Testimoniați aprecierea și recunoștința pe care le simti pentru cadouri si urările primite printr-o frumoasă și sinceră mulțumire. Aceste gesturi mici spun multe despre individ și pot oferi realizări personale mari. Iată câteva cuvinte calde și pline de înțeles cu care să-i mulțumiti oamenilor dragi.

De ce sunt importante mesajele de multumire?

Mesajele de mulțumire sunt un mod excelent de a-ți manifesta recunoștința față de ceilalți și de a combate negativitatea din lume. Uneori cea mai mică dovadă de apreciere pentru lucrurile mici sau mari, poate face cea mai mare diferență pentru cei din jurul vostru. Exprimarea recunoștinței pentru urările și cadourile primite poate face ca persoana din spatele gestului să se simtă încurajată să facă și mai multe gesturi bune.

Cum sa scrii un mesaj de multumire?

Atunci când primesti urări sau cadouri, trimite un mesaj de mulțumire prin care să exprimi recunoștința față de ceilalți. Alege cuvintele cu grijă, pentru ca persoana care l-a trimis sa simta recunoasterea și aprecierea. Aici sunt câteva elemente importante de cãutați atunci când scrieti un mesaj mulțumitor:

• Un mulțumesc pentru ceea ce au făcut sau au oferit – Folosește mulțumirile sincere pentru gesturile frumoase.

• O mențiune a ce anume ai primit – Faceți o scurtă descriere a cadoului cum ar fi „acest frumos set de cosmetice” sau „aceste sosete colorate”.

• Cât de mult ai apreciat gestul – Ajutați-i pe ceilalți să se simtă bine spunându-le că v-ați bucurat mult sau că ați fost încantat.

• Despre persoana care l-a trimis – Reflectează sentimentele pe care protagonistul le-a avut în momentul în care l-a trimis, spunând cât de drăguț, generos și adorabil a fost gestul sau un „it was so kind of you to think of me”.

• Un ultim cuvânt de mulțumire și de recunoștință -Nu uitați de asemenea să adăugați la final, cel puțin un cuvânt și un lucru care să exprime tu încă odata recunoasterea pentru gest.

Modele de mesaje de multumire

Din momentul în care ați înțeles ce caracteristici ale mesajului de mulțumire sau de recunoastere sunt importante, vă puteti deja da seama cum să scriți mai eficient și mai simplu aceste mesaje. Jocul sună fain, acum știți ce modalități aveți și ce trebuie să includeți. Acum vă vom arăta și unele exemple de mesaje de mulțumire pentru cadouri și urări:

Mesaje de multumire pentru cadouri
•“Vreau să-ți mulțumesc pentru cadoul minunat pe care mi l-ai trimis. Este o mașină prea frumoasă și sunt încrezător că o voi păstra mult timp. Ești prea drăguț și generos pentru a mă gândi la mine”.

•“ Cuvintele nu pot exprima cât sunt de recunoscator pentru cadoul perfect pe care mi l-ai cornvenit. Am fost de-a dreptul încântat să îl văd și nu am cuvinte să exprim cât de mare este recunoasterea mea pentru darul tău”.

Mesaje de mulțumire pentru Urari
•“Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru urările dumneavoastră care m-au încurajat și m-au încărcat de energie. Ești un prieten extraordinar și nu am cuvinte să exprim cât de recunoscator sunt”.

•“Multumesc pentru urările care mi-au adus un zâmbet pe față. Ești prea drăguț și ramân recunoscator tuturor sentimentelor bune pe care le-ai transmis și m-ai încurajat.”

De asemenea, aici sunt câteva sugestii excelente de a arăta recunoștința pentru orice urare primită:

• „Mulțumesc pentru urare. Nu am cuvinte să exprim cât de mult m-a emoționat”

• „Mulțumesc pentru urarea frumoasă. M-a făcut să zâmbesc și mi-a adus bucurie”

• „Am fost emoționat să primesc urarea ta. Îmi ești extrem de recunoscător”

• „Mulțumesc pentru urarea minunată pe care mi-ai trimis-o. Este atât de frumoasa și a însemnat mult pentru mine”

• „Mulțumesc pentru urarea ta drăguță. E foarte motivant și încurajator”

Sfaturi pentru a îmbunătăți mesajele de mulțumire

Iată câteva sfaturi esentiale și recomandări pentru a adăuga ceva special mesajelor de mulțumire de care trimiteti persoanelor din jurul vostru:

• Discutati direct cu persoana – Discutarea directi cu oamenii merita întotdeauna mai mult decat mesajele pe care le trimiti.