Mesaje de impacare pentru el: Cea mai buna cale de a-ti reconstrui relatia

Îmacularea sau reconstruirea unei relatii poate fi copleșitoare și dificilă. Cu toate acestea, se poate face acest pas urmând câteva principii simple, si folosind cuvintele potrivite. În acest articol vom cerceta latura limbajului, și vom discuta ce fel de mesaje de impacare i-ai putea trimite partenerului tau pentru a te reîntoarce împreună din situațiile delicate si a reconstrui idealul uneinceput romantic.

Unul dintre cele mai dragi sentimente care exista intre doi oameni este sentimentul iertarii, care aduce cu el sentimentul de impacare. Negocierea este esentiala in orice tip de relatie, iar cutia magica numita „iertare” deschide lumea calda, confortabila si sigura a relatiei. Acest lucru nu inseamna neaparat ca va trebui sa uiti de ce ai facut, dar permite ta sa lasi lucrurile sa mearga mai departe. Uneori, partenerul tau poate sa aiba nevoie de mesaje de impacare pentru el, pe care tu sa le trimiti.

Care este nevoia?

Inainte de a trimite un mesaj de impacare pentru el, trebuie sa te asiguri ca exista o nevoie reala pentru aceste mesaje. Adesea omul poate fi prea orgolios sa ceara iertare, sau poate sa ignore aparitia unei bune oportunitati de a se impaca. Când este prea greu pentru el sa o mai faca singur, poate fi bine sa sondezi putin mai profund starea. Si, în acest caz, ai putea face un pas mic si generos, dandu-i seama ca exista momente care duc la incredere si impacare.
In ultima instanta, mesajele de impacare pentru el sunt menite sa arate ca ii pasa. Chiar daca sentimentele pe care le exprimi sunt in mare parte triste, reamintește-ti ca aceasta schimbare nu te va face impreuna cu el mai putin, ci, dimpotriva, mai strans decat oricând inainte.

De ce e important sa ai un limbaj care sa transmita impacare?

In cazul in care ai luat sau daca tu l-ai ranit pe partenerul tau, poate fi dificil sa le spui cuvintele potrivite, dar sa stii ce sa spui si sa comunici in mod explicit este esential pentru a intoarce atentia catre iertare și reconstruirea relației.

Un limbaj bazat pe iertare poate descoperi adanciturile tale emotionale și poate inspira intelegere între tine și partenerul tau, chiar daca rezultatul nu este asa cum te-ai astepta. Prin urmare, trebuie sa alegi cu grija limbajul si sa eviti sa-l ranesti inutile sau sa sugerezi ca se poarta incorect – sau chiar sa-ti arunci vina la el.

Fostul romance expert și autoare Nora Dekeyser spune ca „mesajele de impacare sunt adesea o la locul de munca a militarului în arta de a restabili o relatie.” Iata cateva mesaje de impacare pentru el care te pot inspira sa folosesti limba spre intelepciune:

Mesaje de impacare pentru el

Iata cateva mesaje de impacare pentru el pe care trebuie sa le iei in considerare:

 1. „Imi pare rau pentru ce am facut si as vrea sa lucram impreuna la aceste greseli.”

 2. „Sunt gata sa impartasesc responsabilitatea pentru faptele mele si ma bucur ca vom putea lucra impreuna pentru a ne restaura relatia.”

 3. „Iti multumesc ca esti pregatit sa te apropii de mine si sa avem o discutie.”

 4. „Stiu ca a trecut mult timp si am atat de multe pentru care sa ne cerem iertare. Sper ca tu sa poti ierta si sa luam legatura cu acest punct.”

 5. „Cand am vata timpul sa reflectez asupra situatiei s-a luat locul inimii mele. Sper ca tu sa poti sa faci acelasi lucru si sa reconstruim ceea ce am avut.”

 6. „Voi schimba comportamentul pe care l-ai vazut si sa pot pune in practica recomandarile tale.”

 7. „Vreau dorinta ta mea cea mai adanca sa se implineasca, chiar daca numai pentru o clipa.”

 8. „Pentru ca sa ajungem la iertare, poate sa trebuiasca sa incepem prin a ne ierta individual. Te rog, sa vom incerca sa ne ascultam cu atentie.”

 9. „Doresc sa fim impreuna, dar numai un lucru prevaleaza, adevarul.”

 10. „Invatatul sa cerem iertare si sa cerem iertare sunt adevaruri adanci ale existentei.”

 11. „Sunt gata sa iau deciziile necesare pentru ao face pe aceasta relatie sa continue. Vreau sa stii ca sunt aici pentru tine.”

 12. „Imi pare rau pentru ca am umbrit relatia noastra, dar ma simt mai inspirat sa continui, inspre mai bine.”

 13. „Este o placere sa ma intorc la acel sentiment de a fi bine si nedivizat. Sunt gata sa-l reconstruiesc.”

 14. „Ar trebui sa ia ceea ce am spus si sa il transformam prin sansa ca atmosfera sa fie inaltata.”

 15. „In simt ca poti sa ma ajuti sa devin mai mare, chiar si atunci cand suntem acutizati. Tu ma poti face sa ma simt mai bine.”

Masuri pe care le poti lua pentru a readuce relatia la starea sa initiala

Dupa ce vei transmite mesajul tau despre impacare, exista mai multe masuri pe care le poti lua pentru a ajuta la rezolvarea problemei. Acestea sunt cateva dintre cele mai importante:

 1. Fa-ti timp pentru a-ti exprima sentimentele. Deschiderea despre cum simti tu costa foarte putin si face mult in a construi relatia.

 2. Asculta-i intelegerea. Asculta-i si considereaza opiniile sale despre conflict. Nu trebuie sa fii de acord dar respecta-i parerile si sentiments.