Vacanta se apropie si stresul inevitabil al organizarii ei si detaliilor asociate poate fi ușor descurajant. Dacă trăiești în România și îți dorești să te bucuri de un concediu relaxant, cazarea într-o pensiune pitorească poate fi cea mai bună alegere. Pensiunile sunt adesea destinațiile preferate atunci când vine vorba de găsirea unui loc plin de farmec și încărcat cu personalitate. 

Din fericire, există foarte multe pensiuni inedite și frumoase în România. Iată cele mai bune cinci oportunități de cazare de minivacanță pentru cei care caută să se bucure de peisaje captivante în inima rurală a țării.

1 – Pensiunea La Priveliște, Fălticeni

Trecând cu vederea orașele și ținuturile de munte, La Priveliște, o pensiune cochetă, se află în apropierea urbei Fălticeni, în nord-estul țării. Ansamblul este situat doar la 10 minute șofând de atracțiile companiei Bucovina, inclusiv fosta capitală a Moldovei, așa că vei fi în siguranță să explorezi toate aventurile tradiționale ale zonei.

Când te întorci în proprietate, vei fi învins de farmecul pajiștilor verzi și de valurile de trepte care coborâseră de-a lungul aleii. Urcă scările și vei deveni martorul vederii panorame, care arată ca dintr-o altă epocă, cu lanuri de porumb dintr-o parte și numeroase soluri pline de livezi, adăpostite de coaste vii în această zonă.

Când vii în interiorul casei turistice, vei fi surprins de cum căldura și confortul fac ca toți cei care se află aici sa se lase în cuiburi. Personalul, atât de mult preocupat de ca tinele și despre modul în care trecutul acestei locații poate fi prezervat. Atmosfera e calma, adevărată și inspirată de unul dintre orașele din Moldova. Varietatea de activități și de opțiuni de cazare este impresionantă, iar prețurile sunt accesibile, la fața locului existand posibilitatea să te distrezi deparținându-te de cele mai captivante aventuri ale zonei.

2 – Pensiunea Liliac, Biertan

Vizitând Pensiunea Liliac, vei fi binedispus de liniștea din această zonă. Situat pe un teren forestier în apropierea sătulețului Biertan, acesta este un loc fericit și încărcat de magie. Aici vei găsi o ambianța relaxată și potrivită în care vei descoperi frumusețea muntelui.

Indiferent cât de mult ai depăși șoseaua principală, te vei îndepărta încețoasat de fragilul de rural și de linistea acestei oaze de liniște. Cu o arhitectură mai mult decât familiară și un peisaj care liniștește și duzește simțurile, această pensiune se caracterizează prin calitatea surprinzătoare a materialelor și serviciilor sale.

Liliac este unul dintre aceste locuri ruginite care inspiră o pauză de respiro în mijlocul naturii. Pensiunea oferă oaspetilor săi servicii diverse și cazare de calitate, de la luxoase apartamente cu vederi nepretuite la un mic apartament. În plus, această zonă în aer liber pune la dispoziția turiștilor plimbări, picnicuri, ciclism și diverse evenimente rustice.

3 – Pensiunea La Revedere, Belis

Aflat în apropierea localității satului din orașul Beliș, La Revedere, o pensiune pitorească, oferă oaspecților săi unul dintre cele mai frumoase priveliști de pe malul unui lac pitoresc. Pensiunea este probabil una dintre cele mai frumoase și mai impresionante destinații din această zonă și prezintă o imaginatie captivantă în conformitate cu natura relaxată a zonei și simplitatea rustică, caracteristică acestuia.

Perceput de mulți drept un anturaj confortabil, La Revedere se bucură de multe aprecieri de către clienții săi, datorită serviciilor complete și a gândirii holistice. Proprietarii au făcut eforturi considerabile pentru a crea condițiile necesare pentru un astfel de loc distractiv și relaxant, care să te înconjoare într-o atmosferă elegantă și rafinată.

De la gama largă de apartamente spațioaseși echipate modern la mesele rustice rafinate, ofertele de cazare de la La Revedere sunt diverse și diverse. Resortul are tot ce are nevoie pentru a satisface gusturile tuturor, de la terase private la găzile stilate și la parcurile joaca pentru copii. Toate restaurantele sunt bine organizate și pregătite pentru petrecerea unei weekend-uri sau a unor vacanțe de lux..

4 – Pensiunea Plesca, Târgu Mureș

Situat în sudul țării, si mai exact în centrul de artă și cultură din Târgu Mureș, Pensiunea Plesca oferă aceeași atmosferă placuta.