Horoscopul Varsatorului
Horoscopul Varsatorului (21 ianuarie – 19 februarie) este unul dintre cele mai interesante și dinamice semne din zodiac. Varsatorul este un semn de aer, marcat de creativitatea sa și contribuția sa la schimbarea lumii moderne. Iata o privire mai adanca la cei nascuti in zodia Varsator și tot ce înseamnă să fii varsator.

Personality
Varsatorii sunt populare pentru personalitatea lor radicala și sunt cei mai independenți dintre toate semnele zodiacale. Sunt creativi, rebeli și independenti și își doresc să fie lideri când vine vorba de schimbare. Sunt incredibil de curajoși și au tendința să se mute prin lume, în căutarea unui loc în care să se simtă liberi de limitările lumii. De asemenea, Varsatorii sunt extraordinar de aventuroși, simțind nevoia să exploreze zona de necunoscut și să exploreze noi idei. Cu toate acestea, datorită personalității lor, acești oameni pot părea foarte detașați și elitisti, în timp ce unii ar putea chiar să străbată emoțiile altora.

Relații
Varsatorii sunt recunoscuți pentru prieteniile lor fierbinți și devotamentul lor față de relații. Acești oameni sunt foarte loiali și deschiși tuturor persoanelor din viața lor, tratându-le cu o o milă necondiționată și oferindu-le în mod constant suportul și încurajarea lor. De asemenea, Varsatorii sunt foarte spirituali și sunt conștienți de legăturile puternice care se produc între membrii societății și ai comunității.

Cariere
Varsatorii sunt cunoscuți pentru a fi îndrăzneți și artistici, lăsând o urmă adâncă pe fața lumii. Ei prefera profesii creative, care îi provoacă să se gândească în moduri neprevăzute și creativ. De asemenea, majoritatea Varsatorilor au o zonă de confort în relațiile unor foarte ambițioi și nu își pierd mai puțin energia când se întâlnesc cu urcușul unei noi provocări. Astfel de cariere sunt de obicei bazate pe relații și pot include cariere în artă, mass-media, cercetare și tehnologie.

Compatibilitate Horoscop
Varsatorii sunt compatibili cu alte semne aer, precum gemeni și balanta. Relațiile lor pot fi reci dar, în același timp, foarte profunde. Acesti oameni au o simtire foarte atasata și vizualizare intuitivă profundă, care le face sa înțeleaga conceptual. De asemenea, nu se simt amenințați de curiozitatea și curiozitatea lor. Cu toate acestea, relațiile lor cu semnele de pământ pot fi ceva mai tensionate, deoarece se pare ca Varsatorii nu se potrivesc prea bine cu presiunea și rutina.

Cei mai buni prieteni pentru Varsator

  1. Gemenii: Inteleg asa ca partenerii lor intuitivi si creativi.

  2. Balanta: Preocuparile lor similare il fac pe acestia sa se inteleaga la un nivel foarte profund.

  3. Sagetatorul: Impreuna, pot gasi mereu aventuri si explorari noi.

  4. Pestii: Sunt capabili sa imparta valorile spirituale common si sa se inteleaga unii pe altii.

Posibile provocari cu Varsatorul

In timp ce Varsatorii sunt recunoscuți pentru energia lor debordanta și curajul lor, ei sunt, de asemenea, cunoscuți pentru aproapele lor prostesc și sentimentul că lumea se învârte în jurul lor. Acest lucru poate face dificila relația cu alte semne precum:

  1. Racul: Ele prefera sa se stabileasca intr-un mediu familiar si putem simti ca indepartarea si personalitatea lui Varsator sunt un obstacol.

  2. Scorpionul: Varsatorului și instinctele lui spontane pot fi prea mult pentru Scorpionul.

  3. Taurul: Pur și simplu nu pot intelege firea distrată a Varsatorului și îi vor reproșa lui Varsatorul pentru lipsa de sacrificiu.

Influenta anului
Varsatorii vor avea un 2020 plin de schimbare, provocare și învățare. Varsatorul are tendința de a se strecura în spațiile neştiute și poate avea o epidemie de idei în preajma lui. În 2020, Varsatorii vor fi capabili să-și folosească unicitatea și reziliența pentru a se adapta la schimbarea majoră în jurul lor. De asemenea, ei vor fi încurajați să îmbrățișeze schimbările din viața lor și să treacă peste momentele neplăcute.

Varsatorul este unul dintre cele mai puternice semne din horoscop și este cunoscut pentru personalitatea sa liberă și independentă. Acestia sunt creativi, rebeli si spirituali și sunt recunoscuți pentru prieteniile lor fierbinți și devotamentul lor față de relații. Varsatorii sunt compatibili cu alte semne aer, cum ar fi Gemenii si Balanta, având, de asemenea, potențialul de a se întâlni cu provocări din semnele de Pământ. În schimb