Liniile verticale pe unghii sunt elementul principal al unui manicure unic și interesant. Trebuie să înțelegi că adaugarea unei linii verticale la orice stil de manichiură și, în special, la o manichiură minimală, poate provoca o schimbare dramatică asupra esteticii și a texturii unghiilor tale. Aceste tipuri de design-uri cu linii verticale sunt foarte ușor de realizat și pot fi integrate în orice manichiură pentru a crea un rezultat frapant, jucăuș și modern.

I. Tipuri de linii verticale

Exista mai multe tipuri de linii verticale care se pot folosi pentru unghii și toate sunt super ușor de realizat.

 1. Linii în două culori:
  Aceste tipuri de linii vor fi făcute din două culori și vor separa foarte ușor unghiile. Pot fi făcute cu o pensulă special mare sau chiar cu unul mai mic.

 2. Linii întrerupte:
  Folosind aceeași pensulă, poti crea linii întrerupte pe unghii, așa că folosești aceeași culoare și creezi linii stilizate care îți adaugă vizibilitate unghiilor.

 3. Linii perpendiculare:
  Un design simplu și sofisticat, aceste linii perpendiculare sunt perfecte pentru a adăuga designului tău o notă de distractiv, mai ales dacă sunt făcute în culori opuse.

 4. Linii curbate:
  Aceste linii sunt super distractive și pot adăuga o schimbare dramatică atunci când sunt făcute pe unghii. Poți folosi aceeași culoare sau poți opta pentru una diferită.

 5. Linii șerpuitoare:
  Aceste linii, uneori numite și linii ondulate, sunt foarte solicitate în combinație cu alte linii, precum liniile curvă sau liniile perpendiculare.

 6. Linii în formă de forme:
  Cu acest tip de design poți obține un rezultat uimitor. Poți crea linii în formă de triunghi, inimă, stea sau orice alte forme pe care poți să le imaginezi.

II. Nuanțe de decor

Se poate face o varietate de decor cu ajutorul linii verticale și diferite nuanțe. Varietatea de culori pe care le poți folosi pentru manicure va ajuta, de asemenea, și la crearea unui design unic.

 1. Nude: Aceste tonuri se potrivesc cu orice tip de manichiură, mai ales cu una minimală. Sunday Nude este unul dintre tonurile pe care le poți folosi pentru liniile verticale.

 2. Culori calde și rozuri: Aceste culori sunt perfecte pentru a adăuga un aspect distractiv mâinii tale și sunt ideale pentru o petrecere sau o ocazie specială.

 3. Culori metalice și argintii: Aceste culori se vor prea foarte bine pe suprafața unghiilor. Sunt discrete și durabile de asemenea și luminează instant mâinile tale.

 4. Negru: Acesta este una dintre cele mai folosite nuanțe de decor și se potrivește perfect cu orice altă culoare. Dacă adaugi linii verticale în nuanțe negre pe unghiile tale, acestea vor fi accentuate foarte bine.

 5. Galben: Acesta este una dintre culorile cele mai vii care pot fi folosite pentru unghii. Dacă adaugi linii verticale cu această culoare, o manichiură simplă va arăta plină de lumină.

 6. Rozuri palide: Aceste tonuri foarte delicate sunt perfecte pentru o manichiură elegantă.

III. Ghid de aplicare

După ce ai ales culoarea perfectă pentru liniile verticale dintr-un spectru diversificat, urmează să îți explicăm cum se aplică linii verticale pe unghii.

 1. Călătuiește: Înainte de a începe să lucrezi, ai nevoie de o sumedenie de produse de calitate: oja (sau lacul de unghii), o pensulă specială pentru liniile verticale, o poșetă de manichiură, un cutter pentru a tăia liniile verticale în zona cuticulelor și un dermatograf.

 2. Aplicarea liniilor: Folosind pensula, aplică liniile verticale înainte de a lua lacul de pe unghii. Apoi, folosind acelasi tip de pensulă, poti aplica liniile în diverse forme (pendiculare, zig zag sau curbe) în ordinea în care se potrivesc cel mai bine cu designul tău.

 3. Aplicarea ojei: După ce ai aplicat liniile, acum poți aplica lacul de unghii. Foloseste browserul tău preferat sau Ap Pentru a alege oja potrivită pentru tine.

 4. Finisaj: Apoi, folosind un dermatograf, vei trece prin toată manichiura și vei consolida liniile verticale în cazul în care sunt prezente goluri.

IV. Combinații moderne

Combinațiile moderne sunt cele mai interesante și mai solicitate astăzi pentru a crea unghii care să reflecte stilul unic al fiecărui stilist. Iată câteva combinații moderne folosite pentru unghii și liniile verticale pe ele.

 1. Galben și gri: Această combinație aduce un design modern și elegant, care este, de asemenea, complementar și perfect pentru o ocazie specială.

 2. Negru și roz: Acesta este unul dintre cele mai folosite designuri și se potriveste foarte bine cu documentele oficiale și cu lejera rochie, reflectând foarte bine stilul minimalist.