Veti auzi ocazional cuvintele “Zodii de Foc” atunci cand se discuta astrologia sau alte evenimente spirituale sau chiar predictii. Aceste zodii sunt considerate a fi calde, indraznete si active. Acestea sunt elementele Focului, si a fiecarei zodii de foc i se asociaza un anume semn de foc. 

Atunci cand vorbim despre cele 12 semne ale zodiacului, focul se refera la Taur, Rac, Leu, Săgetător si Pesti. Fiecare are caracteristicile sale unice, iar in acest articol vom discuta despre fiecare in parte si semnificatia simbolica a acestora.

Ce sunt zodiile de Foc?

Zodiile de apa sunt cunoscute si sub numele de zodii calde sau zodii active. Este important sa retineti ca zodiile din elementele Focului nu sunt mai putin importante decat celelalte zodii. Indiferent de zodie, fiecare sub element are anumite trasaturi si personalitati specifice potrivite zodiacului.

Aceste zodii sunt:

 1. Taur
 2. Rac
 3. Leu
 4. Săgetător
 5. Pesti

Cele cinci semne sunt adesea asociate cu elementul Focului datorita trasaturilor lor, care arata determinare, entuziasm si putere. Acestea sunt caracteristici care definesc Focul si care ofera celor cinci semne simboluri puternice legate de autoritate, intensitate si personalitate. Zodiile din acest element sunt calde, curajoase si active in tot ceea ce face.

Caracteristicile zodiilor de Foc

 1. Taur: Taurul reprezinta elementul Focului si simbolizeaza caldura. Persoanele nascute sub acest semn sunt ambitioase, motivatoare, persistente si profund angajate in ceea ce face. De obicei sunt loiali si dedicati fata de prieteni, familie si tot felul de proiecte in care se implica. Acestea sunt calitati des intalnite in zodiile de foc.

 2. Rac: Caracteristic principala a Raclei este calmitatea sa. Aceasta zodie este foarte pasionala. Acest lucru se vede, de obicei, in modul in care se comporta si lucrurile pe care le intreprind. Sunt idealisti in tot ceea ce fac si adesea se adreseaza oamenilor cu patimă si generozitate.

 3. Leu: Leul este unul dintre cele mai cunoscute semne din elementul Focului si se manifesta prin entuziasmul si pasiunea sa. Sunt independenti si curajosi, aratand adanc respect fata de ceilalti. Persoanele din aceasta zodie sunt obisnuite sa preia controlul, adesea avand trasaturi autoritare si construindu-si un personalitate puternica.

 4. Săgetător: Săgetătorul este un semn cald si curajos, tintuind intotdeauna ca sa faca extraordinar lucrurile. Sa obiective sunt intotdeauna inalte si ascuut motivati sa obțină succesul. Sunt foarte loiali fata de familie si prieteni, preiau initiative si au un spirit de lider.

 5. Pesti: Pestii sunt foarte cald si generos. Sunt intelepti si sinceri fata de ceilalti si le arata intotdeauna respect. Si-au format un personalitate foarte puternica, si sunt intotdeauna hotarati sa atinga obiectivele propuse.

Care sunt trasaturile comune ale zodiilor de Foc?

Focul simbolizeaza caldura, patima si puterea. Acestea sunt totodata trasaturile pe care le aveti in comun aceste 5 zodii. Veti gasi ca persoanele nascute sub una dintre zodiile de foc sunt foarte curajose si motivatoare. Motivul lor este intotdeauna sa faca ceva deosebit si sa se ridice mai sus.

Acum sa vedem ponderea intre aceste trasaturi comune ale zodiacului de Foc:

 • Curaj: Acestea sunt zodii care se aventureaza in nou si sunt intotdeauna dispuse sa incerce ceva nou. Acestea se vor baza intotdeauna pe instinctul lor si vor hotara sa ia initiative in orice situatie.

 • Pasiunea: Veti descoperi, de obicei, ca aceste persoane sunt pasionate si foarte entuziasmate in tot ceea ce fac. Acestea sunt deschise si au tendinta sa se implice total in toate proiectele care le iau in considerare.

 • Ambitia: Acestea nu accepta un raspuns negativ si isi propun intotdeauna sa transforme situatiile. Toate aceste zodii sunt motivatoare, setand standardele si pregatind drumul pentru a obtine rezultatul dorit.

 • Intelepciunea: Aceste zodii sunt inteligente si intelepte asa cum se vede prin ceea ce fac. Sunt intotdeauna motivati de a vedea lucrurile ca un intreg si de a lua deciziile corecte.

 • Leadership: Cele cinci zodii sunt adesea vazute ca lideri, preluand in mod natural controlul si responsabilitatea echipei. Ele se abtin si au trasaturi autoritare necesare pentru a prelua intotdeauna conducerea.

Ce poti invata din zodiile de Foc?

Partea cea mai buna cu privire la zodiile de Foc este ca nu trebuie sa fii nascut sub aceste semne pentru a iti extrage ceva inovator. Aceste trasaturi sunt ii invata si sa le adaugati propriei voastre personalitati, chiar si atunci cand nu fiti direct implicat.

Ce puteti invata din aceste zodii?

 1. Intra in actiune: Acestea sunt zodii care isi iau intotdeauna taurul de hornet atunci cand au de facut ceva. Nu stati pe ganduri si luati masurile necesare pentru a pune lucrurile in miscare si sa atingeti telul dorit.

 2. Fii curajos: Aceste zodii sunt curajoase si nu se tem sa faca lucrurile bune sau sa ia anumite decizii grele. Fiti motivat si realizati un pas inainte.

 3. Fii motivat: Stabilirea obiectivelor, precum și planificarea, este esentiala pentru succes. Fii motivat si focusat pe obiectivul stabilit.

 4. Concentrat: Aceste zodii se concentraza intotdeauna pe ceea ce face. Nu va lasati distrans de lucrurile minore. Aveti in vedere succesul final.