S-a auzit mult despre ideea schimbului de parteneri în ultimii ani și există o mulțime de oameni care o încearcă chiar și în prezent. Această idee face parte dintre cele care au fascinat publicul de la început și care au încetat să mai fie văzute ca tabu. În această și vrând să înțelegem mai bine cum se simte o femeie atunci când îi propune sotului ei să facă schimb de parteneri am hotărât să scriem un articol despre acest subiect.

Și, ca să începem cu toată seriozitatea, să vedem ce presupune schimbul de parteneri și aflăm de ce unele persoane încearcă să îl facă.

Schimbul de Parteneri

Schimbul de parteneri presupune împărțirea unor parteneri cu un alt cuplu într-un felarrangement fixat și decis împreună și care implică o serie de reguli. Acest lucru poate să ducă la satisfacție îndreptată către amândoi partenerii și să îi ajute să descopere unele lucruri despre ei înșiși.

Observațiile noastre au arătat că în general, doar femeile impart aceste idei cu partenerii lor, însă acest lucru nu înseamnă că conceptul ar trebui privit cu dispret. Femeile își aleg parteneri simpatizanți, care ar putea să împărtășească această experiență cu ei în modul cel mai confortabil.

Cum și-a Presupus Femeia că ar Reuși și Ce a Fost Răspunsul Sotului ei

Femeile care își propun sotului lor schimbul de parteneri o fac fie pentru că vor să își încerce limitele sexuale și să exploreze ceea ce le poate oferi această practică, fie pentru că vor să păstreze relația și speră să redescopere entuziasmul.

Femeile care iau în considerare schimbul de parteneri se gândesc mai întâi la ce ar putea fi dispuse să facă și la ce limite ar dori să își lase sau să își fixeze, dar și la ceea ce ar putea ajunge să accepte. Acestea sunt adesea gânduri dificile, dar care se schimbă foarte rapid forma unei propuneri când aceasta este prezentată partenerului ei.

După ce femeia prezintă această doleanță soțului ei, el poate reacționa pozitiv sau negativ. Dacă răspunsul ei e pozitiv, ea poate be exaltată și poate împărtăși această fericire cu soțul ei, să înceapă discuțiile despre cum vor să decidă anumite lucruri sau chiar să își facă planuri.

Cu toate acestea, poate fi și un răspuns negativ sau chiar ezitant. Unul din tipurile cele mai comune de răspunsuri este conform căruia sotul se simte stingher. Cu toate acestea, există multe femei care s-au dedicat să îi convingă pe partenerii lor de a încerca această practică și au câștigat dorința lui după ce și-au dat seama că au în ei o dorință ascunsă de a se alătura și ele.

Avantajele și Dezavantajele Care Pot Veni odată cu Schimbul de Parteneri

Schimbul de parteneri poate aduce o serie de avantaje și dezavantaje, depinzând de circumstanțe.

Avantaje:

• Poate redresa relația dintre un cuplu conflicțual.
• Îmbunătățește viețile sexuale ale cuplurilor.
• Oferea libertate pentru a experimenta și a descoperi.

Dezavantaje:

• Poate aduce stres și anxietăți.
• Poate împinge cuplul spre alte răspunsuri negative prea emotionale.
• Poate crea neînțelegeri planificate sau neplanificate.

Recomandări pentru O Femeie Care își Propune Soțului ei Schimbul de Parteneri

Dacă o femeie vrea să își propună sotului ei schimbul de parteneri, trebuie să țină cont de următoarele recomandări:

  1. Discutați amândoi în detalii. Trebuie să discutați despre orice griji, anxietăți sau puncte de vedere și să rezolvați orice sentiment negativ pe care ar putea să îl aibă unul din parteneri.

  2. Opțiuni. Stabileste limita și optiunile împreună de la bun început.

  3. Comunicarea. Comunicăți deschis și fără umbră de indoiala.

  4. Mentineți-vă încrederea. Mentineți încrederea crescând sentimentul de intimitate atunci când sunteți împreună.

  5. Respectați-vă nevoia de intimitate. Acordați libertatea de a obține acea intimitate pe care simti ca și cum singurul ai vrea să obții și respectați asta.