Impletiturile sunt accesoriul perfect pentru parul tau, indiferent de stilul tau sau de increderea pe care o ai. Exista multe stiluri diferite de impletituri care se potrivesc cu un aspect casual in timp ce altele sunt potrivite pentru un look elegant. Dacă și tu ești în căutarea unor impletituri simple, atunci te afli în locul potrivit. În acest articol, vom explora toate informațiile de care ai nevoie despre impletituri simple și cum poți crea propriile tale look-uri.

Ce sunt impletiturile?

Impletiturile sunt cozi sau bucle create din mai multe șuvi de păr strânse împreună. Există mai multe moduri diferite de a face impletituri și poți folosi fire de păr pentru a-ți face impletituri. Impletiturile se pot face ușor și sunt un mod simplu de a-ți schimba stilul sau textura parului tau.

Ce sunt impletiturile simple?

Impletiturile simple sunt acelea care se fac destul de repede, de obicei cu 2-3 șuvi de păr. Acestea sunt adesea mai ușor de ținut, mai rapid de făcut și sunt potrivite atât pentru stiluri extreme, cât și pentru cele mai simple. Există câteva modalități diferite de a face impletituri simple.

Prin ce se diferențiază impletiturile simple de cele mai complicate?

Impletiturile simple se deosebesc de cele mai complicate datorită faptului că necesită mai puțin timp și mai puține materiale. De asemenea, impletiturile simple sunt mai potrivite pentru stilurile mai simple și mai informale, în timp ce unele impletituri mai complicate sunt potrivite pentru un look mai elegant. Unele impletituri simple pot fi făcute chiar și de către persoanele fără experiență, ceea ce nu se poate spune despre impletituri complexe.

Cum faci impletiturile simple?

Mai jos sunt câteva tutoriale care pot fi de folos pentru începători:

1.Impletitura franjurilor:

Pentru a face această impletitură, trebuie să împăturiți fiecare șuvi de păr de la baza până la vârfuri și apoi să le legați cu un elastic. Dupa aceea să desfaceți fiecare șuvi și aceasta va crea franjuri. Acest lucru poate fi făcut pentru fiecare parte a capului.

2.Impletitura îndoită:

Acesta este un stil simplu și prietenos care se face prin legarea a două șuvi de păr, împăturirea în patru și legarea la baza gâtului. Pentru a mări volumul, ai putea să tragi ușor fiecare șuvi de păr.

3.Impletitura half-up:

Acesta este un stil care se poate face fără prea multă experiență. Prima parte a stilului implică coafarea partii superioare a părului dvs. într-o coadă de cal, apoi impletirea cozii și legarea ei cu un elastic. Când ați terminat, vă puteți aranja părul în jurul sursei și vă puteți face un stil frumos.

4.Impletiturile spiralate:

Impletiturile spiralate sunt un stil mai complicat, dar extrem de atractiv. Acesta se face prin împletirea a două șuvi de păr, căderea fiecărei șuvi și răsucirea acesteia, astfel încât să ia forma unei spirale. După aceea, trebuie să angajați fiecare buclă cu ajutorul unor molii.

Avantajele impletiturilor simple

Există mai multe avantaje ale impletiturilor simple:

  1. Sunt ușor de făcut și necesită un efort minim.

  2. Pot fi purtați atât pe stiluri casual, cât și pe cele mai elegante.

  3. Pot fi ținute timp indelungat ca și pentru persoanele a căror păr crește foarte repede.

  4. Poți face impletituri dintr-o singură șuvi sau din mai multe fire de păr.

  5. Impletiturile sunt adaptabile și pot fi făcute pe orice lungime a părului.

Sfaturi și trucuri pentru impletituri simple

Uneori este greu să creezi un look perfect și uniform. Așadar, iată câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta să creezi un stil perfect:

  1. Asigurați-vă că parul este umed înainte de a face impletiturile. Acest lucru este esențial pentru ca parul să se mențină în poziție și să fie perfect finisat.

  2. Folosiți produse specializate pentru a vă face impletiturile. Acestea vor ajuta la mai buna menținere a părului și la menținerea unei forme adecvate pe parcursul zilei.

  3. Asigurați-vă că șuvi de păr sunt bine separați și bine unite când faceți impletituri. Acest lucru item împiedica parul sa alunece din impletituri și vă va oferi un look mai finisat.

  4. Dacă doriți un look relaxat, răsfățați-vă parul. Aceasta va oferi un aspect perfect finisat si este ușor de făcut.