Din cele mai vechi timpuri, omul a simțit nevoia să se înlăture în lumea misterioasă a necunoscutului. Odată ce știința și tehnologia au început să se dezvolte, toți au căutat modalități mai creative de a profeza viitorul. Chiar dacă vechi profesii precum cea de prezicător, țigănitor sau prințesă a mării au propagat folosirea vrăjilor, amuletelor, cărților tarot, cristalelor și a dansului pentru a ghici viitorul și a răspunde întrebărilor, astăzi, cea mai comună practică de ghicire este ghicitul în cărți normale.

Ghicitul în cărți normale este un joc de societate vechi, care implică alegerea unor cărți din orice pachet de cărți și glumețe pentru a se ghici viitorul. Această practică folosește cartea pe care alegeți-o pentru a ghici ce se va întâmpla în viitor, în apropierea sau departe de voi. Acest joc poate fi învățat, fie de la un tutor sau de la învățător, sau se poate descoperi de la sine.

Indiferent dacă vă place sau nu conceptul, ghicitul în cărți normale este distractiv și poate fi folosit pentru a răspunde întrebărilor și curiozităților ce ar putea apărea.

Ce este Ghicitul în Cărți Normale?

Ghicitul în cărți normale este un joc vechi care presupune alegerea unor cărți pentru a ghici viitorul. Un astfel de joc poate fi jucat fără a utiliza cărți speciale, ci doar cărți obișnuite de joc precum bridge, cărți de cazino, cărți de joc de tip truc, cărți de joc obișnuite, cărți de pocher, cărți alambic etc.

Practicarea acestui joc necesită o anumită îndemânare, însă există și alt mod de a ghici în cărți normale – acela de a ghici fără a atinge cărțile. Acest tip de ghicit provine din ritualuri Jyotish, ce implicau ghicitul în cărți normale fără a atinge sau amesteca cărțile și presupunea ca ghicitorul să se concentreze și să viseze despre cărțile pe care dorea să le aibă.

Ghicitorii trebuie să se concentreze pe cartea pe care o vor alege și întrebările și curiozitățile pentru care vor afla răspunsul. Când este aleasă cartea, ghicitorul trebuie să interpreteze semnele și simbolurile afișate pe cărțile pe care au fost alese. Uneori, numerele de pe cărți pot avea o anumită semnificație și pot fi interpretate pentru a se afla răspunsul la întrebarea pusă.

Cum Se Joacă Ghicitul în Cărți Normale?

Există două modalități de ghicit în cărți normale, una folosind cărțile fizic și cea de-a doua utilizând doar puterea imaginatiei. Fiecare dintre practicile necesită focalizarea asupra.

Când se folosesc cărțile fizic, ghicitorul trebuie să amestece cărțile și să așeze cărțile într-o anumită poziție sau formă sau într-o anumită configurație. Ghicitorul poate avea un sistem propriu de a amesteca și așeza cărțile, sau poate folosi două metode principale: metoda Formelor și metoda Ficțiunii.

Metoda Formelor presupune alegerea unor cărți și așezarea lor într-o anumită formă, de obicei circulară, pentru a reprezenta anumite evenimente sau relații. Metoda Ficțiunii presupune alegerea unor cărți și așezarea lor în oanumite forme, folosind simbolismul și legendele din spatele lor.

Ghicitorul va interpreta cartea selectată împreună cu celelalte cărți pentru a afla răspunsuri. Uneori, cartea se referă la viitorul prezent sau la ceva care se va întâmpla în viitor, iar alteori, se referă la evenimente prezente. Când căutati sa ghiciti în cărți normale, trebuie să vă amintiti că întotdeauna veți primi răspunsul care are cel mai mult sens și pe care îl aflați din interpretarea cărții selectate.

Cum Poți Învăța să Ghicești în Cărți Normale?

Ghicitul în cărți normale poate învățat și practicat atât pe cont propriu, cât și cu ajutorul unui mentor sau ghicitor certificat. Dacă doriți să învățați ghicitul în cărți normale puteți:

  1. Citiți cărți despre ghicit și interpretare de cărți.
    Există numeroase cărți care tratează interpretarea cărților și ghicitul.