Ochii verzi sunt adesea caracterizați prin profunzime, sensibilitate și nuanțe variate. Aceste nuanțe includ verde închis, verde smarald, verde pal, verde cu aspect auriu și chiar verde-gri. Machiajul poate fi o modalitate foarte reușită de a evidenția vulnerabilitatea și frumusețea ochilor verzi. Pentru a realiza un machiaj de nuntă perfect pentru ochi verzi, este important să alegeți produsele corecte și să știți exact cum să le folosiți.

Îngrijirea pielii pentru machiajul de nunta

Înainte de a aplica machiajul, este important să vă asigurați că fața dvs. este bine pregătită pentru aceasta. Primul pas este curățarea tenului și exfolierea este foarte importantă pentru a îndepărta impuritățile, celulele moarte și liniile fine de pe fața dvs. Înainte de a aplica machiajul, nu uitați să aplicați întotdeauna o cremă hidratantă și un produs de iluminat.

Alegerea produselor

Pentru ochii verzi, este bine să luați în considerare produse în nuanțe de maro și gri, dar și nuanțe neutre, cum ar fi rozul, piersica și bejul. Folosiți culori care se potrivesc bine cu nuanța ochiului dvs., deoarece echilibrul dintre culoarea ochiului și culoarea machiajului este extrem de important. Spre exemplu, pentru ochi verzi închise, încercați produse în nuanțe de albastru, argintiu sau maro închis.

Aplicarea machiajului

În primul rând, aplicați o bază de machiaj pentru a uniformiza pielea și a oferi o bază uniformă asupra căreia să aplicați machiajul. Folosind un creion khol întunecat pentru a vă trasa linii pe pleoape, trageți linii sub gene în formă de pâlnie, începând din colțul interior al ochiului. Aplicați primer asupra liniei laterale a pleoapelor pentru a intensify culoarea și a preveni alunecarea.

Procedând, apoi, la aplicarea fardului, alegeți o culoare mai închisă pentru început. Folosind o pensulă, aplicați usor fardul pe pleoape, în mod special aplicați în colțul exterior al ochilor..

După aceea, aplicați culoarea deschisă și înclinați-o în jos pe pleoapa superioară și creați un aspect de iluminare în zona arcului superioar de sub pleoapă. Mai departe, folosind un creion mai deschis sau un penițel subțire, trasați un linii sub gene în interiorul ochiului.

Apoi, aplicați un fard cu un efect de lumina pentru a vă lumina ochii. Aceasta poate fi o culoare naturală, sau o nuanta deschisa, dar ar trebui să fie din aceeaşi gamă de culori pentru a completa aspectul. Pentru a finaliza machiajul, folosiți un creion mai închis pentru a vă trasa linii sub gene și adăugați un lac pentru gene pentru a le oferi volum și definiție.

Cejenadide și surtman

Folosirea sprancenelor este importantă pentru a reuși un machiaj de nuntă perfect pentru ochi verzi. Puteți alege să realizați un contur al sprancenelor sau să vă subordonați sprâncenelor cu ajutorul pensulei pentru a le da o formă și o față mai conturate. Utilizați întotdeauna un creion sau fard întunecat care să se potrivească nuanța naturală a părului dvs.

Accesorii și machiaj pentru buze

Pentru a face machiajul de nuntă mai interesant și mai provocator, adăugați niște strălucire cu ajutorul unor accesorii. Insignele în jos pe colțul ochiului pot furniza o conotație romantică. Aceasta poate fi plasată pe pleoapa superioară a ochiului sau poate fi ținută în jos pe pleoapa inferioară.

Atunci când alegeți un blush, sau pudră pentru a face pneumatice, trebuie să vă asigurați că se potrivește cu trăsăturile și nuanța pielii dumneavoastră. Utilizați nuanțe mai închise la culoare pentru a da un aspect de oboseală și de rafinament.

Pentru machiajul buzelor, alegeți produse care se potrivesc cu nuanța dvs. naturală. Puteți alege între un ruj roz închis, cremă sau unul în nuanțe neutre cum ar fi maro și bej.

Produse pe care trebuie să le aveți

Pentru a realiza un machiaj de nuntă perfect pentru ochi verzi, va trebui să aveți în vedere următoarele produse:

• Baza de machiaj
• Farduri de ochi
• Creion khol și mat
• Fard de obraz
• Lac de gene
• Creion negru precum și farduri strălucitoare
• Insigna
• Creion de buze și ruj