In fiecare an, in data de 8 Martie, cele mai dragi invatatoare primesc un mesaj special de la cei care au fost odata elevii lor. Cadourile materiale si cuvintele de gratie sporesc mult bucuria primite de aceste cadre didactice. 8 Martie marcheaza Ziua Internationala a Femeii, fiind comemorata in numeroase tari din intreaga lume. Este o zi a bucuriei si a multimilor mesaje de recunostinta pentru toate femeile care prin activitatea lor au pus bazele educatiei si a manifestat implicare sufleteasca.

In aceasta zi speciala, daruim invatatoarelor cele mai calde mesaje de 8 Martie, pentru a le arata suma de respect si gratitudine pe care o avem. Astfel, ii vom rasplati pentru consecventa si munca sa durabila si ii vom invata pe copii sa aprecieze femeile din viata lor. Un cadou inedit – dar cu profund impact – poate fi mesajul dinauntrul unui buchet de flori sau al unei cutii cu bomboane ambalate frumos, care sa contina un scrisoare sau chiar un design online, cu mesaje de iubire si respect pentru invatatoare.

Sfaturi pentru a scrie un mesaj de 8 Martie

In cazul in care esti pe cale sa scrii un mesaj de 8 Martie pentru o invatatoare si nu stii exact cum sa te faci auzit si sa exprimi sentimentele profunde, strange cateva idei cu urmatroarele sfaturi:

 1. Fii autentic: te sfatuim sa scrii ceva personal si despre ce a facut profesoara pentru tine, sa descrii schimbarile pozitive care au aparut in viata ta datorita atentiei pe care ti-a acordat-o.

 2. Fii specific: arata ca ai tin minte intamplari marunte, anumite lectii la clasa sau feedback-ul profesoarei.

 3. Schaote-ti sentimentele: ofera-i dumneaei fiorul de bucurie si lacomia de a descoperi ce iti place de ea. Fii sincer si ofera ocazia sa se simta mandra.

 4. Multumeste-i: exprima-ti recunostinta si imbratiseaza faptul ca a fost parte din vrearea ta de a invata.

 5. Spune-i ca o admiri: fii onest si arata-i ce asemenea invatatoarei ti se pare incredibil si de ce.

 6. Vedem mai departe: observa cum ai invatat informatii si te-ai schimbat din diveritele clase si ore in care ai fost alaturi de ea.

Mai jos sunt cateva exemple de mesaje de 8 Martie pe care le poti folosi pentru a-i aduce zamislire invatatoarei tale.

Exemple de Mesaje de 8 Martie pentru Invatatoare

 1. „Te iubesc atat de mult pentru ca ma inspiri, ma inveti si iti dedici viata pentru a crea oportunitati extraordinare pentru mine si altii. 8 Martie sa fie ziua recunostintei mele pentru cea mai minunata invatatoare.”

 2. “Dumneata ai fost cea mai importanta persoana care m-a indrumat si m-a mentorat. Pentru aceasta Zi a Femeii, imi cer scuze pentru orice moment pe care l-am ratat si te multumesc pentru cat mi-ai oferit. 8 Martie sa iti aminteasca cat de mult esti de pretioasa si de semnificativa pentru toate vietile pe care le-ai condus printre noi!”

 3. “Ai fost mentoarea mea si mi-ai aratat prin indrumarile tale ca putem schimba lumea daca luam fiecare decizie cu iubire. 8 Martie sa fie o zi speciala, plina de bucurii,itr-un cadrul educativ chiar si mai minunat. Cu mult respect si profund respect, cu multa recunostinta pentru dumneata, draga mea invatatoare.”

 4. “Cu bucuria inimii mele iti smulgstu aceasta zi ca simbol de recunostinta si de recunoastere. 8 Martie sa fie o zi pentru a-ti aduce aminte de cat ai reusit sa construiesti prin munca, iubire si dedicare si cat de mult te-au pretuit toate vietile care au invatat alaturi de tine. Cu adoratia mea.”

 5. „8 Martie este o zi speciala pentru a-mi aminti cat de randomeniti iti sunt foarte recunoscator. Pentru ce ai facut pentru mine, pentru parintii si pentru ceilalti copii, ii multumesc. Esti cea mai minunata invatatoare si ma simt norocos sa il am in viata mea.”

 6. „In si dinafara clasei, ai fost cea mai speciala profesoara. Te-ai sacrificat si ai aratat ca dragostea pentru proprii tai elevi conteaza foarte mult. 8 Martie sa te transporte inimaginabil spre ale timpurilor in care am fost copii si sa iti oferim aceleasi lectii de viata deosebite pe care ni le-ai oferit si noua.”

 7. „8 Martie este un eveniment ce se cuvine sa iti aduca aminte de cat de pretios esti pentru copiii si parintii care te-au avut ca profesoara si au simtit dragostea ta. Sa stii ca eu iti simt si respect inca de acum, draga mea, invatatoare.”

Sa iti uram la “Sarbatori Fericite!”

Prin urmare, Ziua Internationala a Femeii este cea mai buna cand sunt exprimate recunostineta si bucuria pe seama lucrurilor minunate facute de invatatoare. Fie ca este un mesaj clasic sau unul dinamic si inovator, scrisori sau cadouri, personalizare pentru a exprima recunostinta ta ar trebui sa fie cheia acestui moment. Cu ajutorul mesajelor scurte si memorabile despre recunostinta si dragostea ta, vei aduce zambetul in ziua femeii pe chipul celei mai importante persoane din viata ta – invatatoarea ta.