Turcia este un popor cu o istorie bogata si un kulturã variata. Cu toate acestea, ceea ce atrage cu adevãrat atenþia spectatorilor internaþionali sunt actorii autentici, talentaþi ºi glamuroºi din aceastã þarã. Turcia ºi-a câstigat faima ca una dintre ãrile care produc cei mai buni actori din lume, raþiune din care industria filmului Turc a crescut în mod semnificativ. Iatã cei mai frumosi ºi mai talentaþi actori Turci din întreaga lume.

 1. Murat Yildirim
  Murat Yildirim este un actor Turc de succes care a câºtigat în cei mai mulþi ani popularitatea sa world-wide. S-a nãscut în 1977 ºi a jucat în numerose producþii Turceºti. Murat Yildirim s-a remarcat în producþii precum ºi “Elif”, “Aãk-Þuur”, “Asefehriye Sürgünü” ºi “Kaçak”.

 2. Kivanç Tatlitug
  Kivanç Tatlitug este cel mai talentat actor Turc de televiziune din Turcia. S-a nãscut în 1983, iar în ciuda numãrului mare de producþii pe care le-a jucat, cea mai bunã munca sa a fost în “Gümüs” si “Muhteþem Yüzyil”.

 3. Burak Özçivit
  Burak Özçivit a fãcut furori în întreaga Turcie cu rolul sãu din producþia “Kurt Seyit ve Sura”. S-a nãscut în 1985 în Istanbul, iar rolul sãu din “Kurt Seyit ve Sura” l-a transformat dintr-un actor modest într-un vedetã internaþionalã.

 4. Kıvanç Tatlıtuğ
  Kıvanç Tatlıtuğ a câºtigat numeroase titluri de distinctie, printre care “cel mai bun actor” în cadrul Premiilor Anuale ale Turciei. S-a nãscut în 1983 ºi este unul dintre cei mai talentaþi ºi mai urmãriþi actori Turci. Printre producþiile sale mai populare se numãrã ºi “Gümüs” ºi “Kucuk Gelin”.

 5. Barış Arduç
  Barış Arduç, fãrã îndoialã, este unul dintre cei mai iubiþi ºi mai frumoºi actori Turci. S-a nãscut în 1989, iar cea mai bunã reprezentare a lui s-a produs în producþia “Kara Sevda”.

 6. Hazal Kaya
  Hazal Kaya este una dintre ceele mai populare actriþe din Turcia. S-a nãscut în 1990 ºi a câºtigat faimã în întreaga þarã prin rolurile sale cu puternice emoþii în producþii precum ºi “Adini Feriha Koydum” ºi “Ölene Kadar”.

 7. Berk Atan
  Berk Atan este unul dintre cei mai frumoºi ºi mai talentaþi actori Turci. S-a nãscut în 1992 ºi a devenit cunoscut dupã rolurile sale în “Kiralik Ask”, “Sana Bir Sır Verecegim”, “Acil Ask Arsini” ºi “Olene Kadar”.

 8. Engin Akyürek
  Engin Akyürek este un actor Turc în vârstã de 37 de ani. El a câºtigat faima prin diferite roluri începând din 2009, inclusiv în “Kiralik Ask”, “Yalanci Yarim”, “Sen Anlat Karadeniz” ºi “Fatmagulun Sucu Ne?”.

 9. Can Yaman
  Can Yaman este unul dintre cei mai frumoºi actori Turci. El s-a nãscut în 1989 ºi a realizat producþia “Erkenci Kus”, care s-a bucurat de un imens succes. Acesta a câºtigat de asemenea popularitate prin producþia sa “Yeniden Ask”.

 10. Özcan Deniz
  Özcan Deniz este fãrã îndoialã unul dintre cei mai frumoºi ºi mai talentaþi actori din Turcia. S-a nãscut în 1971 ºi a câºtigat popularitatea într-un timp foarte scurt prin publicaþiile sale, printre care se numãrã si “Gümüs”.

În concluzie, toþi acesti actori Turci au contribuit cu mult la industria filmului ºi a televiziunii din Turcia, iar reputaþia lor a explodat în întreaga lume. Populare pe meleaguri autohtone, aceºti actori au devenit îndrãgostiþi de publicul global prin producþiile lor emotionale ºi potente. Ei întruchipeazã perfect valorile ºi cultura Turceascã, dând nastere unei întregi culturi pop-up despre cei mai frumoºi ºi mai talentaþi actori Turci.