Jocul Ouija sau ​​mesagerul spiritual este una dintre cele mai vechi și mai populare forme de activițăți paranormale. Acest joc este încă jucat la nivel mondial. Desigur, nu are același impact sau popularitate ca acum câteva decenii, când fenomenul Ouija a apărut pe piața jocurilor. Datorită faptului că vorbesc despre spiritualitate și conectarea cu locuri mai înalte, jocul Ouija a câștigat rapid multă simpatie. 

În prezent, mulți dintre noi vor să știe cum a apărut această activitate și ce reguli trebuie să știe atunci când încep acest joc. Iată câteva informații despre acest joc popular și despre principalele sale reguli.

Cum a apărut jocul Ouija?

Jocul Ouija a fost inventat în prima jumătate a secolului al XIX-lea, de către doi producători de jocuri din Baltimore, Elijah Bond și Charles Kennard. Inițial, jocul era cunoscut sub numele de Kennard Talking Board și, în perioada victoriană, simboliza un mod interesant și inovator de a interacționa cu sufletele acestei lumi și cu cele dintr-un alt plan.

În anul 1890, patentul pentru jocul Talking Board a fost transferat în mâinile magazinului Ouija Brothers (fondat de Charles Kennard, de William A. Fuld și de un al treilea producător de jocuri, Isaac Fuld). Acesta a preluat producția și popularizarea acestei activități netradiționale prin numele Ouija, un cuvânt provenit din fuziunea cuvintelor franceze „oui” (da) și „ja” (da).

Această abordare inovatoare, a nevoii abia zămislite de a vorbi cu forța divină sau sacră, a primit imediat atenție și apreciere de la publicul american și european. Astfel, Ouija Brothers a ajuns pe piața jocurilor și a câștigat rapid popularitate în rândul publicului.

10 reguli importante despre jocul Ouija

  1. Jucătorii trebuie să aibă între 18 și 20 de ani. Fiecare jucător trebuie să fie major, deoarece acest tip de joc implică utilizarea de cuvinte pe care un copil nu ar înțelege.

  2. O persoană trebuie să supervizeze întreaga activitate și să asigure că totul se desfășoară în condiții de siguranță și în așa fel încât nu se deschid poartă către alte lumi.

  3. Fiecare grup de jucători trebuie să se concentreze asupra scopului lor.

  4. Anticipează ceea ce se va întâmpla și atrageți atenția asupra acestui lucru.

  5. Jocul trebuie să se desfășoare într-o zonă neliniștită și lipsită de alte persoane.

  6. Evitați jocul în situații stresante sau în medii în care ar putea exista rușine sau teamă.

  7. Luați în considerare faptul că întotdeauna cererile karmice sau cererile îngerilor vor fi acceptate de univers.

  8. Nu poți sfida puterile, trebuie să construiești o relație bazată pe încredere și respect între tine și aceste puteri superioare.

  9. Nu folosiți Ouija dacă intrați într-o stare de spirit în care nu veți avea vreun control asupra propriilor sentimente.

  10. După ce jocul este încheiat, eliminați simultan orice imagme care a fost folosită în timpul activității.

Cu toate că jocul Ouija poate fi distractiv și fascinant, acesta implică evaluarea riscurilor asociate, precum și cunoașterea prealabilă a regulilor sale majore. Mai presus de toate, când vine vorba de conectarea spirituală, jucătorii trebuie să fie încrezători în deciziile lor și să își pună întotdeauna mâinile și mintea pentru a se asigura că acest proces se va desfășura într-o manieră pozitivă și calmă. Aceste reguli vor fi de mare ajutor jucătorilor atunci când vor juca Ouija și vor garanta că această activitate va avea un impact pozitiv asupra lor.