Gânduri frumoase pentru prieteni
Gândurile frumoase adresate prietenilor pot fi un remediu miraculos folosit pentru a îmbunătăți în mod pozitiv relația dintre doi prieteni. Să arăți că îți pasă și un gând de apreciere înseamnă enorm de mult când vine vorba de legături adevărate. Iată 3 idei simple dar eficiente despre cum putem oferi gânduri frumoase prietenilor noștri.

  1. Trimiteți o fotografie

Una dintre cele mai ușoare moduri de a transmite câteva gânduri frumoase unui prieten este să-i trimiteți o fotografie. Înainte de telefonul tău inteligent, asta presupunea să-i trimiteți o poză prin e-mail sau prin poștă. Acum, se poate trimite poza instant. Fotografia vă poate reaminti de momentele plăcute petrecute împreună în trecut sau de un eveniment deosebit pe care l-ați trăit împreună și, în același moment, transmite un mesaj din partea ta.

  1. Trimiteți o notă sau un cadou

Trimiterea unei note sau a unui cadou poate fi o modalitate perfectă de a spune unui prieten cât de mulți vă pasă și cât de valoroși sunt pentru tine. Nota, desenul sau obiectul trimis poate fi poate fi pur și simplu amintirea ta care să-l facă pe prietenul tău să se simtă special într-o anumită veriune a vieții lui. La fel ca și fotografia, acest lucru poate fi folosit pentru a-i recunoaște prietenului tău cât de mult înseamnă pentru tine.

  1. Spuneți-le cât de mult înseamnă pentru tine

Încearcă să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine și că îl apreciezi pentru cine este și pentru ceea ce face. Prieteniile adevărate sunt acelea în care vii să partajați sentimentele și gândurile personale și așa cum ar spune multi, este esențial să spui “te iubesc”. Aici nu vorbim despre sentimente romantice ci mai degrabă de aprecierea față de cineva pentru că este ceea ce este și știe să facă lucruri frumoase pentru tine și pentru cei din jurul tău. Acesta este un pas uriaș înapoi față de obiceiul de a sari la concluzia că un prieten își dă seama de ceea ce simți fără a-ți exprima sentimentele.

  1. Fă lucruri mici și prietenos pentru a le arăta că înțelegeți sentimentele lor

Unul dintre modurile principale în care oamenii se pot conecta unii cu alții este prin a le arăta că le înțeleg sentimentele și că le oferă empatie. Modul perfect de a face acest lucru este prin efectuarea lucrurilor mici și prietenoase pentru a le arăta cât de mult înseamnă pentru tine. Acest lucru poate fi orice, de la trimiterea unei cărți populare sau jucării și cadouri specifice, cum ar fi un cadou personalizat sau obiectul preferat al prietenului tău. Aceste gesturi mici și prietenoase vor arăta întotdeauna cât de mult le pasa și că îl poți face să se simtă cu adevărat apreciat.

  1. Urmăriți ceva amuzant împreună

Împărtășirea amintirilor comune poate fi o modalitate grozavă de a se conecta cu un prieten. Acesta poate fi unul dintre modurile cele mai ușoare de a spune ”Îți mulțumesc pentru că mă ajuți să-mi activez talentele sau dorințele, și mă faci să mă simt special și plăcut”. De la vizionarea filmelor și serialelor preferate cu o cutie de vin și o banchetă, până la urmărirea evenimentelor sportive sau organizarea unui maraton de ride, jocuri sau un meci de cărți, există multe moduri de a râde și de a petrece timp impreună cu prietenul tău.

  1. Uită-te la vechile voastre amintiri

Atunci când timpul devine puțin complicat, recunoaște că este momentul potrivit pentru a trece pe la amintirile străvechi și a se reconecta. Poate fi o ocazie ideală pentru a vorbi despre amintirile voastre, să zâmbiți, să vă amuzați și să petreceți timp împreună asa cum au facut-o în trecut. Când lansezi amintiri vechi, vei vedea cum atmosfera se schimbă imediat, creând o legătură mai solidă între voi doi. Acesta este un mod perfect de a spune prietenului tău că tu ții la el.

  1. Organizați evenimente în timpul liber

Organizarea unui eveniment în timpul liber este o modalitate amuzantă de a petrece timpul și de a vă conecta cu prietenii tăi. Ar fi o ocazie perfectă pentru a spune că înțelegi sentimentele și interesele prietenilor tăi și poți să faci în așa fel încât toată lumea să se bucure de asta.