Fie ca vrei sa ii oferi parului tau o schimbare radicala sau doar sa iti urmezi cea mai recenta moda, sa obtii coafuri par lung bucle si tapat poate fi una dintre cele mai placute provocari. Acest look coplesitor, care nu poate fi obtinut in mai putin de cateva ore, poate transforma cu usurinta un par normal in cel mai fabulos, special si romantisc.

Acest remarcabil look va fi asigurat cu uimire si admiratia tuturor, iar tu ai avut grija sa stii care sunt pasii necesari pentru obtinerea acesteia.

Pasii necesari pentru coafuri par lung bucle si tapat

  1. Prezentarea parului

Inainte de a incepe orice procedura, fa un bilant al parului tau. Acesta nu trebuie sa fie prea aspru sau prea gras. Daca parul tau este deja indoit sau ondulat, caldura lui trebuie sa fie pastrata, iar daca parul tau este drept, acesta trebuie fortat sa devina buclat.

  1. Spalarea parului

Acest pas este cel mai important dintr-o ingrijire adecvata si ingrijita. Usor de spus, parul trebuie sa fie curat si stralucitor. Spala parul folosind un sampon cu un PH echilibrat si clateste cu apa rece pentru a obtine un par mai stralucitor. Dupa aceea, foloseste un balsam pentru par, mulandu-l uniform pe par.

  1. Uscarea parului

Pentru ca parul sa arate perfect, parul trebuie sa fie uscat corespunzator. Dupa ce s-a spalat, parul se usuca cu o carpa si se adauga un produs de finisare. Cu miscari controlate, coafeaza parul cu ajutorul unei placi sau a unui uscator de par. Acestia intaresc firele de par si le ofera o stralucire extrasa.

  1. Trimiterea parului

Parul trebuie sa fie taiat sau trimis constant, pentru a-si pastra forma si consistenta. Acesta poate fi aranjat cu diverse forme si lungimi, in functie de cum iti doresti.

  1. Aplicarea de caldura

Atunci cand tii cont de toate acestea, trebuie sa folosesti caldura adecvata parului. In functie de tipul parului, foloseste placi pentru par cu protectie termica, uscatorul de par cu un protectia corecta sau aparate care permit conectarea unor sufluri simple.

  1. Produsele de coafare

Exista produse speciale pentru a parfuma parul si in acelasi timp sa-i oferi o protectie adecvata. Acestea sunt importante si eficiente in a preveni deteriorarea si curgerea parului. De asemenea, astea ofera superbe bucle si stralucire, deci n-ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau.

  1. Modelarea coafurii

Acesta este momentul in care iti vei vedea munca prinda viata. In functie de preferinta ta, parul poate fi aranjat cu o ondulare grea sau cu bucle fine. Pentru parul mai moale, vei obtine o ondulare mai relaxata, iar pentru parul mai dur sau mai gros, vei obtine bucle mai stranse.

Este important sa creezi falsele cu regularitate, desenand cercuri si bucle fine, mai subtile, pentru a obtine un look perfect.

  1. Finisarea coafurii

Terminarea coafurii este un pas important in obtinerea unui look coplesitor si durabil. Acest lucru se face folosind spray-uri speciale pentru netezire sau obtinut bucle controlate. Pentru a talpui putin parul, se foloseste un spray de par sau un lac, care se aplica la radacina parului. Pe de alta parte, pentru o tinere mai rezistenta se recomanda folosirea de creme protectoare, pentru a preserva coafura ceva mai mult timp.

  1. Pastrarea coafurii

Dupa ce ai obtinut coafura perfecta, trebuie sa iei anumite masuri pentru a preveni slaba infratire a buclelor si a parului. Acesta trebuie periat blabil doar in zona varfurilor si frecat zilnic cu o prosapta speciala si sa se poarte bonete cand te afli la plaja sau in piscina.

Coafurile par lung bucle si tapat sunt categorisite intre coafurile cu suflet si pot fi cautate chiar si de cei mai pretentiosi stylisti. Acestea promit o infatisare atractiva, coplesitoare si atemporala. Cu toate astea, bineinteles, toate aceste coafuri necesita foarte multa rabdare, incredere si atentie, care trebuie sa fie insotite si de produsele si echipamentele adecvate pentru a preveni deteriorari.

Speram ca acest articol ti-a fost de folos si ca acum ai toate informatiile necesare pentru a obtine cea mai frumoasa „coafura par lung bucle si tapat”.