Femeia Leu se remarcă întotdeauna prin eleganta sa unică. Aceasta se manifestă prin stilul ei distinctiv și prin pasiunea cu care acceptă provocări de orice fel. Sunt unici în modul în care își asumă rolurile feminine și își aduc împreună energia și determinarea necesare pentru a îndeplini orice sarcină.

Leoaicele posedă o inteligență emoțională și spirituală deosebit de dezvoltată. Iar Leoaicele sunt, de obicei, îndrăznețe și curajoase în fața oricărui pericol. Personalitatea sa puternică este una dintre cele mai evidente trăsături ale acestei zodii, iar ele nu-și pot abține râsul când consideră că alții doresc să le facă în ciudă. Acest lucru înlesnește foarte mult discursurile și comunicarea de la distanță.

Leoaicele sunt atrăgătoare și seducătoare și posedă o fire extrem de independentă și puternică. Aceste calități, împreună cu natura lor amuzantă și veselă, fac din aceste femei un partener ideal. Ele sunt, de asemenea, foarte loiale când se căsătoresc, motiv pentru care s-ar putea dovedi dificilă divorțarea, chiar și atunci când lucrurile nu merg cum ar trebui.

Și, cine altcineva decât Leoaicile ar îndrăzni să se afle în propriul lor mijloc, fără a se teme de presiunile sociale sau ale lumii? Aceste leoaice rebeliose par a se distanța întotdeauna de adevăratul curaj, încercând să facă lucruri pe care ceilalți nu le-ar încerca. Pot fi văzute și pe culmile înălțimilor, dorindu-și să cucerească umbra pe care altcineva nu ar visa s-o cucerească.

Beneficii și trăsături ale Leoaicelor

Cele mai evidente trăsături ale Leoaicelor sunt curajul și determinarea. Acestea sunt adesea combinate cu propria sa empatie și aroganță pozitivă și oferă potențialul lor pentru lideri. Leoaicele posedă multe alte calități speciale, cum ar fi:

• Inteligență și intuiție. Leoaicele văd mereu lucrurile mai departe și sunt în mod constant inspirate de puterea lor internă. Aceste caracteristici sunt esențiale pentru succesul lor în orice domeniu, indiferent de obiectivele lor.

• Raporturi sociale satisfăcătoare. Leoaicele au propriile lor concepte despre justiție și adevăr și sunt, de asemenea, foarte loiale când se îndrăgostesc. Ele știu să evalueze la ce mai bun rezultat și la ce sunt capabile în relații, ceea ce le dă un sentiment al puterii și le face să se simtă în siguranță.

• Abilitatea de a necesita atenție. Majoritatea Leoaicelor sunt conștiente de nevoia pe care o au de a fi luate în serios. Atunci când sunt încercate sau înfuriate, aceste femei pot fi văzute dând semne căvor promisiune și prestanță și limitarea presiunilor externe.

• Devotamentul lor. Leoaicele devin incredibil de devotate față de cei apropiați, provocând adesea un sentiment de dragoste și îndrumare pozitivă. Acest devotament este, probabil, una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei zodii și contribuie la maturizarea și valorizarea semnului Leu.

• O deschidere față de diverse idei. Leoaicele sunt adesea deschise către idei noi și poziții ce pot apărea, pe care altcineva le-ar respinge imediat. Acest lucru este datorat inteligenței lor, permițându-le să gândească din perspectiva tuturor și să realizeze ce sentimente provoacă cei din jur.

• Putere și curaj într-un șir de relații. Leoaicele sunt încrezătoare, independente și sofisticate, gata oricând să-și asume un rol de lider în relațiile pe care le-au creat. Aceasta le face, de asemenea, foarte disponibile și abile în a face față situațiilor tensionate, cu multă îndemânare.

Fricile femeilor Leu și modalitățile lor de a le depăși

Fricile femeilor Leu pot fi, uneori, dificil de depășit și sunt destul de comune în această zodie. Puțini oameni sunt conștienți de fricile acestora și nu se pot gândi la modalitățile lor unice de a le depăși. Unele dintre temerile cele mai comune ale Leoaicelor sunt:

• Frica de a nu fi acceptat. Este crucial ca Leoaicele să fie deloc judecate și apreciate de cei din jur, motiv pentru care acest sentiment de respingere poate fi destul de puternic. Acestea pot învăța să se accepte pe ele și pe alegerile pe care le fac și, astfel, să-și depășească această frică.