Mesajele caselor de piatra reprezinta una dintre cele mai vechi moduri de comunicare. Originile acestor mesaje se pierd in negura timpului si sunt unele dintre cele mai utile si mai specifice instrumente de legatura intre oamenii din diferite timpuri. Avem o puternica legatura cu mesajele casei de piatra, asta pentru ca au transcendent timpurile istorice, mai ales când sunt luate in considerare ca un modul facut in piatra de a ne conecta unii cu altii si de a face pe cineva sa se simta mai viu.

Mesajele caselor de piatra au origins veche, de foarte multe secole. Acestea sunt moduri de exprimare a sentimentelor, privirilor si opiniilor folosite pentru a transmite mesaje catre straini sau conationali. Acest mod de comunicare devine din ce in ce mai raspandit si in vremurile moderne, printre persoanele care nu se cunosc, care au nevoie sa petreaca timp impreuna sau pur si simplu doresc sa le impartaseasca sentimentele catorva oameni. Mesajele caselor de piatra sunt foarte utile si deosebit de culcate adanc in cultura si conversatiile generale.

Istoria

Mesajele de pe casa de piatra sunt unul dintre cele mai vechi moduri de dialog disponibile. Au aparut in in secolul al XVI-lea, cand oamenii creau mesaje pictate sau scrise pe suprafata caselor de piatra din dorinta de a comunica ceva despre ei sau despre situatiile in care se aflau. Mesajele caselor de piatra au devenit atat de populare incat in multe tari au aparut asociatii de scriere a mesajelor, care se ocupau cu construirea si decorarea caselor. Aceste mesaje au fost foarte apreciate si au ajutat la depasirea fricii si teamelor in prezentarea sentimentelor personale catre straini sau prieteni.

Utilitate

Caselor de piatra le-au fost acordate multe valori. Primul dintre acestea este autismul, care se refera la comunicarea dintre persoane, independent de bariera fizica sau lingvistica. Mesajele de pe casa de piatra au ajutat la apropierea oamenilor si le-a oferit posibilitatea de a se conecta mai usor. Intr-o lume in care multe persoane se simt umblate sa se deschida si sa se exprime, mesajele casetelor de piatra ofera o modalitate non-invaziva de a se conecta cu lumea.

In plus, mesajele caselor de piatra pot fi folosite ca o declaratie politica sau de protest si de asemenea ca o modalitate de a aduce la cunostinta lumii istorii si lectii morale din trecut. De asemenea, aceasta practica poate avea de asemenea un caracter social, apropiindu-se mai mult de prieteni si pastrand legatura si conectand noi persoane.

Mecanismul

Pentru a scrie mesajele caselor de piatra folosesc diferite instrumente. Pentru scrierea unui mesaj, un artist poate folosi un mini-sledge sau chiar un instrument precum un clește sau un pix. Inima cuvantului sau fraza poate fi apoi gravata in piatra si o puteti face atat in relief, cat si in relief. Cu toate acestea, scrisul trebuie sa fie curat, precis si corect; de aceea, mecanismul pentru a scrie mesajele casei de piatra este destul de complicat.

Descrierea

Mesajele caselor de piatra sunt reprezentate prin cantece, cuvinte si desene. Acestea sunt desenate manual sau lumanari si lumanari, lumanare, lumanari scrise pe casa de piatra. Mesajele casei de piatra sunt de obicei scrise pe o secțiune cu dimensiuni mici a casei de piatra sau chiar pe peretii fiecarui etaj. Aceste mesaje pot contine cuvinte, poezii sau chiar cuvinte cintate in ritmuri variate. Mesajele casei de piatra sunt adesea scrise in diferite limbi si dialecturi locale. Pentru a face mesajele mai rezistente la factorii de mediu, multi artisti folosesc morterul pentru a oferi suport mesajelor caselor de piatra.

Listă de exemple

Mesajele caselor de piatra au fost folosite de mii de ani. Iata cateva exemple:

• Incasii scriau mesaje cu adevarat profunde si emotionale in limba lor in case de piatra de la ruinele cetatilor lor.

• Civilii medievali lăsau mesaje atat in cetati, cat si in cimitiri privind regii, pe care sperau sa ii cinsteasca.

• In secolul al XIX-lea, artistii au scris mesaje in cazul de piatra cu privire la sentimentele lor si problemele din jurul lor.

• In anii 1950, ruinele cazurilor de piatra aveau adesea mesaje militare si electorale privind opozitia la autoritatea sovietica.

• In ziua de astazi, casele de piatra sunt adesea folosite pentru a scrie mesaje emotionale si anecdote personale.

Lista de obiceiuri și tradiții

Desi mesajele casei de piatra sunt prezente in mai multe tari, exista obiceiuri si traditii foarte specific cu privire la modul in care sunt create si folosite. Iata cateva:

• In China, obisnuia sa se scrie mesaje pe un bol de piatra folosind un stilou cu cerneala, care simboliza dragostea si prietenia. Aceste mesaje erau de obicei compuse din sentimente si sentimente si sentimente pozitive si constructive.

• In Japonia, exista un ritual legat de mesajele caselor de piatra, undeva la mijlocul secolului al XIX-lea, când artistii lăsau mesaje pentru a-si exprima sentimentele lor in cazul de piatra. Mesajele erau adesea realizate din cuvinte, poezii sau chiar cantece pe care le-ar cinta.

• In Maroc, putini oameni cunosc ritualul care sta in spatele mesajelor caselor de piatra. Obiceiul a fost adus in Maroc de persoanele venite din alte tari care au scris mesaje si aupictat simboluri pe casa de piatra.

• In Norvegia scrierea de mesaje caselor de piatra se presupune ca aduce noroc si bunastare tuturor caressoneaza mesajul.