Oul este unul dintre cele mai vechi simboluri crestine, el a fost asociat cu ideea de regenerare, nastere si izbavire. Acesta reprezinta in primul rand, nesfarsita ciclicitate a vietii, si este des intalnit a fi folosit pentru a ne proteja de energiile negative din viata noastra si de trama blestemelor. In toate religiile, traditiile si de vreme ce au trecut multe decenii, oul a ramas folosit ca simbol intrucat el ofera protectie si binecuvantari sufletesti tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca starea de spirit.

Ouale – Efect Dovada Capacitatea lor de a Indeparta Blestemele

Ouale sunt folosite din cele mai vechi timpuri, intrucat acestea au puterea de a curata si imprastia energii pozitive in urma lor, ceva ce nu poate fi realizat prin vreun alt mecanism. Acest fapt este bine cunoscut in lumea intreaga, inclusiv de catre triburile care au practicat vrăjitoria. Ouale au o funcție deosebit de importanta in toate relgiile si traditiile noastre: utilizarea lor pentru a sparge si indeparta blestemele pare sa fie prevederile oricarei religii. Ouale se gasesc in diverse ritualuri si ceremonii in credintele spirituale si in diferitelor religii din intreaga lume, de la Ebraica si Islamica la influenta Axinilor si Egiptenilor.

Ouale si Bolile si “Raul Ochiului”

Capacitatea lor de a absorbii orice energii negative pozitia sprinceana facut ca ouale sa fie folosite ca mijloc de apărare și izbăvire împotriva “raului ochiului”. In trecut oamenii erau speriați de Raul Ochiului care era de fapt, o boala generata de o trama oculta. Cel care era blestemat sau era capabil sa transapare energii mistice negative in si prin alte infuente spirituale,era considerata fiindca avea “raul ochiului”. Oul erau adesea folosit in vreme parus sau chiar pus in doua parti in casa sau in apropiere, si se spunea ca are puterea de a absorbi energiile negative si astfel a proteja familia blestemelor unui astfel de vrajitor . Ouale erau mai curand folosite in vreme parus, special sub forma de cruci, sau si pe diferite obiecte, cum ar fi gemeni, fracturi, trebuffer si vopsele.

Potrivit oului

In aceste zile ouale au devenit din ce in ce mai populare si mai potrivite din cauza capacitatii lor de a absorbi si a curata orice energii negative. Ouale sunt adesea folosite pe langa alte elemente si obiecte, cum ar fi florile si simboluri pentru a se asigura ca oamenii sunt protejați de tramele de vrajitorie și de blestemele incredintate de alte persoane. De asemenea, pot fi folosite pentru a atrage binecuvantarile pentru viitor si pentru a-ti indrepta viata catre calea dorita. Uneori, oamenii pur si simplu plaseaza oua pe casa lor sau pe autovehicule sau si in anumite obiecte spirituale care sunt create pentru a reprezenta postere spiritului si de a proteja de trame.

Lista de Caracteristici ale Oului

Unul dintre cele mai importante simboluri Crestine, Oul este folosit din cele mai vechi timpuri pentru:

• Strengăirea credinței

• Intarii conexiunea cu divinitatea

• Legatura sufleteasca cu mediul

• Indepartarea blestemelor si a forcelor negative

• Curatarea energiei din corp si suflet

• Protejarea familiilor si a persoanelor dragi

• Atragerea binecuvantarilor pentru un viitor fericit

• Poarta fericirii si binevolatii indiferent de circumstante

• Absorbtia a tot ceea ce este “in afara” si o eliberare a “aqua vitalis”

• Energii pozitive peste inzestrarea cu sănătate și fericire

• Consolidarea si purificarea unui spatiu al tau.

Beneficii ale Oului

Ouale sunt adesea folosite in ceremonii, ritualuri si ritualuri de vindecare si vindecare, pentru a curata și a energiza orice tip de mediu, de la simple locuinte la parcuri, lacuri, spitale, chiar și cinematografe. Aceste ceremonii si ritualuri contribuie la atragerea energiei pozitive si la stergerea energiilor negative , dandu-ne in schimb imunitate, energie, mai multă foc, rabdare si iubire. Alașorul oului aduce binecuvantari din trecut sau din alte trecuturi, alimentand si hranind fiintele lor, aflate in căutarea longevitatii. Ouale sunt, in plus, excelente pentru a ne aduce sansa și șansa de a castiga bani.

Modul de Folosire a Oului

Utilizarea unui ou variaza in functie de situatie si de specificul necesitatii. Unele persoane utilizeaza aceste in vreme parus, alaturi de ceramica si vopsele sau chiar direct in interiorul caselor lor. Aceste se pot presara in diferite parti ale casei, astfel incat sa poata proteja intreaga structura. Desi ca traditii sunt folosite la toate ceremoniile, de la casatorii si botezuri la sarbatoriri si aniversari de familie sau de religie, ouale sunt adesea presarate in aceeasi zona si sau loc, crescand nivelul de energie si atragand in acelasi timp atentie.

Moduri de a Fertiliza un Oul

Uneori ouale sunt folosite pentru a realiza ceva activitati speciale. De exemplu, daca vrei sa adminstrezi magie blanca, sau sa curatesti orice fiinta, trebuie sa “fecundezi” oul si apoi sa-l folosesti pentru a reduce fortele malefice. Exista mai multe moduri de a “fructifica” un ou, unele dintre ele reprezentand folosirea de anumite plante individuale si animal sau ierburi. Unele culturi prefera sa combine eruptii eruptii, purificare cu untdelemn, sau orice alt mijloc care poate aduce energia pozitiva.