Horoscopul Scorpionului este una dintre cele mai profunde si complexe interpretari astrologice. Numele sau are origine in mitologie greaca, de unde este denumit dupa simbolul zodiacal al Scorpionului ce reprezinta moartea si renasterea. Scorpionii sunt constienti de fortele lor ascunse si actioneaza intuitiv si puternic. 

Ei se pot privi in trecut pentru a-si face loc in viitor, folosind amintirile lor si intuitiile, precum si abilitatea lor de a vedea viitorul cu precizie remarcabila. Acestea fiind spuse, sa vedem ce spune horoscopul Scorpionului despre semnul zodiacal Scorpion.

Caracteristici Generale de Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt persoane foarte inteligente, curajoase si independente, dar uneori posesive si intense.Insa aceste caracteristici se pliază pe tipare precise, facandu-i sa coopereze bine cu ceilalti si sa-si vada cu usurinta obiectivele. Sunt intelepti in gandire si empatici in relationare. Au o sinteza foarte buna si o vointa puternica, iar influentele lor au tendinta de a capta si de a refuza orice ar fi mai putin decat perfect.

Puterea Scorpionului

Puterea adevarata a Scorpionului este sa prezica viitorul cu precizie. Ei folosesc aceasta idee pentru a prevala asupra factorilor externi, indiferent de ce s-ar intampla. Sunt convingatori si au rezolvari neasteptate pentru problemele lor. Intuitia lor este foarte puternica si este folosita in special la luarea deciziilor. De asemenea, Scorpionii simt profund si inteleg ceea ce altii nu pot simti, ceea ce le permite sa intre sub pielea celorlalti si sa-si dezvolte o simpatie fata de acestia.

Dăscăliile învățate din trecut

Scorpionii se uita into trecut pentru a se pregati pentru viitor. Nu accepta nimic cu viteza si le place sa ia timpul sa examineze orice. Au o siguranta de sine, pe care o dezvolta prin experiente gustate, si intotdeauna instrag mintea si simturile pentru a obtine informatii din trecut. Preiau cunostinte din experientele in care au fost implicati si le initiaza in legatura cu situtatia actuala, folosindu-si intelepciunea si vointa.

Ascendentul Scorpionului

Ascendentul sau ascensoare zodiacala sau partea inferioara are un rol important in horoscopul Scorpionului. Aceasta se refera la modul in care Scorpionii isi arata moblitatea si a nuilor sai, precum si modul in care reacționează la diferitele provocari ale vieții. Acest aspect al inceputului nasterii aduce energie si vitalitate la vechile sale idei si planuri. Acesta indica tendinta Scorpionului de a fi hotarat si de a avea o viziune clară a viitorului sau.

Elasticitatea Scorpionului

Scorpionii sunt persoane prinse in lumea lor, cu energie puternica, care nu se lasa influentati. Este posibil sa fie in controale la un moment dat, dar ei au, de asemenea, capacitatea de a schimba maniera de gandire si de luare a deciziilor in momentele lor de mare incertinta. Flexibilitatea lor datorata faptului ca sunt constienti de faptul ca mai exista intotdeauna o sursa secundara de informatii, precum si posibilitatea ca nimic sa nu mearga dupa plan, le ofera posibilitatea de a-si gestiona investitiile pe luni si ani de zile.

Relatiile in Horoscopul Scorpionului

Relatiile Scorpionului pot deveni problematice din moment ce persoana are tendinta de a se aventura in profunzime, acolo unde ramane imprevizibil cu toate posibilitatile. Acest lucru poate duce la indoieli si la incertitudine, uneori chiar si frici. Ei au tendinta de a se implica in profunzime in lucruri, astfel incat disparitia sau pierderea acestora ar fi devastatoare. Cu toate acestea, o data ce vor sa se implice si sa asculte, Scorpionii pot oferi implinire prin relatiile lor si prin profunzimea sentimentelor pe care le ofera.

Fricile in Horoscopul Scorpionului

Frica fata de viitor poate fi una dintre cele mai mari provocari in existenta unui Scorpion deoarece energia lor se simte prin anticipare si elucidari. Singura cale prin care acestia se pot descurca de fricile lor este sa invete sa traiasca in prezent si sa distinge intre gandurile lor si intuitiile lor. Prin folosirea intuitiei si crearea constenumii printr-o privire mai buna asupra trecutului, Scorpionii pot face fata fricilor lor si pot intelege ca succesul sau ne succesul nu mai depind de factori externi.

Problemele in Horoscopul Scorpionului

Efortul Scorpionilor poate fi canalizat intr-o directie specifica, in special cand acestia obtine rezultate prin investitia lor sau prin efortul depus de ei. Acest lucru poate sa duca la frustrare si la mania secreta lor cand situatia nu se va indrepta, ceea ce poate duce la intregul caz. De asemenea, ei sunt foarte sensibili, uneori prea sensibili, mai ales cand discutam despre lipsa increderii sau frica sau prin ingerarea gandurilor negative. Acest lucru poate face ca Scorpionii sa lupte in lumea lor si sa se lase influentati de acestea, ceea ce ii poate face sa faca alegeri gre goale si sa ia decizii gresite.

Enumerare a Qualitatilor Cheie ale Scorpionului

• Puternica si inteligenta.

• Un simt intuitiv si o intelepciune.

• Capacitatea de a privi in trecut si de a vedea in viitor.

• Vointa puternica si forta de concentrare.

• Curaj, siguranta si elasticitate.

• Impulsivitate si posesivitate.

• Atitudine buna si relaxata.

• Intuitie si constientizare.

• Perseverenta si profunzime a motivatiei.

• Un simt pentru corecta.

• Fara frica de a fi independent.

• Abilitatea de a-si folosi intuitia si vointa.

• Abilitatea de a vedea lucrurile din perspectiva cuiva.