O ruptura dureroasa poate sa ne ridice zdrobiti pe un tarm, plini de amintiri, uneori prea dureroase. Atunci cand se termina o relatie, indiferent de caz, fiecare dintre parteneri isi poarta ranile. Uneori, te intalnesti cu fostii iubiti, astfel incat sa te lasi in urma si sa iti continui drumul. Aceste intalniri nu sunt intotdeauna placute, deoarece au prea multe lucruri nespuse in vremurile lor. 

Cand toate aceste situatii devin ceva receptionat, si te relaxezi sa trimiti mesaje de la multi ani pentru fostul partener, este nevoie sa te asiguri ca mesajul in sine nu este prea direct si dur. Cu toate acestea, mesajele trebuie sa alunece catre el cu un sentiment de warmth, de respect si de responsabilitate.

In acest articol vom aborda cum sa trimiti mesaje de la multi ani pentru fostul tau iubit, in asa fel incat sa nu fie neplacut pentru tine sau pentru el.

Ce sa lasi in urma

Multi oameni se confrunta cu semne de bataie de cap cand vine vorba de mesaje de la multi ani pentru fostul partener. Adesea suntem confuzi cu sa ii urari fericire, sa ii transmitem toate bune, sa iti exprimi regretul in mod pozitiv sau sa pastrezi o anumita limita. Ei bine, chiar daca conceptul mesajului se datoreaza fiecarui individ, este esential sa aruncati o privire la aspectele generale de care trebuie sa tineti cont pentru un mesaj de respect, caloros si responsabil.

 • A nu incerca sa iti revendici fostul iubit prin mesaj. Cu siguranta va trebui sa iti exprimi sentimentele, insa acum nu este momentul. Gandeste-te bine ce fel de mesaj ar putea sa aiba un impact pozitiv in acest moment.

 • A fi amabil si politicos si sa te rezumi sa iei o perspectiva pozitiva. Indiferent ce sentimente ai simti in legatura cu situatia ta, nu folosi mesajul pentru a ii face vreo observatie fostului partener.

 • A lasa muzica sa vorbeasca pentru tine. Sa trimiti un mesaj care ii va aminti despre momentele frumoase petrecute impreuna. Alege cuvintele cu grija pentru ca acestea sa poata readuce aminte de momentele placute petrecute impreuna, dar sa exprime sentimente pozitive despre tine si sentimentele tale.

 • Sa te rezumi la sentimente pozitive. Nu iti face griji, totul este bine. Trimite mesajul care sa-i arati ca tu iti doresti ca el sa fie bine, chiar daca tu nu esti in prezent mai aproape.

Mesaje de la multi ani pentru fostul tau iubit

Daca te confrunti cu griji in legatura cu mesajele de la multi ani pentru fostul partener, avem o surpriza pentru tine. Iata cateva exemple care sa te inspire:

 • Aceasta zi sa fie un marcator pentru toate lucrurile frumoase care te-au tinut in viata. Sa te simti fericit si incredibil! La multi ani!

 • Cu speranta ca aceasta zi sa fie una speciala pentru tine, iti urez la multi ani. Sa ai parte de sanatate, fericire si prosperitate.

 • Fiecare an sa fie plin de succese si realizari pentru tine. Sa iti indeplinesti cele mai mari vise si sa se implineasca toate dorintele. La multi ani!

 • Sa fii binecuvantat si sa realizezi toate lucrurile pe care ti le-ai dorit. Iti doresc sa iti aduca aceasta zi toata fericirea pe care ti-o meriti.

 • Asteptarile sa fie mai mari si sa ai un an plin de bucurie si de incredere. Toate cele bune! La multi ani!

 • Sa te bucuri de toata fericirea trecuta si prezenta. Toate cele bune! La multi ani!

 • Sa te trezesti lumina si sa petreci o clipa frumoasa in aceasta zi speciala. Toate cele bune si o veselie nesfarsita!

 • La multi ani sa fii incurajat de toate lucrurile frumoase din prezent si din viitor.

 • Sa fii incantat de ceea ce iti ofera momentul si sa realizezi toate visele tale. La multi ani!

Sa faci o cale din ce a fost odata, nu este usor. Cand se termina o relatie, avem tendinta sa ne uitam in urma, insa trebuie sa acceptam ca mai degraba sa cautam noi ceea ce urmeaza. Cand dam drumul la sentimentele pe care le avem pentru fostul iubit, putem sa obtinem laude si afectiunea, fara a-i blama sau a-i face vreun rau, prin mesaje de la multi ani. Aceste mesaje trebuie sa se schimbe in functie de raspunsul pe care il primesti.

Expresiile emotionale sunt fundamentale in momentele in care se schimba o directie sau se experimenteaza o schimbare in viata. Este sanatos sa transmiti mesaje ce provin din caldura si cinste si sa te asiguri ca acestea sunt transmise in cele mai bune conditii. Unele parteneriate se pot termina destul de prost, cu toate acestea, exista sentimentul ca poti sa inchei orice drum cu demnitate si cu sentimente curate in suflet.

E important sa poti sa navighezi prin sentimentele implicate si sa trimiti mesaje care nu sunt prea directe. Trimiteti mesaje de calibrul potrivit, pline de incantare, si incredere. Asigura-te ca mesajul tau ii arata ca tu esti fericit si ca respecti sentimentele fostului tau partener. La urma urmei, toata lumea are nevoie sa stie ca este iubita si cunoscuta pentru sentimentele lor. Trimite-ti mesaje de la multi ani pentru fostul tau iubit, cu caldura, respect si responsabilitate.

Vrem sa ne asiguram ca atingem emotiile si sentimentele potrivite in momentul in care trimitem un astfel de mesaj. In cazul in care trebuie sa trimiti mesaje de la multi ani pentru fostul tau partener, du-te fara sa te sfii si arata-i ca esti capabil sa faci asta. Uitandu-ne catre prezent, cautand sa pastram si sa concuram cu lucrurile bune din trecut, poti sa iti vezi cu adevarat dorintele de fericire si de intelegere.