1 Martie, ziua în care fiecare dintre noi poate sărbători cu stil, prin intermediul minunatelor modele de unghii pentru Martisor. Cu multe culori și ornamente strălucitoare, aceasta este șansa noastră de a-i arăta celor dragi, cât de mult înseamnă pentru noi.

Indiferent dacă ai stiluri preferate de manicură, vei găsi cu siguranță cea mai potrivită pentru martisor. De la clasicele modele minimaliste, până la cele mai pline de culori și ornamente, există ceva pentru fiecare zeiță în această zi specială.

Iată câteva modele de unghii pentru 1 Martie pentru o zi plină de farmec și frumusețe:

  1. Unghii Minimaliste

Cea mai simplă și gingașă modalitate de a te pregăti pentru 1 Martie sunt unghiile minimaliste. Acestea includ de obicei un fundal alb sau nude pe care se adaugă un strop de culoare, printr-o rimel albastru sau fucsia. Dacă doriți să adăugați un plus de farmec, puteți adăuga și o plasă aurie sub lacul de unghii.

  1. Unghii cu Modele Florale

Dacă preferați mai mult spațiu pentru a vă exprima creativitatea, puteți încerca modelele de unghii cu flori. Acestea pot fi ocazii perfecte pentru a adăuga diverse culori, modele și animale sau alte imagini delicate și coordonate. Dacă doriți să folosiți mai puține culori, puteți folosi un lac de unghii transparent și apoi să adăugați detalii precum:

• Buline

• Vâlvătăi

• Imagini de primăvară

• Flori sau orhidee

  1. Unghiile Geometrice

Simplitatea și unicitatea se pot completa perfect în unghiile geometrice. Pentru această manicură, puteți alege culori simple, cum ar fi roz, albastru sau gri și le puteți combina cu liniile geometrice și formele. Acest stil poate fi perfect pentru persoanele care iubesc designul.

  1. Unghiile Pastel

Tendința în materie de unghii potrivită pentru această zi poate fi văzută în unghiile pastel. Acestea sunt perfecte pentru cei care caută ceva clasic, elegant și, în același timp, nonconformist. Există multe culori pastel clasice, cum ar fi: roz, albastru și verde și se pot completa cu aspecte metalice sau buline.

  1. Unghii 1 Martie

Pentru cei care doresc să se îmbrace cu o tematică specifică pentru acest 1 Martie, unghiile lui Martisor reprezintă cea mai potrivită opțiune. Acestea se pot personaliza foarte bine, folosind diverse culori, ca să obțineți un design unic și spectaculos. Puteți adăuga buline albastre sau fucsia și diverse ornamente, cum ar ă buline aurii sau steluțe strălucitoare.

  1. Unghii 3D

Pentru cei care se doresc o manicură strălucitoare și senzațională, unghiile 3D reprezintă cea mai bună opțiune. Acestea pot fi realizate prin intermediul pietrelor strălucitoare precum Swarovski, cristale și chiar floricele. Acestea pot fi aplicate pe orice fel de fundal și vă vor oferi cea mai bună experiență pentru primăvară.

Și cum ar fi primăvara sau chiar 1 Martie, fara flori? Dacă ții la această tradiție, în special în această zi plină de farmec, poți să încerci să combine aceste două elemente într-un singur design de unghii:

  1. Unghii cu Unghii cu Floare de Martisor

Aceste unghii sunt cel mai potrivit pentru ziua de 1 Martie. Puteți folosi o tulpină albastră sau fucsia, câteva fire de iarbă verde și cu siguranță o floare de martisor strălucitoare. Puteți adăuga pietricele pentru a da mai multă strălucire la acest design.

Cum să menții modelul de unghii pentru 1 Martie

După ce ai încercat oricare dintre modelele de mai sus cu unghii de martisor și de 1 martie, e foarte important să te asiguri că vei profita de acestea cât mai mult timp. Iată câteva sfaturi esențiale pentru îngrijirea unghiilor și prelungirea duratei pentru modelul ales:

• Asigură-te că ești conștient de curățenia și igienizarea unghiilor tale înainte de a aplica lacul de unghii și de a realiza modelul.

• Utilizează produsele profesionale certificate pentru a te asigura că modelul tău se va menține o perioadă cât mai lungă de timp.

• Folosește top coat-ul de protecție, acesta va ajuta designul să dureze mai mult timp.

• Curăță-ți unghiile folosind hârtie de exfoliant sau tampon cu bumbac, fără a fi prea agresiv sau prea aspru.

• Aplică creme hidratante prescrise de medic pentru a preveni apariția unei mâncărimi a unghiilor.