Moda pentru femeile de peste 60 de ani
Poate fi o provocare sa rămâi modern și chic la vârsta de peste 60 de ani, însă, cu puțin efort, orice femeie poate să schimbe look-ul pentru a-și sublinia frumusețea si caracterul unic. Acest articol vă oferă câteva idei și sfaturi despre moda femeilor de peste 60 de ani și cum să arătați modern și în tendințe.

Ce înseamnă să-ți menții look-ul modern la vârsta de peste 60 de ani

După ce ai trecut pragul celor 60 de ani, este important să-ți pui întrebări precum ‘Care sunt ultimele tendințe despre moda în vârstă?’ sau ‘Cum le pot adapta propriului meu look?’. Majoritatea femeilor de peste 60 de ani sunt stilate și îngrijite, însă pot fi mai moderne și chiar pot contribui la ținută perfectă.

Momentul potrivit pentru a investi în noi trăsături

În vârstă de peste 60 de ani, momentul este potrivit pentru a investi în trăsături și piese pe care suntem înclinați să le revendicăm și să le poarte cu o anume mândrie. Primul pas este să cauți piese versatile, clasice și fabricate bine și care să durce mult timp.

Asigură-te că investești în piese moderne cu accente clasice

Găsește piese care se potrivesc stilului tău și arată bine în făcutul zilnic. Acestea ar trebui să fie într-o combinație potrivită de moderat și clasic. Fă-ți o imagine de ansamblu în legătură cu stilul pe care îl preferi și verifică piesele tale pentru a vedea dacă se potrivește în ansamblu cu stilul tău.

Febră, simplu, elegant și clasic

Atunci când vorbim de moda pentru femeile de peste 60 de ani, imaginația este limitată. Eleganta și feminitatea sunt cele două elemente principale. Caută piese care au personalitate, dar sunt în același timp comode. Ȋncearcă ca ținuta ta să fie simplă, elegantă și clasică.

Cum să creezi ținută modernă și în tendințe

 1. Căutare de piese
  Când îți cauți ținută modernă, încearcă să găsești produse cu cele mai actuale tendințe, însă cu note clasice. Asta înseamnă că trebuie să găsești haine în culori neutre care se pot potrivi în orice ținută, precum alb, gri sau maro.

 2. Gândește-te la culori
  Uneori, accentele de culoare sunt lucrul ce poate schimba complet ținuta unei persoane. Există multe culori care se potrivesc în moda pentru persoanele de peste 60 de ani. Aceste culori includ: albastru electric, griul misterios și verdele îndrăzneț. Aceste culori poți să le găsești în piesele tale preferate.

 3. Investește în accesorii
  Accesoriile pot fi adăugate la ținută pentru a crea un look care se potrivește cu personalitatea ta și îți face din nou stilul să arate chic și modern. De exemplu, poți adăuga un lanț chunky sau un braț peste un tricou simplu sau chiar o cravată la o rochie simplă.

 4. Ȋncearcă piese mai adaptabile la modă
  Atâta timp cât găsești piesele care îți plac, acestea se vor potrivi și în moda modernă. Fie că este vorba despre o rochie tunică, un bolero sau pantaloni lejeri, fii și tu creative cu modul în care îți poți adapta piesele la ultimile tendințe.

 5. Gândește-te la ținute imaginative
  Unul dintre beneficii folosirii modei pentru persoanele de peste 60 de ani este că le poți folosi pentru a face ținute creative și seturi unice. De exemplu, poți combina rochii simplu cu pantofi lezieni pentru un look modern și inovator.

Cele mai bune piese pentru ținuta modernă de modă pentru femei de peste 60 de ani

Iată câteva piese pe care le poți asimila în look-ul tău:

• Fustă-pantaloni
• Ȋncălțăminte cu toc mediu
• Rochie casual
• Joggeri casuali
• Topuri simple
• Pantaloni de culoare deschisă
• Palton
• Geantă clasică
• Trening simplu
• Adidasi

Kilurile: tricouri clasice și simplu

Mulți oameni tind să urmeze calea simplă când se referă la mode. Ȋnsă, ai grijă de această regulă: încercați mereu să urmați tendințele, dar să vă potriviți stilul propriu. Tricourile sunt piesele care pot fi integrate în orice ținută și arata tot timpul modern.

Spune-ti ‘Adio!’ uniformei terestre și caută jeansii

Jeansii sunt vestimentația preferată a multor persoane. Ei este cel mai comun material folosit pentru ținutele moderne, fiind mereu în tendințe pentru persoanele de peste 60 de ani.