Machiajul de nunta pentru ochii albastri poate fi o ocazie perfecta pentru a evidentia frumusetea si zambetul dvs. onomastic. Exista o multime de detalii importante in „lucrul” machiajului pe care trebuie sa le urmati pentru a obtine rezultatele dorite. In acest articol, vom analiza machiajul de nunta pentru ochii albastri pas cu pas si vom oferi cateva sfaturi privind produsele ideale pentru accentuarea unui machiaj estetic pentru aceasta culoare specifica a ochilor.

Cum sa abordezi machiajul pentru ochi albastri?

Intr-adevar, machiajul pe care il alegeti pentru ochii albastri este foarte important, deoarece poate face o diferenta majora. Acesta trebuie sa se potriveasca cu personalitatea si nuanta ochilor tai. Iata cateva reguli generale pentru a realiza un machiaj pentru ochi albastri frumos:

 1. Primul lucru important pentru a obtine un machiaj reusit pentru ochi albastri este sa cunosti anumite tactici si tehnici prin care sa poata fi mai bine pus in valoare culoarea acestora.

 2. Daca detineti ochi albastri ca valurile marii, cu adevarat iesiti in evidenta. Ele pot fi luminoase si intunecoase, asa ca acestea necesita o abordare speciala.

 3. Pentru un machiaj specific ochilor albastri, e recomandat sa folositi culori calde. Acestea pot fi roz, piersica, mov sau sidefii, si sa se potriveasca nuantei ochilor.

 4. Machiajul trebuie sa porneasca cu laptele pentru demachiere si cu un primer pentru a obtine un machiaj perfect.

 5. Machiajul pentru ochi albastri trebuie sa includa farduri de pleoape mov sau de culoare sidefie pentru a crea volumul si rafinamentul necesar.

 6. Metoda de „double wearing” – adica folosirea a doua nuante diferite pe pleoapele superioare si inferioare.

 7. Machiajul poate fi subliniat prin aplicarea unui strat subtire, natural sau cu un creion culoare deschisa, care se va adauga la orice paleta de culoare.

 8. Se recomanda folosirea unor culori foarte luminoase in zona pleoapelor inferioare, care sa contribuie la completarea imaginii ochilor albastri.

 9. Nerecomandat este sa folosesti produse maro sau alte culori inchise intrucat pot oferi un look prea inchis si intunecat, cum ar fi negru sau albastru intens.

 10. Intotdeauna este necesara folosirea unui rimel care sa intensifice privirea.

Produse cosmetice si accesorii recomandate

Pentru a crea un look senzational cu ajutorul machiajului de nunta pentru ochii albastri, trebuie sa folositi produsele potrivite si sa le asortati in functie de nuanta ochilor tai. Iata cateva produse special create pentru a realiza un machiaj spectaculos:

 1. Primul pas pentru a crea un machiaj aromitor este alegerea unui lichid de corectare si aplicarea acestuia cu o pensula. Astfel, poate fi atenuata orice diferenta intre nuantele pielii tale si pleoapelor.

 2. Apoi, trebuie sa selectati farduri potrivite pentru a acoperi petalele perfect cu culoarea dorita. Farduri de pleoape crema roz sau sidefii, extindibile si de durata, sunt cele mai potrivite.

 3. Un gel pentru pigmentare va accelera machiajul si va face ca culoarea pleoapelor sa fie mai luminoasa si chiar mai intensa.

 4. In final, se poate crea volum, stralucire si profunzime cu aplicarea unor farduri in diferite nuante, de la sidefat la crem, pentru a obtine pleoape generoase, cu un aspect aerodinamic.

 5. Daca doriti sa obtineti un aspect natural, folositi un creion de conturmat, de culoarea nisipului sau alb, pentru a completa machiajul.

 6. Pentru a obtine un plus de lumina si stralucire, aplicati un strat mic de fard de obraz, care se potriveste bine cu ochii albastri.

 7. Rimelul, este cel care da contur final machiajului. Foloseste o geanta de mascara pentru a adauga putina intensitate ochilor.

 8. In cele din urma, tencuiala se poate aplica usor daca se doreste mai multa durata, datorita programului lung al nuntii.

Cum sa selectam produsul potrivit?

Produsele cosmetice sunt extrem de importante pentru a realiza machiajul perfect. Pentru a obtine rezultate naturale si de durata, trebuie sa alegeti produse de aceeasi calitate.

Unele produse pot avea aspectul perfect pentru realizarea unui machiaj frumos, dar unele pot da rezultate nesatisfacatoare. De aceea, este important sa intelegeti ce fel de produse de machiaj sunt mai potrivite pentru pielea ta si pentru a atinge rezultatele dorite. Aici sunt cateva sfaturi pentru a alege produsele potrivite:

 1. Asigurati-va ca cititi etichetele cosmetice pentru a verifica ce materii prime sunt prezente in ele. Acestea ar trebui sa fie produse de calitate si fabricate din ingrediente functionale.

 2. Alege-ti produsul potrivit pentru a obtine un machiaj de durata si obtinerea rezultatelor dorite.

 3. Produsele organice au avantajul ca previn alergiile si reactiile negative asociate produselor pe baza de produse sintetice.

 4. Produsele cosmetice trebuie aleasa in conformitate cu tipul de piele pe care il aveti.

 5. Folositi produse de machiaj care sa completeze si sa evidentieze textura si culoarea pielii.

Sfaturi pentru ingrijire

Machiajul ideal se poate obtine numai atunci cand respectati regulile de ingrijire si hidratare adecvata. Pentru a vizualiza beneficiile pe termen lung asociate machiajului, este important sa va Curatati si hidratati bine pielea. Iata cateva sfaturi pentru ingrijirea pielii:

 1. Demacherea este un proces important in lupta impotriva cosmetizarii nedorite. Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa inlaturati machiajul.