Atunci când doi parteneri se iubesc, orice exprimare de iubire și devotament poate spori dragostea și încrederea reciproca. Tatuarea este una dintre cele mai romantice forme de a-ți arta sentimentele față de cineva. Așa că, tatuarea în cuplu poate fi o expresie teribil de romantică și poate fi folosită pentru a-și întări legătura, pentru a aduce aminte de o anumită etapă din relația de iubire sau pentru a defini cine sunteti ca cuplu.

Tatuajele sunt simboluri importante atat pentru fete cat si pentru baieti si se refera la prezentul, trecutul sau chiar viitorul; ele inseamna ceva pentru partenerii persoanei care aleg aceasta arta simbolica. Iubirea se poate acumula si in simboluri capabile sa poarte sentimentele mult mai departe decat orice altceva. Uneori, tatuajele de cuplu sunt comise de ambii parteneri împreuna și pot fi foarte artistic realizate, folosind diverse stiluri și tehnici.

Tatuajele sunt extrem de populare si nu se vor schimba. În acest ritm crescând al tatuajelor în cuplu, devine din ce în ce mai greu să fii original. Unele cupluri aleg să adauge și o linie scurtă pe talonul tatuajului partenerului, pentru a le face mai romantic.

Citind acest articol, speram sa iti oferim un ghid foarte bune pentru a alege idealul tau de tatuaj de cuplu.

Cele mai comune idei de tatuaje cuplu

Pentru cei care au ales să obțină un tatuaj în cuplu, prezentăm mai jos o listă a celor mai comune idei:

 • Simboluri infinit: Simbolul infinit sta pentru ceea ce ramane intre doi parteneri -irational, iubirea, extinderea sentimentelor. Doi simboluri infinit legate vor arata ca sentimentul iubirii nu poate fi rupt.

 • Citate sentimentale: Citatele sentimentale traditional rulate pe piele prind viata și aduc sentimente de iubire la suprafață.

 • Simboluri abstracte: Cuplurile pot folosi simboluri abstracte pentru a reprezenta sentimentele lor reciproce. De exemplu, un om și o femeie poate fi reprezentat printr-o inimă simetrica.

 • Inamici: Doua inamici simbolizeaza ca amandoi s-au aliat intr-o noapte de dragoste, de undeva de departe.

 • Semne zodiacale: Semnele zodiacale individuale poate fi folosite pentru un tatuaj memorabil de cuplu.

 • Datele de nastere: Tatuarea datelor de nastere si a inițialelor infățișată într-o frumoasă diagramă poate fi o idee personalizată și moale.

 • Flori: Florile de losanga sau de trandafir simbolizează iubire infinită și fidelitate pe termen lung. Deasemenea, acestea pot fi folosite pentru a separa cele doua inimioare.

 • Imaginile unice ale coupleului: Coupleul poate opta pentru un tatuaj care reuneste elementele unice ale fiecaruia, exprimandu-si ideile despre stilul lor romantic.

Ghid pentru tatuarea in cuplu

Dacă v-ați hotărât să vă tatuați în cuplu, acest lucru ar trebui să facă parte dintr-o mulțime de planuri premeditate și hotărâri pregătite durabil înainte de vizita la salon. Păstrați in minte această lista de lucruri atunci când ajungeți în studio și disecati ideea tatuajului:

 • Stabiliți-vă dacă doriți să vă tatuați individual sau cvoa: Multi preferă să se adapteze schiței și gândirii individuale fără a folosii aceeași schița de bază; cele mai bune tatuaje sunt unice și personalizate, astfel încât fiecare partener să se poate raporta la tatuajul sau și să se identifice cu el.

 • Gânditi-vă la stil: Cu toate că designul este esențial, stilul de tatuaj este de asemenea important, deoarece vorbeste despre parteneri, schita si sentimentele sale. Amintiți-vă că dacă optați pentru stilul neo-traditional, sub aspectul sau global este foarte diferit față de stilul marinist.

 • Alegeți un loc potrivit: Tatuarea in cuplu și chiar tatuarea individuala se ia adesea în considerare datorită locului în care se afla tatuajul. Alegerea locului potrivit depinde de chiaza aleasa și stilul tatuajului. Majoritatea clientilor preferă tatuajele pe fața, mâna, gât sau coapsa.

 • Verificăți-vă vârsta: Poate fi necesară aprobarea părinților dacă ambii parteneri sunt minori și doresc să-și tatueze.

 • Încredere în artist: Este foarte important să aveți încredere în artistul cu care alegeți să vă tatuați; acest lucru vă poate asigura că tatuajul pe care l-ați ales se realizează ca și cum l-ați proiecta voi înșivă.

 • Documentați-vă în prealabil tatuajul: Citiți despre tatuajele partenerilor și învățați despre fiecare stil, factorii ce influențează un tatuaj înainte de a vă hotărî.