei, să ne punem întrebări, cum ar fi: „Ce îmi lipseste?” „Ce îmi lipsește?” și „Cum aș putea să-mi preiau abilitățile necesare”?

Înțelegerea a ceea ce inseamana cand plangi in vis

Dacă visezi că plângi și nu știi de ce, poate fi frustrant și confuz. Cu toate acestea, există unele modalități de a descifra lucrurile în subconștientul tău. Amintirile unor evenimente trecute sau planuri de viitor ar putea fi cheia pentru a descifra lucrurile în subconștient.

În primul rând, plânsul în vis poate fi o reacție a inimii la ceva ce ați văzut sau ați trăit în ultima vreme. Poate că luptă cu un dușman interior care se manifesta sub forma unor gânduri sau imagini negative.

De asemenea, plânsul în somn poate fi de asemenea un semn al faptului că suferiți de anxietate. Există o legătură între starea de spirit negativă și visul în care suntem predispuși să ne blestemăm. În același timp, anxietatea poate avea un efect profund și poate dark cu emoțiile și sentimentele adânci, provocând o schimbare dramatică în perspectiva pe care o aveți asupra vieții.

Adesea, visele sunt martori și simbolizează în mod direct propriile sentimente. Acest lucru poate fi destul de greu de înțeles și de folosit pentru a identifica sentimentele noastre neexprimate.

De ce plângem în vis

Plânsul în vis poate avea mai multe cauze, dar toate se datorează în mod direct sentimentelor și stărilor interne. Totuși, motivele ce stau la baza plângerii în vis pot fi:

• Frică. Plânsul în vis este adesea cauzat de o teama o anumita situație sau un moment dificil pe care îl experimentăm. Frica ta este proiectată în somn în forma plânsului.

• Suferință. Plânsul în vis poate fi și un semn de suferință datorată pierderii, suferinței sau injustiție. Adesea, atunci când sentimentele noastre sunt blocate și neexistă un mod de a le elibera, le putem externaliza prin vis și prin plâns.

• Frustrare. Poate că sunteți frustrat de ceva sau cineva, sau poate că doriți ceva atât de mult, deși știți că este imposibil. Aceste sentimente de supresie sunt de obicei eliberate prin lacrimi în vis.

• Necaz. Plânsul în vis poate fi un mod de a ne elibera de acele tragedii ale vieții care se pot manifesta sub forma unui gând sau a unei imagini înghețate, care, uneori, ne bântuie.

• Singurătate. Este o formă de angoasă de a te simți singur. Visele prin care plângeți pot fi un semn că lavați neînțeleși când sunteți în viața de zi cu zi, și că ați pierdut contactul cu eul vostru.

• Jignire. Rasul poate fi, de asemenea, un semn al jignirii sau problemelor față de ceilalți.