Mesajele de excitare sunt o modalitate excelenta de a-ti creati viata sexuala si de a-ti face partenarul sa se simta special si iubit. Indiferent daca trimiti un mesaj cuiva special din viata ta sau iti doresti sa primesti inspiratia pentru a gasi mai multa creativitate in dormitor, iata o privire asupra modului in care sa te joci cu mesajele de excitare si sa incerci sa-ti pui imaginatia la lucru.

Mesajele de excitare sunt unele dintre cele mai mari provocari pentru multi oameni. Acestea implica folosirea creativitatii pentru a se asigura ca mesajul trimis va avea aceasta emoție, și va fi o solutie mult mai placuta pentru a crea o atmosfera de adult games. Din fericire, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ceri sfaturi la fiecare pas. Acest ghid de mai jos va prezenta cateva idei simple, dar creative pentru a incepe sa te joci cu mesajele tale de excitare.

Ce sunt mesajele de excitare

Mesajele de excitare pot fi folosite pentru a transmite un partener influenta pozitiva sau pentru a stimula atmosfera si a le da partenerilor imaginatie trasatura de pornire de care sa se agate. Aceste mesaje sunt un mod creativ de a incepe conversatia si de a stima pasiunea si nuanta lumii sexuale intre doua persoane. Ele sunt o modalitate excelenta de a mentine si de a spori entuziasmul si placerea in dormitor, iar aplicatiile sunt numeroase.

Istoricul mesajelor de excitare

Din moment ce tehnologia prin telefon si Internet a facut o intrare foarte sa amplificat mesajele de excitare. Mesajele au fost folosite din secole pentru a creea o legatura mai profunda intre doua persoane in dragoste si de a le oferi idei despre tratamente si lucruri mai intime pe care le poti face cu partenerul tau. Acum, acestea se folosesc intr-o mare varietate de moduri, de la semnalizarea inceputului unei intalniri romantice si sugerarea activitatilor drăguțe pe care ar trebui sa le faceti pana la sugerarea unui loc de mers in vacanta cu dragostea ta.

Beneficiile mesajelor de excitare

Mesajele de excitare sunt un mod minunat de a-ti exprima sentimentele catre cineva si de a le spune ce anume te excita. Acesta este un mod excelent in care imparti tuturor gandurile tale din dormitor si ii faci sa se simta special si cu dorinta.

De asemenea, mesajele de excitare te pot ajuta sa elimini timiditatea si rezervarile pe care le ai cand provocari in vorba de viata ta intima. Uneori poate fi intimidant sa discuti prea multe despre ceea ce iti place si ceea ce nu in dormitor, dar prin trimiterea unui mesaj text sau prin scenariu, ceea ce se numeste sexting, pune mici idei in propriile cuvinte sau se pot trimite link-uri si imagini care sa sugereze ce iti face placere. Printed este un mod mai intim de a calatori prin conversatia ta si de a te asigura ca doua persoane au aceleasi idei si interese.

Cum sa iti faci partenerul sa se simta excitat

Atunci cand trimiti mesaje de excitare, este important sa incerci sa aduci si sa le obtii si sa faci conversatia sa mearga, astfel incat partenerul tau sa poata reactiona la aceste mesaje.

Iata cateva sfaturi utile despre cum sa-ti faci partenerul sa se simta excitat prin trimiterea mesajelor:

• Foloseste vocabularul care provoaca imaginile si emotiile tale. FiiSpecific Situatiile sunt importante in aceasta tranzatie si sunt mai mult decat binevenite.

• Creeaza o atmosfera de anticipare si incita asteptarile prin modul in care vorbesti despre el si despre ce te astepti din acele lucruri.

• Sugereazascenele cu care iti doresti sa experimentezi impreuna. Este important ca ceea ce raportezi si descrii sa fie foarte clar si interesant.

• Foloseste simboluri pentru a descrie cu symboluri de sex, deoarece acestea se vor reflecta.

• Deschiderea gandirii. Oferiti-va creativitatea si imaginatia si veti fi surprinsi cum aceasta schimbare va influenteaza modul in care sunteti abordat la final.

• Gentile sunt extrem de importante si este important sa stii cum sa arati si ce sa spui. Foloseste cuvintele la fel de mult pe cat poti si acest lucru va fi profitabil.

Consilierea mesajelor de excitare

Uneori, mesajele de excitare se gasesc in situatii mai delicate si situatii in care nu se poate vorbi prea multa despre ceea ce se intampla, cum ar fi relatiile la distanta. Uneori un partener te poate Nicoleta adorat si tu il vei mata inapoi, totusi, este important sa stii cum sa trimiti aceste mesaje.

De fapt, datorita distantei, poate fi un sentiment plat si putin sufocant. Refuzul sau presiunea din momentul in care sunteti departe este un lucru real. Si de aceea ai nevoie de constanta atentie in frontia interactiunii.

Iata cateva sfaturi utile pentru a trimite mesaje de excitare care sa ajunga destinatia:

• Fa-ti sugestii mai usor de primit, pornind de la ce gandire sau ce e nevoie sa faci.

• Abordeaza aceasta intrebare cu ceea ce se intampla dincolo de drumul intre voi.

• Nu te lasa prea grabit si vorbeste despre ceea ce se potriveste cel mai bine pentru cei doi.

• Atinge-ti intimitatea intr-un mod mai subtil, dar provocator.

• Fa-ti orgasme prin imagini interesante si comentarii cerute.

• Abordeaza aceeasi chestiune prin acelasi element de interes si aventura.

Beneficiile reuniunilor prin mesaje de excitare

Daca in momentul in care v-ati intalni sentimentul nu este acela sau nu sunteti pregati, atunci mesajele de excitare pot fi cea mai buna alternativa. Uneori, anumite dovezi de tandrete pot fi mai afectuoase decat un sarut sau poate, trebuie sa faci planuri sau sa te pregatesti pentru a vedea persoana pe care o iubesti.