Bucureștiul este una dintre cele mai frumoase și energice orașe din Europa. Este orașul carnavalului, al petrecerilor târzii și al bucuriilor nestemate. S-ar putea să căutați Bucureștiul de noapte, unde să mergeți și ce să faceți. Acest ghid vă poate ajuta să descoperiți clubs, barur și cafenele pline de magie și farmec din București.

Descoperirea celor mai bune cluburi din București

Dacă ești în căutarea unei seri distractive și petreceri, Bucureștiul oferă multe cluburi pentru tine. Pe scurt, cele mai bune cluburi din București sunt:

• Club B52​ – Acesta este situat în centrul Bucureștiului și oferă o experiență de neuitat. Acesta se bucură de o vedere minunată asupra lacului Herăstrău și are o atmosferă cool și distinsă.

• Clubul Studio Martin – Acest club este unul dintre cele mai populare din țară și este situat în vechiul oraș al Bucureștiului. Aici puteți asculta muzică de top, dar și prezențe populare.

• Club QA – Acesta este unul dintre cele mai luxoase cluburi din oraș și se bucură de o vedere panoramică asupra parcului Herăstrău. Clubul oferă o varietate mare de muzică, precum și o varietate de băuturi și aperitive.

• Clubul Java – Acest club se află în inima Bucureștiului și este perfect pentru o seară savuroasă. Petrece și ascultă top hits din perioada anilor ’90, acompaniate de cocktailuri delicioase și mâncare preparată de un bucătar de renume.

Barurile și cafenelele preferate ale Bucureștiului

Bucureștiul oferă o gamă largă de baruri și cafenele, care trebuie să fie vizitate în orice moment al zilei pentru o experiență de neuitat. Iată câteva dintre cele mai populare și mai bune baruri și cafenele:

• Berăria H – Aceasta este foarte populară în centrul orașului și oferă o selecție impresionantă de beri artizanale și beri produse local. Aici poți degusta unele dintre cele mai bune beri fabricate în România.

• Living Room – Acest local oferă o atmosferă prietenoasă în inima Bucureștiului. Barul pune accentul pe băuturile alcoolice și pe produsele românești, compusi cu gândul de a da o nouă imagine barurilor de neuitat.

• The Gin Bar – Acest bar are o selecție excepțională de ginuri și alte băuturi spirtoase. În plus, The Gin Bar oferă o varietate de băuturi calde, precum și o atmosferă prietenoasă și relaxantă pentru cei care își petrec seara la bar.

• The Artist – Acesta este un bar de noapte bine cunoscut în cartierul vechi al orașului. Barul oferă o selecție bună de băuturi spirtoase și băuturi calde, precum și o atmosferă prietenoasă în care oamenii se pot relaxa și împărtăși învățături.

Noaptea la cafenea:

Dacă sunteți în căutarea unei seri relaxante și doriti sa savurati o cafea calda si o discutie interesanta, e timpul sa incercati noaptea la cafenea. Iata cateva dintre cele mai bune cafenele din zona centrala a orasului:

• Due café – Aceasta este o cafenea foarte populara cu nisipul muzicii care adauga o senzatie rara. Este arhicunoscuta pentru cafeaua sa, precum si pentru selecția de sandwich-uri și produse de patiserie pe care le ofera.

• Cafe Lettana – Aceasta este o cafenea rustica si binecunoscuta, situata in inima Bucurestiului. Here, you will find great coffee, a variety of delicious food and a relaxing atmosphere perfect for conversation.

• Sky Cafe – This is the perfect spot to appreciate the beautiful nighttime views of the city. The cafe offers comfortable seating, live music and amazing local cuisine. Sky Cafe is perfect for those who love to enjoy a night out with friends in a vibrant environment.

• House of Coffee – This cozy cafe is located in the heart of Bucharest. It’s the perfect place to enjoy a hot cup of coffee and a light meal, surrounded by art and music. House of Coffee serves some of the best coffee in the city and always offers a friendly atmosphere for evening conversations.

Bucurestiul este un oras vibrant si animat in fiecare zi si noapte a saptamanii. Exista multe locuri fantastice unde te poti distra si relaxa, astfel incat sa te poti bucura de orice tip de distractie si petreceri. Ghidul nostru va va ajuta sa descoperiti cele mai bune cluburi, baruri si cafenele din Bucuresti, astfel incat sa va bucurati de o seara perfecta. Nu ezitati sa incercati ceva nou si sa explorati orasul!