Tematica petrecerilor poate fi cea mai buna modalitate de a aduce un plus de entuziasm de ziua unei persoane speciale sau pentru a transforma orice petrecere in ceva cu adevarat memorabil. Cele mai zdravene petreceri tematice sunt cele care implica provocari nebune, care va garanteaza distractie si amintiri care vor fi retraite pe veci! 

Acest articol incearca sa puna in lumina cele mai nebune si amuzante provocari pe care le puteti include in petrecerea voastra tematica.

1. Provocarile creionului

Acesta este un clasic printre provocarile tematice. Este desigur subestimat in aceasta competitie de nebunii, dar aici se gaseste un potential nelimitat. De exemplu, puteti organiza un spectacol de creion care se concentreaza pe modele de masini si de rachete. In aceste provocari concurentii trebuie sa intre in echipa si sa reconstituie cu creionul cele mai grele modele date.

2. Panglici umede

Aceasta provocare veche, dar intotdeauna distractiva se face cu panglici umede sau sosete amestecate intr-un bol cu apa. Participanti vor fi impartiti in echipe de doua sau trei persoane si se vor angrena intr-o lupta epica sa faca perechi din obiectele ude rescapate. Castiga echipa care iese cu adevarat invingatoare!

3. Proba de istet

Cum ar fi o petrecere de gradina sau chiar si la un restaurant, acest joc va poate da un start bun petrecerii. Cateva intrebari suficient de simple, dar si grele asigura ca invitatii nu se plictisesc si aduc buna dispozitie. Intrebari legate de tematica petrecerii vor aduce si mai multa entuziasm pentru a creste la cote maxime atmosfera potrivita pentru distractie maxima!

4. Dezbatere haioasa

Una dintre cele mai bune provocari pentru petrecerile tematice este dezbaterea haioasa. Cel mai distractiv aspect al acestei provocari, este ca invitatii nu trebuie sa detina informatii despre sujetul tema, ci foloseste doar imaginatia si spontaneitatea pentru a se juca de echipa si de a aduce la discutie subiectul. Din moment ce toata lumea trebuie sa se joace, buna-dispozitie se asigura!

5. Ceturi de cantec

Aceasta provocare nebuna a devenit foarte populara in zilele de astazi. Participantii trebuie sa formeze cete, cerandu-le participantilor sa creeze cantece sau rime pentru a se completa unul pe celalalt si sa creeze un cantecel care are legatura cu tematica petrecerii si rimele sa fie glume sau cuvinte drastice. Atmosfera vitrega garantata!

6. Dansul teatral

Intotdeauna hilar si memorabil, aceasta provocare combina elemente de teatru cu actiune si dans. Jucatorul sau echipa care vine cu cel mai bun si cel mai distractiv mod de interpretare va castiga!

7. Arta schimbului

Invitatii trebuie sa fie gata sa-si scoata inteligenta si creativitatea la lucru. Fiecare invitat trebuie sa schimbe ceva de la una la alta, adica sa ia un obiect sau lucruri si alte lucruri si sa-l schimbe cu altele unul la altul. Tematica se schimba mereu. Noul obiect trebuie sa completeze simbolismul petrecerii si sa aduca lunarile in sufletele invitatilor.

8. Testul curajului in doi

In aceasta provocare bazata pe teama, invitatii trebuie sa se inscrie in perechi si sa-si demonstreze curajul efectuand diverse atelii, de la urcarea unui castel de lemn, la cantata sub un dus rece sau inversatie a paharelor dintr-o navarcare sau al . Ca in orice petrecere, fiecare duo trebuie sa se produca aducea la maximum martori distractie.

9. Aruncarea mingii de presa

Intalnita in ceea ce priveste petrecerile sportive, aruncarea mingii de presa este un divertisment delicios si va avea invitatii implicati direct in distractie. Fiecare participant trebuie sa-si scoata abilitatile de aruncare la test si sa taie niste ronde de aruncare din intuneric, de echipa.

10. Maze Racers

Invitatii trebuie sa se incadreze intr-o echipa si sa fugarireasca un parcurs periculos prin labirint. Acest lucru necesita pregatire, dar si destula agilitate. Experimentati prin furnizarea unui material ecologic, cum ar fi fasii de bumbac sau hartie reconstructiva, pentru a incerca sa construiasca un labirint. Dat fixarea materialului, participantii vor fi lansati in lupta si mai tarziu, aceia care ajung primii la final vor fi consacrati ca invingatori.

11. Fotografia cinstita

O alta provocare interesanta pe care o puteti introduce in petrecerea tematica este aceea a fotografiei cinstite. Fiecare echipa trebuie sa isi distribuie membrii si obiectele necesare pentru a compune o imagine pe care nimeni nu o mai poate schimba. Atentie, si la detalii si la imaginatie, deoarece invingatorii vor fi cei care reusesc sa aduca punctele cele mai ridicate fotografiei lor hilare.

12. Proba dodgeball

Aesta nu este cea mai potrivita provocare pentru spatii inchise, insa poate fi foarte distractiv jucata in aer liber. Concurentii sunt impartiti in echipe si pornesc lupta epica cu mingi in ceea ce se poate numi “bataia cu mingi”. Echipa care reuseste sa ramana stapana pe teren va castiga.

13. Imbracamintea distractiva

Invitatii trebuie sa se pregateasca de provocarea de a-si alege o tinuta distractiva unica, punand in scena cele mai haioase momente. Acest lucru necesita inventivitate si imaginatie pentru a schimba modul in care invitatii se vad si se simt in distractie.

In concluzie, petrecerile tematice sunt o modalitate minunata de a aduce o laseta de divertisment unui eveniment special sau petrecere. Aceste provocari nebune permit invitatilor sa se bucure de experienţa petrecerii intr-un mod unic si sa câştige memoria.