Atunci cand ne gandim la un sarut, ne imagina cu totii un sarut frantuzesc. Este cel mai seducator, romantic si misterios din toate. Dar pe langa simpla placere sau „plonjare”, se intoarce la stilul si tehnica de sarutare a francezilor.

Sarutul frantuzesc se bazeaza pe jocul dintre buze si limba. El se distinge prin modul in care limba are un rol important. Dar acest lucru nu inseamna ca nu se poate imbunatati modul in care l-ati saruta pe partener sau partenera voastra.

De fapt, toate aceste se estompeaza in momentul in care experimentati cu aptitudinile voastre. Este important sa folositi toate simturile, pentru a savura la maxim emotiile momentului. Dar mai presus de toate, trebuie sa incercati sa descoperiti calea catre tainele unui sarut perfect.

Pentru a ne asigura ca putem experimentaoaceasta placere, sa vedem ce presupune un sarut frantuzesc.

Ce Presupune un Sarut Frantuzesc

Unul din cele mai evidente simboluri ale romancei, sarutul frantuzesc se bazeaza in primul rand pe lipirea buzelor si a limbii. Acest lucru se realizeaza prin miscari de dans intre buzele celor doi.

Aceste miscari se refera la aceea de a va plimba de-a lungul buzelor partenerului sau partenerei voastre, fara sa va fortati sau sa fiti agresiv. In acest caz, luati in considerare senzatia partenerului sau partenerei voastre si incearcati sa vedeti ce ii place.

Miscarile buzelor trebuie sa fie echilibrate, iar cand vine vorba de limba, exact la fel se aplica aceasta regula.

La inceputul sarutului, trebuie sa va bucurati de imaginile mentale pe care vi le creeaza cei doi. Puteti sa va bucurati si de senzatia senzatiilor pe care acestea le ofera.

Pe masura ce interactiuni aveti, puteti sa introduceti miscari circulare ale limbi iar pe masura ce lucrurile evolueaza, puteti sa introduceti intervale scurte de sarut solid.

Tainele unui Sarut Perfect

Concentrare:

Exista un proverb vechi care zice „Ceea ce conteaza nu este totalitatea ci intensitatea”. Acest lucru se aplica si in cazul sarutului. Ambii parteneri trebuie sa se concentreze pe maximizarea experientei si sa apprecieze momentul in loc sa se gandeasca la „zeci de ganduri” in acelasi timp.

Gesturi subtile:

Puteti sa accentuati surprinsa prin schimbarea tonului si a intensitatii sarii sau chiar sa variati pozitiile sarutului (deasupra / dedesubt). De asemenea, atingerile subtile si blanda intrerupere a sarutului nu doar ca vor inveseli momentul, ci si va vor face sa va simtiti si mai increzatori. Aceste mici schimbari va citesc mai mult despre partenerul sau partenera voastra si ii vor amplifica si mai mult experienta.

Muscarea, sugerea si intepare:

Acestea sunt detalii minore, ce nu ar trebui sa se faca la inceputul contactului sau dupa ce aceasta devine mai irascibila, dar acestea adauga interes si reinnoiasca dorinta.

Folosite lengua sau cuvinte de dragoste:

Intr-o scurta conversatie, folositi cuvinte de dragoste catre partenera sau partenerul vostru, pentru a stimula si mai mult experienta.

Continuarea sarutului:

Sarutarea poate sa dureze exact cat simtim ca este nevoie sau se poate incheia prea devreme. Este, prin urmare, vital sa stiti diferenta dintre cei doi si sa fiti in total control al situatiei.

Timingul:

Timingul este esential in cazul majoritatii activitatilor, iar sarutul este numai una dintre acestea. Trebuie sa fiti constienti de ceea ce se petrece in momentul sarutului, astfel incat sa cand astfel incat sa savurati fiecare moment al sarutului si sa puteti prelungii sau incheia sesiunea de sarutare in functie de ce simtiti voi in acel moment.

Pentru a explora fascinatia franceza a sarutului, este important sa stiti cum sa va alaturati acestui joc al buzelor si limbii. Fiecare individ poate sa descopere calea catre un sarut frantuzesc perfect prin exercitiu si perseverenta. Sarutarea este, prin urmare, un model incomplet ce necesita atentie si depunere de efort pentru a reusi. Stati in preajma acelui cineva pe care il iubiti si examinati totul in liniste. Acest lucru ofera frumusetea unui sarut frantuzesc perfect.