‘Pozitia 43’ este un joc video de tip RPG (Role Playing Game) ce ofera jucatorilor posibilitatea de a face tranzactii cu moneda virtuala proprie și de a făuri allegeri care influențează traseul jocului. Acest joc a fost dezvoltat de către un grup de programatori bulgari cu scopul de a divertisi și educa în același timp.

În acest articol vom lămuri mai întâi pe scurt felul în care se joacă ‘Pozitia 43’, care sunt obiectivele jocului, ceb nevoie un jucător are, care sunt experiențele pe care aceștia le pot avea și, în final, vom explica de ce poate deveni addictive acest joc pentru mulți.

Ce este ‘Pozitia 43’?

‘Pozitia 43’ este un joc video realizat pentru platforme iOS și Android. Jucătorii experimentează un univers virtual alcătuit din case, magazine, și alte clădiri, și își pot asuma rolul unui om de afaceri sau om de știință. Jocul are ca scop adăugarea unui plus de antrenament mintal, de aceea cei care se joacă trebuie să rezolve cazuri puzzle și să completeze sarcini.

Ce scop are ‘Pozitia 43’?

‘Pozitia 43’ are ca scop de a fi un joc educativ și distractiv în același timp. Inițial, jocul oferă jucătorilor șansa de a învăța despre funcționarea unui business real și despre valorile de bază ale comerțului, precum și despre ce înseamnă conceptul de economie. Prin joc, utilizatorii au posibilitatea să facă schimb de bunuri și servicii create digital, așa-numita monedă virtuala propie.

Ce nevoi are un jucător în joc?

Jucătorul are nevoie, în primul rând, de internet și de o conexiune puternică la rețea. Dea lungul jocului, jucătorul va trebui să folosească calculatorul pentru a face tranzacții și a obține moneda virtuală.

În joc există și numeroase alte funcții:

  1. Un tutorial pentru a înțelege bazele economiei.

  2. Posibilitatea de a interacționa cu ceilalți jucători în lumea reală, prin intermediul unei platforme de socializare.

  3. O serie de mini jocuri pe care jucătorii trebuie să le rezolve pentru a câștiga monedă virtuală.

  4. Utilizarea unui sistem de reputație pentru a urmări activitatea jucătorilor.

  5. Cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii pentru a obține moneda virtuală și a avansa în joc.

  6. Accesul la evenimente speciale și bonusuri, precum și posibilitatea de a participa la campanii de marketing.

  7. Mentorul virtual care oferă ghidarea și sfaturi jucătorului în cadrul tranzacțiilor.

Experiente oferite de ‘Pozitia 43’

‘Pozitia 43’ oferă o mulțime de experiențe interesante jucătorilor, creând senzația de realitate virtuală. Jucătorii pot alege rolul de antreprenor sau de științific și pot vorbi direct cu ceilalți jucători.

Experiența economică oferită de acest joc se bazează pe simulații de tranzacții, inclusiv cumpărarea și vânzarea de bunuri și servicii virtuale.

De asemenea, jucătorii pot participa la mini jocuri, încercând să câștige monedă virtuală. Jocul oferă și un sistem de personalitate și mod de viață, prin care jucătorii pot să-și exprime trăsăturile de caranse, de exemplu nevoia de a se distra.

Pozitia 43 este si un joc social, în sensul că permite comunicarea directă între utilizatori. Utilizatorii pot vorbi unii cu alții prin intermediul unei platforme de socializare și pot posta imagini si clipuri în spațiul public.

De ce se poate face dependent un utilizator de ‘Pozitia 43’?

Principala cauză a dependenței de ‘Pozitia 43’ este gradul ridicat de entuziasm și efervescență pe care aceasta îl generează, precum și sentimentul de control și de satisfacție pe care îl oferă. Deoarece jocul are un design simplu, potrivit și pentru începători, este ușor să te conectezi cu el, chiar și pentru cei neexperimentați.

Odată ce ai început, jocul devine rapid captivant. Pe măsură ce te antrenezii și ți se dezvoltă abilitățile economice, începi să te bucuri de joc. Pe măsură ce te apropii de obiective, te simți din ce în ce mai mândru.

Concluzionând, ‘Pozitia 43’ este un joc de tip RPG (Role Playing Game) ce oferă jucătorilor posibilitatea de a face tranzactii cu moneda virtuala proprie și de a făuri allegeri care influențează traseul jocului. Jocul are scopul de a fi unul educativ și distractiv în același timp, oferind experiențe interesante jucatorilor si simultând tranzacții realistice.