Epoca moderna asistă deja la o revigorare a practicilor secrete vechi și schimbarea convingerilor despre spiritualitate și vindecare. Din respect pentru această culme organică transmutatoare, mulți practicieni spirituali se străduiesc să îmbunătățească starea de sănătate și cea mentală prin activarea energiei astrale. Una dintre aceste practici ancestrale, omniprezentă și din ce în ce mai interesantă, este apa de Lună Plină. Deși subestimată de mulți, aceasta are o seamă de efecte benefice asupra umanității.

Ce este apa de Luna Plină?

Apa de Luna Plină este una dintre cele mai vechi practici spirituale, care se remarcă prin purificarea și amplificarea energiei cu ajutorul forței lunare. Structura sa energetică se schimbă odată cu lunile, cu ajutorul transformării și curățării energiei forței lunare, prin care omul se poate conecta cu divinitatea și cu sinele său. Metoda este simplă. Și anume, la începutul lunilor, cu ajutorul dragostei și intenției, puteți produce o sticlă de apă plină de energie pozitivă, plasând sticla într-un spațiu ascuns în luna mare. Acest lucru se realizează prin mersul pe jos și folosirea altor metode magice cu ajutorul forței lunare.

Beneficiile apei de Luna Plină

 1. Induc cele mai profunde stări de relaxare în corp.

Datorită energiei pozitive și curățate pe care o aduce în corpul nostru, aceasta dă senzația de relaxare profundă și ușoară. Datorită aceluiași fapt, acest aspect poate fi folosit și ca un mijloc care ajută la prevenirea autostres-ului și anxietății.

 1. Clarifică mintea și amplifică simțurile.
  Apa de Lună Plină curăță fluxurile, limpiezând și purificând energia în toată aura noastră. Din acest motiv, putem simți, percepe sau chiar vedea mai bine detaliile și momentele importante ale vieții noastre.

 2. Stimulează și alină trupul.
  Apa de Luna Plină cejurează energia naturală a corpului nostru, oferindu-i un plus de regenerare și regenerare pentru întregul organism. Odată ce această energie se împletește cu sângele și cu aerul, corpul începe să se trezească de la o zi obosită și slabă.

 3. Ameliorează durerile și reduce inflamarea.
  Apa de Luna Plină, alinând cele mai profunde straturi ale corpului, poate ajuta la reducerea durerilor, inflamațiilor și a disconfortului. Acest lucru se întâmplă datorită nivelului său de energie curată, care trece prin corp și elimină simptomele negative.

 4. Inspiră speranță, revitalizare și restabilire a energiei.
  Apa de Luna Plină, alimentând corpul cu vibratii pozitive și niveluri mai mari de energie, poate restabili, revigora și regalia speranța omului față de propria sa viață. Acesta poate fi eficient un mijloc de a stimuluri gândurile distructive și de a se reîncărca cu energii pozitive.

Cum faci și ce folosești pentru a face apa de Lună Plină

Pentru a produce apa de Lună Plină, trebuie să te pregătești metodic.

Iată ce trebuie să faci:

 1. Găsește-ți un loc liniștit, care să nu fie neapărat ascuns, unde să poți sta singur și să te poți conecta cu universul și energia astrului.

 2. Prezintă-ți intenția și gândurile curate, cu cele mai intime vorbe. Pregătește-te să aduci dragoste și lumină lunară peste această apă.

 3. Asigură-te că ai toate ingredientele necesare pentru preparare, adică:

 • Sticlă goală, util să fie de sticlă de culoare închisă, ca să nu facă contact cu lumina directă a soarelui.

 • Apă curată purificată, cum ar fi apa de izvor sau apă filtrată.

 • Flori uscate sau cristale roz (dacă nu aveți, puteți să alegeți orice insturment sau obiect spiritual ce o considerați potrivit).

 1. Urca pe munte sau înspre orice loc deasupra solului.

 2. După ce ai pregătit toată materia necesară, poți să te conectezi cu energia forței lunare, deschizându-ți sufletul și mintea astrală.

 3. Spune cuvintele două sau trei incantație care se potrivesc.

 4. Acum, ia sticla cu apă și toarnă în ea florile sau cristalele. Focusul aici este să simți energia lunară și să întinzi această herghelie de energie asupra sticlei.

 5. Acoperiși sticla cu o cârpă sau ceva similar, astfel încât să se poată bucura, dar își poate lua energia forței lunare.