Primavara este in plina desfasurare, fiind un moment ideal pentru organizarea evenimentelor importante si speciale din calendar, precum Pastile. Pentru ca si unghiile dumneavoastra sa intre perfect in atmosfera sarbatorilor de Paste, pregatiti-va cu timp pentru a crea o manichiura deosebita si originala pe care sa o purtati de-a lungul sarbatorii.

Unghiile de Pasti pot fi desene frumoase care isi amintesc despre primavara magica si despre bucuria sarbatorilor. Aceste desene adauga la purtatorul lor optimizmul de care au nevoie pentru a se bucura de bucuria sarbatorilor. Daca vreti sa aveti unghii aratoase si pitoresti la evenimentele de Paste, care sa arate astfel inventiv, stralucitor si chiar haios, este imperativ sa optati pentru un design cat mai special.

Unghiile de Pasti – stiluri

Atunci cand vine vorba de designul unghiilor pentru Pasti, stilul si libertatea creativitatii sunt indreptate catre contemporaneitatea estetica si peisajul vibrant omagiat de alegeri de culori si modele deosebite. Cele mai comune dintre acestea sunt cumva frapante. Mai jos sunt unele dintre tendintele cele mai ravnite pentru unghii de Paste:

 1. Desene uimitoare de oua de Paste. Acestea sunt tematice si exuberante si sunt unele dintre cele mai populare optiuni din topurile designului unghiilor de Paste.

 2. Culori pastelate. Culorile pastelate sunt intotdeauna cele mai bune optiuni pentru evenimentele traditiei iar Pastile sunt o mare ocazie pentru a le arata pur in aceasta perioada.

 3. Fioruri de fluturi. Pentru a adauga un plus de curaj, fluturii de frumusete si peisaje florale sunt o adevarata optiune pentru designul unghiilor prin care se manifesta invazia primaverii.

 4. Motive florale decorative. Lucru special si folosit in mod constant in aceasta perioada a anului, florile decorative prezinta toata bogatia si frumusetea realizarii unghiilor de Paste.

 5. Piercing-uri, siraguri si benzi de catifea. Pentru a va si diferentia look-ul este important sa incercati ceva care aduna intreaga zona in jurul in unghii si sa scoata ce este mai profund.

Pasi importanti pentru a obtine unghiile perfecte de Paste

Pentru a obtine unghii perfecte, primul pas este foarte important. Ca urmare, este vital sa se pastreze o tinuta profesionista si sa se ofere customerilor optiuni variate pentru designul unghiilor dorit. Mai jos sunt pasii importanti de urmat:

 1. In primul rand, unghiute trebuie sa fie taiate aproximativ la aceeasi lungime pentru a se obtine un design profesionist.

 2. Tratamentul profund al unghiilor, pentru a face diferenta intre reusita manichiurii sau nu.

 3. Aplicarea unui lac intaritor, pentru a asigura rezistenta unghiilor.

 4. Alegerea unei pietricele, pentru un efect cromatic si prea de vedere.

 5. Curatarea si pregatirea unghiilor pentru designul dorit.

 6. Aplicarea ojei de culoare, pe baza de pensule si in functie de modelul la care sunteti in drum.

 7. Aplicarea topcoat-ului si curatarea eventualele neajunsuri pentru un plus de precision.

 8. Uscarea unghiilor acolo unde este nevoie.

 9. Infrumusetarea cu ajutorul suporturilor decorative si finisarea pe baza de strasuri, strasuri sau luciuri.

In cazul in care vreti sa taiati pe scurt procedura intregului proces, mai jos am extras cateva metode esentiale pentru obtinerea unghiilor perfecte de Paste:

Curatati unghiile in profunzime;

• Sa dati unghiilor forma dorita;
• Aplicati oja de culoare si lasati-o sa se usuce;
• Decorati unghiute cu pietricele sau luciuri;
• Aplicati top coat-ul;
• Curatati si verificati sa vedeti cum arata.

Beneficii

Unghiile frumoase si speciale pentru Pasti sunt in egala masura usor de realizat si vor oferi un look foarte haios si modern. Acestea adauga la alura de unicitate si stralucire tuturor. Mai mult decat atat, avantajul cel mai important al crearii manichiurii de Paste este ca o puteti personaliza si integra orice element la care va ganditi sa obtineti aceasta manichiura mai speciala si sa reprezinte spiritul Pastilelor.

Unghiile aratoase de Paste sunt o modalitate excelenta de a accentua peisajul vibrant si optimist al sarbatorii. Acestea sunt usor de realizat si aduc un impact mare pe care nu am vrea sa il ratam. Asadar, alegeti-va designul perfect si pregatiti-va sa aduceti frumusetea magica a Evenimentului de Paste direct in casa dumneavoastra.