Testul de reincarnare este un concept spiritual vechi, cunoscut din zilele antice. De-a lungul anilor, au fost formulate mai multe idei privind ce presupune reincarnarea și când are loc, în funcție de contextul spiritual al persoanei care îl practică sau îl interpreta. Testul de reincarnare este practicat astăzi de mulți indivizi dilematici care doresc să-și găsească originea sau istoria spirituală. Aceasta ar putea fi utilizată de către acei oameni care doresc să înțeleagă mai profund sensul vieții și modul în care istoria vieții lor se împletește cu istoria spirituală pe care ei o știu sau nu.

Istoria testului de reincarnare
Testul de reincarnare a luat naștere încă de pe vremea civilizațiilor primitive. Acesta se găsea menționat în vechile texte egiptene și sumeriene și se presupune că a fost absorbite de către alte culturi și modificat în funcție de contextul și convingerile lor spirituale. De-a lungul istoriei, persoane interesate de spiritualitate au discutat practicile de reincarnare, de-a lungul istoriei. În antichitate, grecii și popoarele slave au dezvoltat o teorie bazată pe un ciclu continuu al vieții, care presupune că la moarte, ființele se vor reîncarna. Testul modern de reincarnare a fost mai târziu dezvoltat în India, la începutul secolului 20, când conceptul a fost popularizat care este cunoscut astăzi.

Conceptul de bază și produse ale testului de reincarnare
Testul de reincarnare se bazează pe noțiunea că informațiile pentru trecutul unei vieți reprezintă memoria herediată, indiferent de câte vieți au folosit o persoană să trăiască. Acesta se referă la obținerea unor acumulări de intuiții și conștiințe care provin din alte vieți ale unei persoane care au trecut înaintea ei. Testul de reincarnare presupune că o persoană poate își amintește informațiile în aceeași reîncarnare. Există mai multe produse pe care cei interesați le pot utiliza pentru a se familiariza cu conceptul și pentru a înțelege mai bine ce presupune acest test. Acestea pot include:

• Cartea despre reincarnare și testul de reincarnare – această carte dezvăluie adâncurile testului de reincarnare și această practică spirituală veche. Aceasta oferă o cercetare completă atât asupra istoriei ritualului și motivațiilor sale, cât și asupra puterii sale în vindecarea și transformarea conștiinței. Cartea explică și modul în care testul poate fi folosit pentru a căuta în fișierele spirituale și pentru a scufunda în trecutul său pentru a descoperi informații despre ce alte vieți a trăit acea persoană.

• Audio și video – audio și videoclipuri pot fi de asemenea utilizate pentru a se familiariza cu testul de reincarnare. Acestea se pot găsi în diferite forme, cum ar fi seminariile care prezintă detalii despre acest concept, precum și discuții cu specialiști sau discuții audio despre această tehnică.

• Kit-uri de testare – de asemenea, persoanele interesate de testul de reincarnare pot utiliza kit-uri de testare speciale. Acestea există în formate care sunt adecvate atât pentru persoane private, cât și pentru utilizarea în cabinete psihologice sau cu terapeuți spirituali. Aceste kit-uri conțin întrebări, exerciții și teste de personalitate speciale care ajută persoana să descopere istoria și evenimentele vieții sale precedente. Unele kit-uri includ chiar și proceduri minute, proiectii, metode de ghidaj interioare sau meditații creative, pentru a ajuta la explorarea spirituală a istoriei vieții unei persoane.

Metode de realizare a testului de reincarnare
Dependența de testul de reincarnare poate fi realizată în mai multe moduri. Decizia de a parcurge această cale este încă la latitudinea fiecărui subiect; și, înainte de a se angaja într-o astfel de cercetare, trebuie să fie luate în considerare toate implicațiile sale. Există mai multe metode de testare a realității și motivațiilor care stau în spatele speranței de a se reîncarna. Acestea pot include:

• Metoda decizională – o persoană poate lua decizii bazate pe informațiile pe care le are. Acestea pot include de a lua decizii rapide și intuitive, fără prea multă analiză. O astfel de decizie ar putea fi făcută într-o secundă, fără a se face procesări suplimentare sau cercetări.

• Metoda de evaluare – această metodă se concentrează pe cercetarea trecutului. Evaluarea implică o examinare a faptelor și amintirilor, pentru a afla cum este văzut un anumit eveniment și ce înseamnă pentru această anumită persoană.

• Metoda de cercetare – această metodă se concentrează pe cercetarea evenimentelor care au loc în prezent și pe modul în care acestea se angajează cu istoria spirituală a unei persoane.