Unghiile cu gel colorate pot fi un mod minunat de a adauga farmec persoanei tale și a aduce un plus de stil ținutelor tale. Acest stil de manichiură oferă o rezistență și duritate crescută, oferind o infuzie de culoare bogată și transferați un difuz bine pregătit. Acest articol va discuta despre ce sunt unghii cu gel colorat, cum sunt aplicate, tipuri de produse folosite și reguli de îngrijire.

Unghiile cu gel colorate sunt unul dintre cele mai populare stiluri de manicure de astăzi, oferind cel mai bun răspuns între durabilitate, rezistență și estetică. Aceste unghii se fac prin aplicarea unui gel colorat pe unghii. Acest lucru poate fi făcut de un profesionist sau acasă, folosind produse speciale de manichiură. Deși pare un proces destul de complicat aplicarea unghiilor cu gel colorate acolo sunt produse și proceduri pentru a face acest lucru mai ușor.

Ce sunt unghiile cu gel colorat?

Unghiile cu gel colorate sunt un tip de manichiuri speciali utilizate pentru a da unghiilor tale un aspect perfect. Acest aranjament de unghii se face prin aplicarea unui gel special peste unghii și lăsarea acestuia să se usuce sub o lampa ultravioletă. Acest tip de manichiură se bucură de mare popularitate în zilele noastre deoarece rezistă la lovire, transfer și cădere și adaugă o culoare intensă, bogata unghiilor tale.

Cum se aplica unghiile cu gel colorate?

Procesul de aplicare a unghiilor cu gel colorate poate fi destul de complicat și poate dura aproximativ două ore sau mai mult. În primul rând, trebuie sa curați unghiile și să le pregătiți pentru aplicarea gelului colorat. Acest proces presupune aplicarea unui balsam sau a unui lac protector și slefuirea superioară a suprafeței unghiei. Apoi, pe unghii se aplică gelul de bază, se creează culoarea dorită, se intareste cu un top coat și se inmoaie sub lampa UV. După ce gelul s-a uscat, trebuie să se curețe și se aplica un lac specializat.

Produse utilizate

Pentru aplicarea unghiilor cu gel colorate sunt necesare produse speciale în combinație cu instrumente specifice. Printre aceste produse se numără geluri de bază, gel de culori și top coat, precum și lămpi ultraviolete. De asemenea, de obicei se folosește şi o serie de materiale care fac parte din curăţarea si pregătirea manichiurii, cum ar fi balsamul, lacul special pentru inmuierea gelului, cutitele de sticlă pentru detalii, cantitatea de spumă pentru mai multă oranizare.

Reguli de îngrijire

Deoarece unghiile cu gel colorat oferă un aspect perfect și bogat în culoare, trebuie să fie îngrijite într-un mod special. Unele reguli generale de îngrijire sunt:

• Nu folosiți produse cu substanțe alcaline sau săpunuri pentru a curăța mâinile.

• Mențineți mâinile în mod adecvat hidratate.

• Evitați folosirea produselor de bumbac care sunt abrazive.

• Utilizați produse de unghii speciale pentru a păstra culoarea și finish-ul.

• Încearca să menții manichiurile și pedichiurile profesionale pe parcursul săptămânii.

• Toate aceste proceduri vor face ca unghiile tale să arate mai vibrante și mai catifelate.

Unghiile cu gel colorate pot fi un mod minunat de a adauga farmec persoanei tale și a aduce un plus de stil ținutelor tale. Acest stil de manichiură oferă o rezistență și duritate crescută, oferind o infuzie de culoare bogată și transferând un difuz bine pregătit. Cu toate acestea, este foarte important să se respecte procedurile unghiilor cu gel și produsele adecvate pentru a obține cel mai bun rezultat și o durată lungă de viață a manichiurii. În caz contrar, se poate deteriora în mod greșit unghia și chiar se poate pierde strălucirea și dunamismul acesteia. Respecțând aceste sfaturi și având grijă în mod corespunzător, te vei bucura de unghiile cu gel colorate ani de zile.