In astrologie, horoscopul Balantei (denumit si Varsator) marcheaza inceputul primaverii si joaca un rol important in lumea zodiacala. Secventele in miscare, echilibrul si justitia sunt simbolurile care definesc aceasta energie. Acestea sunt caracteristicile personajului uman al lui Libra.

 Balanta traseaza linia spre cultura germanica antica, acolo unde a facut prima aparitie ca simbol soarelui si avea un rol important in ceremoniile religioase ale germanilor. In timpul acelei vremuri, ciclul de vieti ale seminificatiilor zodiilor erau cunoscute ca fiind regulile rituale ale protectiei si conservarii.

Semnul zodiacal Balanta, denumit si Varsator sau Libra, este unul dintre cele 12 semne ale zodiacului. Acesta se întinde de la 23 septembrie la 22 octombrie, stabilit peste sumerieni acum mai mult de 3.000 de ani în urmă si este guvernat de planeta Venus. Balanta este simbolizata de o balanta si de o panza, simbolizând echilibrul dinamic care guverneaza aceasta energie, cat si conexiunea cu Venus. Ea gratia atrasa este legata de instinctul de armonizare si de integrare a potentialelor in hrana relatiilor cu ceilalti.

Descrierea simbolurilor zodiacului Balantei

Simbolul zodiacal al lui Balanta este reprezentat de doua ancore, una care se atinge de cer si alta care se afla pe pamant. Aceasta culoare se refera la echilibrul dintre cer si pamant, si simbolizeaza influenta planurilor spirituale si universale asupra formei materiale.

Un alt simbol al zodiacului Balanta este denumit “Femeia este Pamant”, care poate fi vazut in cele mai vechi imagini ale lui Venus, o divinitate a mitologiei romane si grecesti. Acest simbol ilustreaza modul in care controlul este pus pe echilibrul feminin si masculin din interiorul fiecarui om, canalizand astfel energia creatoare. Simbolurile monedei si ale talionului sunt si ele legate de aceasta energie a lui Balanta si servesc ca semn al echilibrului si al intelepciunii sale.

Tiparele si trasaturile personalitatii Balantei

Balantele sunt persoane echilibrate si perceptive. Acestia sunt simbolizati de acea lege a echilibrului si vorbesc in mod natural despre solutii si alternative. Acestea sunt persoanele pentru care conceptul de echilibru este esential si cauta sa menajeze adesea si sa variate aceste feluri. Balantele sunt adesea persoane care au o abordare deschisa, neconditionata si non-judicioasa a celorlalte persoane – deoarece le vad punctele cu adevarat pozitive si negative.

De asemenea, Balantele sunt vazute ca elemente cheie ale unei adevarate coexistente, iubind pacea si armonia si stiind sa-i faca fata conflictelor, in mod armonios si realist. Ei sunt foarte influentati de subtilitate, rationament logically si considerare a tuturor in luarea deciziilor si abordarea situatiilor.

Balantele in dragoste

Desi detin un simboli pentru echilibru, Balantele adesea simt ca intregul lor se poate face parte prin alaturarea cu altcineva. Balantele au nevoie sa simta conectarea emotionala puternica pentru a se asigura ca lucreaza cu partenerul lor pentru a obtine echilibrul. Ei sunt, de asemenea, atrasi de idealuri, atasament moral, profunzime intelectuala si discutii emotionante profunde.

Relatiile lor pot fi adesea caracterizate prin dorinta lor de a gasi acea armonie perfecta dintre doua persoane. Cand unul din parteneri nu mai intruneste aceleasi criterii in ordinea lor, Balantele pot fi destul de inpachetate deoarece simt acest lucru incalcand ideea lor despre relatii.

Considerentele esentiale ale Balantei in dragoste sunt modul in care se bucura impreuna in sentimente, convergente intelectuale si intelepciune. Balantele sunt foarte dedicate si afectuoase fata de partenerii lor si, de asemenea, se asteapta ca aceasta dedicare sa fie reciproca.

Ce face Balanta sa se simta bine?

Aminarea cu aceasta energie zodiacala necesita simutul de liberta si echilibru, fara constrangeri, ca sa functioneze fara cadre stricte. Balantele sunt entuziasmate de ideea de aventura si de a incerca lucruri noi, mai degraba decat de a stabili reguli.

De asemenea, acestea apreciaza si invata extrem de mult prin intermediul rafinarii sale poeziei si a propriei sale simt a modetatii. Acest purtator de Huligan este, de asemenea, o persoana adanca si inspirata care tinde sa gaseasca partea frumoasa a vietii si este capabil sa o infatiseze pe calea sa.

Activitati recomandate pentru Balante

Balantele ar trebui sa se indrepte spre activitati creative, creative si artistica care ii pot ajuta sa se exprime liber. Activitatile lor pot varia de la mestesuguri bijuterii, pictura, croiala, dans, yoga si alte forme de arta sau exercitii pozitive.

Cititul poate fi de asemenea o activitate foarte placuta pentru aceste fire consumata de cunoastere. Balantele se bucura de divagatii dragastosi in diverse privinte, ei inventand adesea noi forme si modele, in general din cauza dorintei lor de a gasi echilibru.

De asemenea, tunsul si scrisul sunt de asemenea recomandate Balantei atunci cand se simte nesigur si inconfundabil. Acestia ar putea de asemenea sa se ocupe si de proiecte de jardinare si sa economiseasca timpul lor in a petrece mai multe momente in meditatie si reflecatie.

Moneda si talionul simbolizeaza echilibrul si intelepciunea lui Balanta si serveste drept semn al intelepciunii si linistii sale. Caracteristicile lui Balanta sunt echilibrul, perseverenta, iubirea, intuirea si spiritul creațiilor.

Ei apreciaza si invata mult prin intelect si prin poezia rafinata a acestora. Acestia moftesc, de asemenea, de aventura si de incercarea unor lucruri noi fara constrangeri.